Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 31 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Всъщност, дори да приемем, че Кръстева и Захариев не го познават, защото са в различни специалности, няма никаква вероятност поне един от всичките коремни хирурзи да не го познава. Хората от гилдията се знаят, дори и да не работят заедно. Да не говорим, че нали се сещате, че това са хора на сходна възраст и те са учили по едно и също време. А в България по тяхното време имаше ограничен брой университети и ограничен брой студенти. От 30 мъже в един випуск, колко от тях стават коремни хирурзи - в най- добрия случай 4-5. Тоест имаме едни 15-20 човека, като на всичкото отгоре Христо работи в софийска болница. Дрън-дрън, та пляс е това с неизвестността на Христо. Ама айде, няма да придиряме чак толкова много.

# 601
Цонев може тогава да е бил суетен и да се е боядисвал. Simple Smile

# 602
Много, много наивно направена и скалъпена история е тази на Христо и не само тя. Мен откровенно ме дразни. Подценяват зрителите, което е обидно или не ги интересува, какво мислим ние.

# 603
Някой се беше пошегувал да не би да гледаме ретроспективен епизод и за Кая, няма. Те нали казаха, че сезона ще съдържа 54 епизода, ами като предните два по 52, само че + ретроспекциите на Банков и Христо Grinning

Моски, какво да придиряме, то цялата история е пълна нелепица, толкова пробойни има, че само добрата игра на Владо спасява положението Joy

# 604
  • София
Има полза от този епизод, поне един път сме единодушни, че играта на Владо Карамазов спаси ситуацията Simple Smile

# 605
Много наивно поднесена история, наистина. Освен всичко, което сте казали, е абсурдно всички лекари(оставяме настрана нелепицата с Цонев като вещо лице) да се обърнат срещу Христо след образуване на делото. Няма такъв филм в действителност, съвсем ни взеха за канарчета.
Отделно пооплетоха нещата и юридически-адвокатът говореше за наказателно производство  за причинена смърт по непредпазливост, а Цонев цитираше ЗЗД -т.е граждански иск за причинено увреждане и презумцията за вина.Това е съществено, защото в наказателния  процес е в сила презумцията за невиновност за разлика от гражданския, където е обратното. Т.е би трябвало  прокуратурата да докаже обвинението при съответната форма  на вина на на лекаря, но те са над нещата Simple Smile

# 606
Определено мъжкият състав в този филм по- ми харесва. От жените има няколко силни попадения, но тези новите са пълна скръб- Кая и съпругата пък  особено

# 607
В този сериал много дразни факта, че всеки е някого на някого. Пф.

# 608
Много скучна серия .. и историята на Христо е толкова зле измислена ,че няма накъде.Нещо по-реалистично малко да бяха вкарали , децата в детската градина знаели , жена му не може а му прости ,WTF?Expressionless

Преди изобщо не харесвах Карамазов , но има хариза, нещо ,което за мен ,липсва на Вергов.

# 609
  • Кърджали
И аз освен да се включа в редиците на мислещите, че единственото, което си струваше снощи беше играта на Карамазов. Другото и дете по щеше да го нагласи... Въобще имам чувството, че този сезон сценаристите карат на принципа "Да не му мислим много много"..

# 610
  • София
Беше, каквото беше снощи. Сега ми е много интересно дали Чокова сама е споделила на Ненева за историята с Банков или по друг начин се разбра.
А Ненева на точния човек го сподели и глухите ще научат сега Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 14:17 от Shatzi

# 611
  • Кърджали
Ами освен ако Ненева не им е светила, остава Чокова сама да се е похвалила. Банков не очаквам да тръгне да се фука. Или предполагам Чокова ще се опита да си получи още един секс или нещо по- сериозно от Банков и от там Ненева да се светне че има нещо... Знам ли... То тоя сезон очаквам всичко вече

# 612
Магда така смешно се възмути на новината , която и снесе Ненева за Чокова Joy
А Захариев се държеше като естествения лидер като се караше  на младите за нещо си .

# 613
Магда така смешно се възмути на новината , която и снесе Ненева за Чокова Joy

Магда е от старото поколение. Туй-онуй само след сватба Wink

# 614
В анонса пишеше, че Чокова щяла да търси близост с Банков.
Може би Ненева “неволно” е чула разговор мвжду тях и от там си е направила извода, че имат връзка.
Магда как не получи инфаркт не знам.

Това подмятане за кафето от Зорница ми е много тъпо и излишно. Като препикаване на територия от нейна страна ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт