С какво ви дразнят свекървите - тема 99

• 33 184
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • при късмета

Мако, ето че ме разбра. Точно това е проблемът, което написа. И аз нямам проблем да си живеят така, ама да е наясно че нито ще е първия, нито последния случай и ако иска може да й послужи за нещо темата.
Аз написах същото още с първия си пост по темата. Ти беше тази, която започна да обяснява, че ангарката е дръжна са се обади.

Да, с обаждане е щяла да предотврати ситуацията, но като знае, че мъжа й има ангажимент за него, ако и тя беше звъннала, тогава пък щеше са й е обиден, че му нява доверие сигурно.
А и цирковете та свекървата са напълно ненужни

Ганели, щом единия син може да се опъне на майка си, трябва да може и мъжа ти

# 376
  • MI
Мако, знаеш ли защо не се разбрахме? Защото според мен един и същи съвет може да сработи перфектно при един човек а при друг да е напълно неприложим. Ти говориш все едно той е отговорен зрял човек, който е малко вероятено да забрави подобно нещо. Да, ама не е, това е проблемът и че тя си го знае, но нарича това качество доброта. Като си го знаеш, действаш според ситуацията, ако ти стигнат нервите де.

Аз се замислих, че зад всеки мунчо стои поне един биг бос - мама. Ако има още един всичко е ОК, само периодично хвърчат искри кой е по-шеф. Проблемите започват ако липсва втория.

Много ясно че може, не иска. Удобно му е така, както стана ясно преди няколко дни.

# 377
  • София
Има и друго - човек се впряга повече за това, което го интересува. В случая заинтересованият е синът, и аз не бих тръгнала да подсещам и да ръчкам за нещо, на което не държа да ходя.
Всъщност случаят има двойно възпитателно действие - свеки се научава, че няма все да е нейният ред, а мунчо - да си гони нещата.

# 378
Не мисля, че мъжът е научил нещо, освен, че със скатаване и оставяне двете жени да се накрякат винаги ще му минава номера.

# 379
Да, Куку, ама ако досега съм ходила на нещото, добре би било да уведомя, че вече няма да ходя.

# 380
  • при късмета
Мако, знаеш ли защо не се разбрахме? Защото според мен един и същи съвет може да сработи перфектно при един човек а при друг да е напълно неприложим. Ти говориш все едно той е отговорен зрял човек, който е малко вероятено да забрави подобно нещо. Да, ама не е, това е проблемът и че тя си го знае, но нарича това качество доброта. Като си го знаеш, действаш според ситуацията, ако ти стигнат нервите де.

Аз се замислих, че зад всеки мунчо стои поне един биг бос - мама. Ако има още един всичко е ОК, само периодично хвърчат искри кой е по-шеф. Проблемите започват ако липсва втория.

Много ясно че може, не иска. Удобно му е така, както стана ясно преди няколко дни.

Цяла теория разви от 2-3 поста на авторката. Аз приемам, че просто е забравил. Тя тепърва има да разбира да какво може и да какво не да разчита на него

# 381
  • MI
Не мисля, че мъжът е научил нещо, освен, че със скатаване и оставяне двете жени да се накрякат винаги ще му минава номера.

И на всичко отгоре ще излиза доброто ангелче, дето го навиква/манипулира оная злата - съответно свекървата или снахата.

Мако, четох я и в темата за гладенето. Симпатична ми е, но е точно Яре необлизано и ако не промени нещо ще има да пати много с мъжа си.

# 382
Нели, аз се потресох. Четеш ерес като тема за гладенето?! ЖДНБ!

# 383
Тъкмо щях да питам и такава ли тема има. Може ли линк , моля ?

# 384
  • MI
Нели, аз се потресох. Четеш ерес като тема за гладенето?! ЖДНБ!
Уиш, видях "как се справят с гладенето" отгоре като нова тема и викам абе какво му има на това гладене, че да се справям. Joy Иначе аз съм от лудите, дето ги успокоява гладенето, стига да няма ексцесии като гащи и чорапи вътре.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1066835
Там се въздържах да давам съвети за мъжа, все пак е в Дом, а не Семейни отношения, ама тя сама дойде тук.

# 385
Ааа, нямам нерви да чета това нещо. Достатъчно ми беше, че Яренцето е пуснало тема за помощ как да изглади по-добре мъжлето. Ако тя е на аватара, само ще кажа такова сладко дете, а такава будала!

# 386
  • MI
Мда, правилно си е избрала името - точно яренце необлизано е. Simple Smile

# 387
Ах, какво шлядичко яренце бях и каква коза проклета станах!

# 388
А, ето го отговора значи - хем й е жал, че е живял в ужасен матриархат, хем сега му прилага същото.

Нали мъжете търсели жена, която или да е като мама, или да не е като мама - неговият случай е първият.

# 389
Мда, правилно си е избрала името - точно яренце необлизано е. Simple Smile

Била е яренце. Сега е шиленце и вече се опитва да боцка с рогца.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт