Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 59

• 75 948
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
possessed, може ли линк?

# 631
Аз гледах тези днес в шоурум на Виденов: https://videnov.bg/raztegatelno-kanape-adisn-xxs-1 и ми се видяха удобни и много лесни за отваряне и прибиране. С едно издърпване става легло.

Изборът за дамаски обаче е ограничен.

Тука има повече избор на дамаски: http://www.mebelidomino.com/index.php?show=prodpics&id=6983&prodid=459

Българския производител на този тип канапета, мисля, че е Ирим. Не ми се зарежда правилно сайта на Ирим в момента, за да дам линк.

Ето и друг тип механизъм: http://www.mebelidomino.com/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D0%B5%D0%B3 … se-529-201016.htm

Разгледай какви механизми има. Този от Икеа, който си намерила е този на който му викам тип "книга". Матраците трябва да ги има и тях там някъде, като акесоари. И калъфи сигурно има за тях.

Като напишеш "разтегателно канапе" в снимки в Гугъл ще се ориентираш къде какво има. Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 14:10 от amy_nka

# 632
  • Пловдив
Виденов отпада на първо четене.
Ирим също, ако не намеря някъде в Пловдив да ги видя.

# 633
# 634

Това е много хубаво, на пръв поглед. Simple Smile Клик-клак системата, обаче, не е удобна за спане. Гърбът ти или потъва между двата матрака или ръбовете ти се набиват или матраците се движат. Обаче и за това има решение: съединител за матраци от JYSK: https://jysk.bg/spalnya/kraka-i-aksesoari/sedinitelna-lenta-za-matraci

А, размерите къде ги пише?

# 635
  • София
На подобен спах 6 месеца, нямах проблем с матраците. Специално на икейския диван, всъщност.
Иначе съм спала на дивани със всякакви възглавници и знам за потъването и разместването.

# 636
  • By the river side

Това се получи в нашата дневна. Тук ще има само тв шкаф сонома и бяло /наличен/ и диван, който вероятно ще е светло сив, за да мога да добавя цват с аксесоари.
Та, въпросът ми е какъв да е цвета на завесите и аксесоарите. Жълто? Или синьо? А завесите дали мога да оставя бели? Прозорецът - врата към тераса е на едната цяла стена.
Имам налични тези два вида завеси
Скрит текст:
и
Скрит текст:
Ще съм благодарна за всеки съвет и мнение.

# 637
Аз съм "за" бялото.

# 638
Бели завеси, а за декорация - и синьо, и жълто, защо трябва да е само едното?! Simple Smile

# 639
Няма грешка с бели завеси. Simple Smile

# 640
  • Варна
+1 от мен за бели, и не за друго в случая, а заради фигурите на тапета, не ги пренасяй и в завесите.

Аз съм фен на монохромни интериори и за мен не е задължително да има цветен акцент. Получава се много спокойно, уравновесено жилище.

# 641
  • By the river side
Много благодаря за изказаните мнения. Сега, като гледам снимката на стените и пода и аз осъзнавам, че всичко освен бяло ще бъде излишно. Благодаря на Doris за идеите. Харесва ми такъв стил, нооо – в друг живот. Сега сме с черно куче. Затова се налага дивана да е поне сив. Като гледам и ламината няма да понесе нищо, освен дюс .  Тъмната стена ще е със снимки от наши пътувания. Нещо такова
Скрит текст:
Само че рамките май трябва да са бели…

# 642
Маги, супер тройна комбинация се е получило. Ламинатът е разкош. Simple Smile +1 за бели завеси и синьо + жълта декорация + светло сив или син диван. Категорично не за жълти завеси. Бели рафтове със снимки пасва идеално също.
Може ли да попитам от къде е ламинатът? Simple Smile

# 643
  • Canada
Magill, не мисля, че идеята е да копираш точно цветовете на дивани, възглавници и т.н., а кои цветове са подходящи за комбинация.

Рамките могат да са и бели и златисти.  Peace

# 644
  • By the river side
Това е ламината Тук, в дълбоката провинция го взех за 17,50 лв. Обаче ми е по-тъмен, отколкото изглеждаше в магазина.
Всъщност, снимката е правена с телефон и със светкавица, та нито стените са толкова тъмни, нито тапета е толкова лъскав. Ще стане:smile:
Бели завеси, сиво и синьо ще комбинирам при меката мебел. И една масичка - от луда по-луда:smile:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 09:27 от Magill

Общи условия

Активация на акаунт