Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 30 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Разпиляна във въображението
Дори и да не е, просто фенското ми сърце, фен на Марио, си отдъхва все повече и повече Simple Smile

# 721
  • София

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 22:21 от Mari_Mar

# 722
Ванчето беше безкрайно дълго бременна , а освен това тук не държан много на сривовете във времето Joy
Стана ми някак жал за Чокова - употребена и захвърлена .

# 723
  • Кърджали
Тя Чокова много добре си знаеше за какво я вика Банков... Ама похвърча малко из облаците...
Ще се радвам ако Огнянова е бременна, но някак си не го вярвам. По-нататък може би...
И сцената в която Банков "разкри" героя на Карамазов беше добра. Па и крайно време беше да го разберат... то стана прекалено неговото суперменство

# 724
Мари, благодаря ти за труда Simple Smile

Само при мен ли обаче не работи линка?

# 725
  • София
И аз не вярвам Зорница да е бременна. Това ще се случи към края на сезона. Поне видяхме, че си мечтае за това.

И какво сега, Банков и Карагьозов ще са комбина и няма да са в конфликт, както се анонсиране в началото на снимките. Дано поне им измислят интересни истории. Личи, че Вергов и Карамазов са приятели, заедно играят освободено и им се получават сцените.

Едит. И при мен не работи линка.

# 726
  • Кърджали
Ако има нещо като искри между Банков и Карагьозов ще е заради Кая и ще е от типа "Аз искам нея, тя иска теб"...

# 727
  • София
Ако има нещо като искри между Банков и Карагьозов ще е заради Кая и ще е от типа "Аз искам нея, тя иска теб"...

Мда, вероятно ще е така, но е твърде изтъркано и банално.

# 728
  • Кърджали
То и светът е изтъркан и банален..V За добро или лошо, навсякъде има такива истории...

# 729
  • Разпиляна във въображението
Направих новата тема, но ако искате някаква анкета то предложене нещо бързичко Simple Smile

# 730
  • София
Туко що мина малко "промо" Банков много близко до Кая и и казва, че е красива. Близко на една целувка разстояние.

# 731
  • Берлин
Като се почне кой грозен, кой хубав.......

... и на кой мъжа, бабата, лелята хич не харесват сериала и за какво дъно го смятат...

Айде, няма нужда. Имам си собствено мнение за качествата на сериала.

Ако може малко по-кротко с тона. В свободен форум мога да пиша каквото и когато пожелая,без да ме вълнува ничие мнение,нали?
Всеки път,когато аз или някой друг потребител коментира Марио/Зорница в негативен план,се получават подобни залитания. Тенденциозно е.
Пп.Не ми се влиза в излишни полемики.
По темата:да,погрозняла е Огнянова и играе много слабо. Не вярвам да е бременна,но пък би било добре да я изпратят да си бременее 10-16 месеца,колкото трае бременността в Св.Кирил

# 732
  • Кърджали
Хайде пак... Спрете се де, като в детската градина е тук

Не съм видяла това кротко промо, но Банков много си играе с огъня.

# 733
# 734
  • София
 ПОПРАВИХ  ЛИНКА - този който бях сложила, се отваря само в България
            сега трябва да е ОК за всички

Общи условия

Активация на акаунт