Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 59

• 75 945
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Това е ламината Тук, в дълбоката провинция го взех за 17,50 лв. Обаче ми е по-тъмен, отколкото изглеждаше в магазина.
Всъщност, снимката е правена с телефон и със светкавица, та нито стените са толкова тъмни, нито тапета е толкова лъскав. Ще стане:smile:
Бели завеси, сиво и синьо ще комбинирам при меката мебел. И една масичка - от луда по-луда:smile:
Скрит текст:

Оооо снимките така на прима виста да визуализирам идеята за монохромен интериор, но спокойно дивана може и да е сив(аз посмъртно не бих си причинила бял диван), а защо не и тъмно син, ще си ходи на масичката, която е яка.
Скрит текст:

Много добре се получава, ако диванът е точно като цвета на стената зад него, получава се едно сливане, което разширява пространството.

Скрит текст:

Обичам я тази лампа!

# 646
  • By the river side
Много, много по вкуса ми, Doris! А диваните ще са два - един сив, като цвета на стената и един син, който ще е до тапета. Това ще е стая предимно за гледане на тв и филми, тъй че ще ни трябва място за излягане срещу тв за двама-трима:smile:.
Диваните ще са и място за спане, когато големите деца си идват по за два-три дни годишно.
И лампата е Yum
Заради масата мисля корниза да е черен /икея/. И един черен лампион на светлата стена /икея/:smile:

# 647
  • Варна
Много, много по вкуса ми, Doris! А диваните ще са два - един сив, като цвета на стената и един син, който ще е до тапета. Това ще е стая предимно за гледане на тв и филми, тъй че ще ни трябва място за излягане срещу тв за двама-трима:smile:.
Диваните ще са и място за спане, когато големите деца си идват по за два-три дни годишно.
И лампата е Yum
Заради масата мисля корниза да е черен /икея/. И един черен лампион на светлата стена /икея/:smile:

Ооо да! Много близко до мен, друго си е малко винкелче Simple Smile И спотовете на Икеа харесвам тоже.

Ето малко черни лампи

Има едни лампи,  които тооолкова ми харесват и са тоооолкова скъпи, че никога няма да ги имам, но една реплика от братята китайци може и да потърся. Една блогърка беше написала "Need some Serge Mouille in my life."

И спутниците разбира се:

# 648
Исках да споделя с Вас и моето произведение - старата закачалка на баба ми, направена от мен с тебеширена боя / и нея си правя съвсем сама/ - дано ви хареса

# 649
  • Варна
Браво! И аз имам такава черна, имаше едно огледало на гърба пишеше 1906 година...

# 650
Ама защо не е снимана цялата да ѝ се порадваме?! Не се стискайте, ако искате споделете и рецептата за боята, че има различни в интернет, аз с радост бих я пробвала.

# 651
Браво, Petra Petrova!

На мен страхотно ми харесва. Пожелавам дълги години да те радва и да ти служи!
Много ми харесва този тренд с тебешираната боя. Стои красиво, спасяват се мебели от изхвърляне и се щади природата. За мен старите мебели, ако са от близки, имат и сантиментална стойност.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 13:54 от Анонимен

# 652
Ама защо не е снимана цялата да ѝ се порадваме?! Не се стискайте, ако искате споделете и рецептата за боята, че има различни в интернет, аз с радост бих я пробвала.

Здравейте, метода на правене - рецептата, както тази съставката за направата на тебеширената боя  и  всичко го взаимствам от едни много готини хора - ето тук - https://tebeshirboia.wixsite.com/website
Помогнаха ми много, иначе да - има и други в нета ...

# 653

Здравейте, метода на правене - рецептата, както тази съставката за направата на тебеширената боя  и  всичко го взаимствам от едни много готини хора - ето тук - https://tebeshirboia.wixsite.com/website

Ето още снимки, разбира се

# 654

# 655

# 656

Ето как ми се получи със същата техника и СОЦ ламперия в антрето на майка ми ...

# 657
Най-после стената в спалнята е готова! Ще викам бат Бойко да ѝ реже лентата 😁

# 658
  • Пловдив
Най-после стената в спалнята е готова! Ще викам бат Бойко да ѝ реже лентата 😁
[/quote
Страхотно се е получило! Sparkling Heart

# 659
  • Варна
Това си е класика в жанра, какъвто и да е диванът - сив, сиреч неутрален, или пък син, зелен (мента), корал няма проблем мебелите да са бели както си показала. Гамата "млечни" пастелни цветове за текстил и дамаски и бяла мебел, това е характерното за този стил.

Тук дори и тъмно син са вписали в провансалския стил

Общи условия

Активация на акаунт