Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 652
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Абе ние цял сезон ретроспекции ли ще гледаме? Омръзна ми вече, прекалено е.

# 706
  • София
Ужас, ами не не и не. Това не е моят сериал. Не са историите, които ме грабват. Извинявам се, но дори Ванчето ми беше 100 пъти по интересна.
Сега просто не разбирам какео се случва, защо изкелифенчиха така филма?

# 707
В промото трябваше да кажат, че епизодът е за тези, които са изпуснали вчерашния.
Скуукаа....

# 708
Ужас, ами не не и не. Това не е моят сериал. Не са историите, които ме грабват. Извинявам се, но дори Ванчето ми беше 100 пъти по интересна.
Сега просто не разбирам какео се случва, защо изкелифенчиха така филма?
Знаеш защо.

# 709
Вече крещя 😱😱😱
Следва ретроспекция на всички епизоди назад ?

# 710
Ужас, това е безумно!

# 711
  • София
Пълна подигравка. Нямам думи

# 712
Обаче само едни определени хора не са объркани от епизода и се кефят. На фона на всички хора, които негодуват и се чудят какво става, те пляснали по един коментар възхваляващ  Вергов и Карамазов. Oх, ще падна. Joy

# 713
Да си сложат Вергов и Карамазов на плакат , да си мият зъбите пред тях  и разни други неща .

# 714
  • София
Аман от слагачество, аман.
Тоя се опитал да живее правилно, съвсем ни взеха за мезе. Падна ми пердето

# 715
Така поднесени вече историите на Пенев и Христо ми стават много анти. Като за малоумни ги представят -ще повторим сто пъти в случай, че бавно загрявате 🤐

Поне последните минути се раздвижиха, смешно беше.

# 716
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

# 717
Ооо, хайде да си дойдем на думата. Какво видях току що? Joy Марио как хубаво я погали, а тя свети направо. Heart Eyes

# 718
Хайде пак старата дъвка ще дъвчем 😵

Отправям ви предизвикателство - кой иска да разкаже какво се случи в днешния епизод 😆 ? Ето моята версия - Банков се напи като куче и финишира на дивана на Генадиева. Друго - ами нищо.

# 719
По молба - промото Simple Smile

https://youtu.be/ZrSDq4IieiM

Кайчето ревнува Банков от Огнянова Joy Да си направят една среща с много пиячка с Марио, който ревнува Огнянова от Банков Joy

Общи условия

Активация на акаунт