Как се справяте с гладенето?

• 23 351
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Много я препълваш значи. В началото и на мен така. Откакто суша една пералня на два пъти, дрехите са като изгладени от сушилнята. Е, на ризите и панталоните си им трябва ютия, но блузи, тениски, анцузи и подобни са като гладени.

# 181
От моята сушилня излизат изобщо без гънки. Не знам как става. Ползвам някаква програма Микс синтетик, понеже дрехите са все най-различни

# 182
Няма начин да не гладиш дънки, особено мъжки, изобщо това с Негладенето, винаги си личи. Дори и да няма видими гънки,плата си стои неизгладен. И аз съм свела до минимум гладенето на дрехите за излизане  и работа само, но си е неизбежно.

# 183
От моята сушилня излизат изобщо без гънки. Не знам как става. Ползвам някаква програма Микс синтетик, понеже дрехите са все най-различни
Имаш късмет с марката и модела, и моята е супер. Обаче у сестра ми съм виждала смачкани... Леле мале. Тя си купи нова сушилня.

# 184
  • София /Абсурдистан
Моята сушилня е Miele , но е много стара. Ама пък си работи идеално и не ми дава сърце да я изхвърля. Гледах новите с опция да извадиш дрехите като изгладени, ама цените им са олеле.
_Bianka_ каква ти е сушилнята?

# 185
  • София
Ето ви измачкани дънки, това не си представям да не го изглади човек:

Скрит текст:

# 186
  • MI
Аз ги стръсквам и поизпъвам преди да ги простра, но пак си трябва гладене - просто е по-леко. Simple Smile Сигурно със силна центрофуга са прани...

# 187
  • София
Тези специално са след сушилня, иначе и аз поизпъвам при простиране. Само давам пример, че дънките си се мачкат доволно.

# 188
Такова нещо виждам за първи път.
От пералнята или от сушилнята ги вадиш така? И веднага след края на програмата ли ги вадиш?

А, вече е отговорено.
Не знам какво да кажа, много съм изненадана.

# 189
Нямам сушилня..но след пералня като ги стръскам...и са си съвсем ок за носене. Ще снимам скоро.
Такива гънки дълбоки...виждам и аз за сефте.

# 190
  • София
Подобно омачкване се получава при пране над "разрешената" температура за съответната тъкан и центрофуга 1400.

# 191
И аз за сефте виждам. И то след сушилнята. А моите и седят вътре.

# 192
Подобно омачкване се получава при пране над "разрешената" температура за съответната тъкан и центрофуга 1400.

Е то е памук...той носи и 60 градуса.
Редовно пера дрехи памучни на 60..да ти кажа нямат такива гънки ..
Според мен е от сушилнята...или е претъпкана както накой писа, или е от калпавите модели които мачкат. Това второто го знам от темата за сушилните...има си модели които мачкат.

# 193
Gorenje Waveactive Twinair пише, 7 кг.

# 194
  • София
Старата ми сушилня, отпреди 15 г., Whirlpool така мачкаше.

Общи условия

Активация на акаунт