Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 31 123
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Тя верно Кая трябва да мине първо през Банков за да може да оцени после Христо. Зорница ще се подсмихва наоколо, че този филм вече го е гледала.

# 631
Никой не казва, че следва да са строго официални и да общуват по протокол.

Ако Виктор беше отишъл при Марио да му обясни точно коя близалка харесва Зорница, пак ли щеше да е ок?
Ако Банков мине покрай Марио, докато той казва на Зорница, че не знае червена или зелена близалка харесва и Банков му каже "червена", бих казала същото - минал, пошегувал се, заминал. Ако на Марио му е толкова акъла, нека ревнува. Щото видяхме какво постигна като ревнуваше от самото присъствие на бившия.

Аз си мисля, че веднага биха заваляли укори за това къде се бърка и какво си позволява Банков.
Така предполагам.

# 632
Тя верно Кая трябва да мине първо през Банков за да може да оцени после Христо. Зорница ще се подсмихва наоколо, че този филм вече го е гледала.
Не само го е гледала, ами е била и в главна роля Grinning

# 633
Аз си мисля, че веднага биха заваляли укори за това къде се бърка и какво си позволява Банков.
Така предполагам.

Ванилия, мога да отговарям за себе си, не за валежите Grinning

Хаха, вярно е. Иди разбери женската логика защо носи кафета на Банков, а не забелязва Христо. Това с йерархията не ми е достатъчен аргумент. Simple Smile Просто явно иска първо да си счупи главата и после да ходи Христо да я превързва Grinning

# 634
  • София
Оф, и другият интересен момент довечера, как Банков вика доктор Карагьозов. Така ще свърши епизода, щото са гадове сценаристите.

# 635
Да ти кажа, май всички интересни моменти в епизода сме ги видели вече в промото Grinning
Изглежда интересен епизод, наситен с различни моменти. Дано наистина е такъв.

# 636
Всичко сте казали, да не се повтарям. Само и аз искам да кажа колко нелепо ми изглежда Цонев като визия от началото, та чак досега. Отделно недомисления тайминг, отделно нереалистичната история с "лекарската грешка" и неизвестността на Христо...Но пак тъпо и упорито продължавам да гледам. Simple Smile
П.П. Ина май и тя ще бременее безкрайно дълго като Ванчето.

# 637
Ама моля ви се, навремето Галя и Виолета станаха първи приятелки, Галя й сподели за импотентността на Петрето, Виолета й даваше съвети, вие сте се хванали за някакво подмятане за кафето...

# 638
Кая не е била никога с мъж???

# 639
  • София
Кая не е била никога с мъж???
Така предполагаме, ама не сме и светили все пак.

# 640
Хахаха е да ще се разбере

# 641
  • София
Ама моля ви се, навремето Галя и Виолета станаха първи приятелки, Галя й сподели за импотентността на Петрето, Виолета й даваше съвети, вие сте се хванали за някакво подмятане за кафето...
Ти остави, че и даваше съвети, ами и Виолета го изкара от "импотентността" , както си му е ред Joy 
То това не се броеше за изневяра после, какво ли не сме видели в този сериал, а колко още има да се види Stuck Out Tongue Winking Eye

# 642
Оф, и другият интересен момент довечера, как Банков вика доктор Карагьозов. Така ще свърши епизода, щото са гадове сценаристите.
Ако наистина бяха гадове, така щеше да свърши епизода в петък.

# 643
Heart Eyes Аз ще чакам Карамазов

# 644
Минала, пошегувала се, защо трябва да се търси на всяка реплика под вола теле?
Тия хора работят заедно, все пак, и ежедневно се налага да се засичат из коридори, кабинети и операционни. И във всяка една секунда трябва да бъдат строго официални да не би сакън някой да си помисли нещо.
дори в живота не бих го направила, защото ми е под достойнството.Но важното в случая е, че  в един филм тези неща не са никога случайни.Само гледай как Банков ще го използва, за да скъси дистанцията 😜😁

Общи условия

Активация на акаунт