Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 31

• 69 700
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм 44146 за 28 февруари . Явно съм хвана последния влак 😀

# 646
Значи не е актуална информацията на сайта или 20 човека може би са си отложили взимамето и затова са звъннали на следващите Simple Smile А знаете ли по колко на ден раздават и в кои дни????

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 11:43 от IkmEe

# 647
Момичета имам въпрос , който е малко глупав  но мен ме вълнува по време на стимулацията качихте ли кг и как се чувствахте по време на процедурата

# 648
Момичета имам въпрос , който е малко глупав  но мен ме вълнува по време на стимулацията качихте ли кг и как се чувствахте по време на процедурата
Аз не качих от стимулацийте,бях стимулирана с гонял,даже от притеснение,като за първи път,имах чувството,че свалих.След пункцията,ме болеше чак до менструацията

# 649
Няма основание за качване на килограми.  Това са полови хормони  и то за кратко.

# 650
Здравейте, аз качих 15 кг за 20 дни. Бях по дълъг протокол,  с конски дози. Успех

# 651
До кой номер стигнаха вече?!😧😧😧😧😧

# 652
Аз качих повече от 10 кг само от един опит по дълъг протокол. Две години и половина след това още не съм ги свалила, а не съм имала трансфер и не съм била бременна...

# 653
Здравейте Blush
Номер 44 175 поканена за получаване на заповед на 05.03.2019г. Успех на всички! Tada

# 654
От силна стимулация по къс протокол и от витамините к. пиех ли, не знам, но напълнях, направо се подух в областта на корема /другаде не/, и вече 3-та година съм си така.....

# 655
Токущо си взех заповедта и сега съм в Щерев да я дам и да ме прегледа доц.Андреева и да ми каже какво следва.Толкова ме е страх незнам какво ме очаква.Дано Господ ни даде сили и дано има положителен резултат!!!

# 656
Токущо си взех заповедта и сега съм в Щерев да я дам и да ме прегледа доц.Андреева и да ми каже какво следва.Толкова ме е страх незнам какво ме очаква.Дано Господ ни даде сили и дано има положителен резултат!!!
Няма нищо страшно.УСПЕХ!

# 657
Момичета, днес ми се обадиха от клиниката за да ми кажат входящият номер. Само че опитвайки се да влезна с код и дата на раждане ми излиза “Няма намерени резултати”. Дали е рано или нещо греша?

# 658
Момичета, днес ми се обадиха от клиниката за да ми кажат входящият номер. Само че опитвайки се да влезна с код и дата на раждане ми излиза “Няма намерени резултати”. Дали е рано или нещо греша?
да,и при мен беше така,сега чакам  статуса

# 659
на сайта им пише, че е актуализирана информацията към 01,02 - така, че заявленията подадени след това просто не са въведени още. И аз като ги подадох и около 2 седмици нищо не излизаше, след това се промени и излизаше статус - прието заявление, след което стана на одобрен.

Общи условия

Активация на акаунт