Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 31 142
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Значи ли това, че Банков цели на посоки с  "доктор Христо Карагьозов" ? И така разбира.

# 586
На мен много ми хареса серията ,въпреки недомислиците.Посланието ѝ беше изпълнено със смисъл,как един миг променя цял един живот.И не само живота на лекаря ,а и на неговото семейство и това на пациента.Допускам серията да ми хареса ,че най-накрая нещо се случи извън тази болница и разбира се играта на Карамазов-прекрасен е Heart EyesНаправо измества моят любимец този сезон,него го забиха в такъв батак,че не ми харесва развитието засега.Много го бива този Владо,а и красотата му,гласът,харизмата спомагат доста Simple Smile

# 587
Сега пък Чокова захапа по Банков. Чоковаааааа, беше само секс.

# 588
Анонса:
Истинска буря от полюсни мнения ще разтресе МБАЛ "Свети Кирил" в премиерния епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. След изказванията на Цонев някои лекари ще го защитят за смелостта му, а други ще го упрекнат в усложняване на ситуацията на болницата.

Междувременно сестра Чокова ще търси близостта на Банков, а той ще продължи да се съмнява, че около Христо има някаква мистерия. Ще разбере ли доцентът каква тайна крие Карагьозов?
[/quote]

Ясно. Чокова е забременяла от първия път с Банков и сега търчи след него по коридорите, за да му каже и да го изнудва да я направи главна сестра на мястото на Магда. Банков от своя страна пък, ще се чуди да не би Христо да се окаже извънбрачен син на Цонев и брат-близнак на Ева JoyJoyJoy

Относно Цонев -  в част от изказването си е съобщил, че връща Фотев в борда на директорите на Св. Кирил и сега лекарите треперят Joy

# 589
Мерси, това за Фотев съм го пропуснала.

Не мисля, че Банков налучва с доктор Карагьозов.
Звучеше сякаш знае със сигурност.

# 590

Ванилия, бъзикам се за Фотев, опит за хумористичен анализ на анонса, нищо сериозно няма в него Simple Smile

Сериозно - и според мен Банков знае, видял е нещо - статия, снимка - и се е разровил. Отива при Христо точно, защото е разбрал и кой точно е бил експерт по делото му.

# 591
  • Разпиляна във въображението
То пък голямо налучкване - пише името и гугъл снася цялото инфо за него. В крайна сметка го разнасяха и по вестници и е бил кандидат за лекар на годината.

# 592
А и Банков мина през неговата статия, когато беше в Германия. Може да се провери.

# 593
  • София
Кому беше нужно боядисването на Цонев? Пак се омешаха с времето. А човек не побелява така за 1, 2 години.

Напротив, човек може да побелее така и за една нощ.

П.П. всищност чак така изцяло и брадата, не съм сигурна, но може да се събудиш и по-голямата част от косата ти да е бяла и в рамките на година-две цялата да побелее.
Може, но се случва веднага след трагедията, в случая той няколко месеца след смъртта на внучката и комата на дъщерята е по-тъмен и в един момент го дават вече побелял. Излишно беше това боядисване. Мислех, че е правено за ретроспекция от доста по-даленото минало.

# 594
Почти всичко в снощната серия беше нереалистично. Няма да се спирам на това, всичко сте казали. Това разминаване във времето и другите недомислици сериозно ме дразнят, въпреки, че вече свикнах на глупостите им.
Много ми е неприятно да вкарват Кая в приключение с Онази сестра забравихйимето. Противно и отблъскващо! Гледахме го този „филм“ и не беше интригуващ. То не беше секс по складове, то не бяха гейски истории. Да вземат малко да поработят  ‘се пак.

# 595
Кому беше нужно боядисването на Цонев? Пак се омешаха с времето. А човек не побелява така за 1, 2 години.

Напротив, човек може да побелее така и за една нощ.

П.П. всищност чак така изцяло и брадата, не съм сигурна, но може да се събудиш и по-голямата част от косата ти да е бяла и в рамките на година-две цялата да побелее.
Може, но се случва веднага след трагедията, в случая той няколко месеца след смъртта на внучката и комата на дъщерята е по-тъмен и в един момент го дават вече побелял. Излишно беше това боядисване. Мислех, че е правено за ретроспекция от доста по-даленото минало.
Aми това е, защото така и не се намери някой, който да синхронизира събитията като хората. Cпоред сценаристите, Христо е в това блато от три години  Crazy
Изсилват се, за да вкарат колкото може повече драматизъм, а накрая ефекта е обратен. Това, че е бил номиниран за лекар на годината, също беше излишно. Да е някой не толкова известен хирург и никой да не помни случая и името му, разбирам, но да отнемат лекарските права на човека, който, очевидно, е бил най-силният кандидат за наградата, това е вече прекалено скандално, за да не се помни и да е напълно непознат на докторите в Cв.Kирил.  

# 596
Злати, освен това лекарите се познават. Нали помниш, че Галя и Захариев познаваха Марио и Тони, когато братята пристигнаха, Галя прегърна Тони, държаха се приятелски и т.н, а този е напълно непознат

# 597
Злати, освен това лекарите се познават. Нали помниш, че Галя и Захариев познаваха Марио и Тони, когато братята пристигнаха, Галя прегърна Тони, държаха се приятелски и т.н, а този е напълно непознат
Така е, но да речем, че не могат да познават всички. Hо, да си номиниран за това призвание, би трябвало да си уважаван от колегите си, с някакви постижения в професията. Такъв човек не остава  неизвестен за гилдията.
A по въпроса за тъмната коса...да, от стрес и напрежение, човек може да побелее и за много кратко време. Hо в предните епизоди, Цонев каза, че е на 60 години (на толкова е и Владо Пенев  Simple Smile). Дори да приемем, че историята се е развила в последните три години, нереално е на 57 да няма един бял косъм  Laughing Беше напълно излишно да подсилват по този начин личната му трагедия. Hа 57, така или иначе, мъжете, ако не напълно побелели, са поне доста прошарени. Hе знам на кого и защо му е хрумнала тази безумна идея да го "подмладяват".

# 598

Ванилия, бъзикам се за Фотев, опит за хумористичен анализ на анонса, нищо сериозно няма в него Simple Smile

Хахахах 😀 аз ти се вързах и си викам кога стана това, като уж гледах внимателно ?? 😂

Историята на Христо от самото начало ми е крайно нелогична и вместо в този епизод малко да се опровергаят нелепиците, те ги омазаха още повече.

Известен доктор в една от най-големите софийски болници, предполага се с доста познанства и контакти, номиниран за лекар на годината, любимец на всички.
Гръмва скандал със смърт на дете, правят се проверки и експертизи разни, отразява се в медиите, децата в детската градина са запознати със случая и го наричат убиец.
Но лекарите в св. Кирил ни чули, ни видели ?!?!?

Вярно, че са забутани накрай гората, ама все пак трябва да имат някаква връзка с околния свят и да получават информация за нещо толкова голямо, свързано с колега.

Да се беше представил за Петко Иванов и да му бяха променили външността в ретроспекциите, щеше много по-лесно да напаснат нещата.
Не знам колко човека работят и отговарят за сценария, но никой ли не се светна, че тази история издиша отвсякъде.
Очаквам сега като се разбере кой е, половината лекари да се чатнат, че са го гледали по новините.

Единствено това с падането на момчето одобрявам, не знам дали са го краднали отнякъде, но беше добре замислено и направено.

# 599
  • Ню Йорк

Ясно. Чокова е забременяла от първия път с Банков и сега търчи след него по коридорите, за да му каже и да го изнудва да я направи главна сестра на мястото на Магда. Банков от своя страна пък, ще се чуди да не би Христо да се окаже извънбрачен син на Цонев и брат-близнак на Ева JoyJoyJoy

Леле, ама как им се получава на тия хора. Между другото те и двамата играят над 40-45г., та пак отиваме в сферата на фантастиката.

Общи условия

Активация на акаунт