С какво ви дразнят свекървите - тема 99

• 33 180
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Уиш лека полека минава от другата, тъмна страна JoyJoy
Тъмната страна на мръФФФките.  Mr. Green Направо заглавие за хорър. Ако някоя девойка писне "Помощ! Мръвкоядната майка на любимия го тъпче с кюфтаци и свински прАжоли, съсипвайки шанса му да стане хуманна и извисена личност!", да знаете, аз съм тази саботьорка.

# 361
Разбира се!
Simple Smile
Същото обаче се отнася и за свекървата, нали?
Надявам се да дойде момента, в който ще се напаснат двете. Но определено начина не е тръшкане!
Обикновено този, който изпада в подобни кризи - губи.

Според мен не датата прави празника.

Ами да, можеше снахата да организира пътуването за другата седмица.

# 362
  • при късмета
От авторката каква съобразителност повече може да се иска? Сетила се е, че и свекървата има рожден ден предишния ден, сетила се е и, че трябва да ѝ се обадят. Повече какво може да се иска от нея, освен да каже на мъжа да поеме тази съвсем малка част от организацията на рождения ден, щом ще има пътуване на много хора? От нея повече съобразителност няма как де се иска.
А избора и да живее с мунчо си е неин, не се наемам да я упреквам

Уиш лека полека минава от другата, тъмна страна JoyJoy
Тъмната страна на мръФФФките.  Mr. Green Направо заглавие за хорър. Ако някоя девойка писне "Помощ! Мръвкоядната майка на любимия го тъпче с кюфтаци и свински прАжоли, съсипвайки шанса му да стане хуманна и извисена личност!", да знаете, аз съм тази саботьорка.
Пропусна чревцата, без тях нищо не става Joy

# 363
  • MI
Уиш, докато няма финал като в Hungry Hearts всичко е ОК. Grinning

Много ясно, че всичко важи и за свекървата, то тя е възпитала мунчо, освен че прави огромни трагедии от малък повод.

Мако, ето че ме разбра. Точно това е проблемът, което написа. И аз нямам проблем да си живеят така, ама да е наясно че нито ще е първия, нито последния случай и ако иска може да й послужи за нещо темата.

# 364
Щом досега има ритуали и традиции, когато се нарушат, уведомяване дължи, който ги променя. Етично е.
Аз първа бих се обадила на свека да и кажа , че ще водя сина и сина и в чужбинско за МОЯ рожден ден. Явно се познават отдавна, нищо, че сватбата е от това лято. Еми- виновни са младите. Липса на маалко такт не е излишна. Ако съм на свеката на мястото , след такава изцепка , нямаше да настоявам за рождения СИ ден. То па голяма работа - моят рожден ден. Че чак и заради него младите да пътуват през нощта. На това му казвам отбиване на номер. Мерси съм да ме почитат по този начин.

# 365
Момичета чета ви но не се включвам не мятам че съм компетентна по темите.Ма да ви разкажа какво ми се случи днес ,Обади ми се девер ми малкия този който нее женен и ме помоли да отида до офиса искал да си празнува рождения ден в България .Та да помогна с билетите и съответно да запазим хотел и други подробности.Та отивам аз сядам на компа и започваме.Междувременно той ми прави кафе и обсъждаме дестинацията.Мъжът ми го няма в момента.И в един момент влиза свекървата .О небеса като ме видя няколко секунди остана безмълвена и застопорена на едно място.Аз със най блага усмивка я поздравих но отговор нямаше.Завъртя се и излезе в коридора .След малко звани на тел.и извика сина си вън..той с намигване излезе .Признавам си приближих се до вратата да подслушам.Чух че го пита какво правя тук.Той и каза че той е имал нужда от мен и ако не и изнася може да си ходи .Тя му отвърна че довечера ще се раправят и си тръгна .

# 366
Значи, да начукам канчетата по ред на номерата:
1. Свеки врещи за глупости.
2. Мунчо Босов се прави на ударен и се крие зад полата на жена си.
3. Дъ Биг Бос, като си знае мунчото, да се обади да предупреди и да си спести последвалите циркове.

# 367
  • MI
Както винаги Уиш беше по-кратка и ясна от мен. Simple Smile

Ганели, какво значи не съм компетентна? Ти с твоята свекърва можеш докторат да защитиш по темата. Simple Smile Иначе добре си постъпила според мен, усмихвай се и не се ври между шамарите, да си се оправят сами. Стига ти останалото.

# 368
  • при късмета
Значи, да начукам канчетата по ред на номерата:
1. Свеки врещи за глупости.
2. Мунчо Босов се прави на ударен и се крие зад полата на жена си.
3. Дъ Биг Бос, като си знае мунчото, да се обади да предупреди и да си спести последвалите циркове.
Ако е знаела, че ше забрави или е щяла да го подсети или да се обади

# 369
Уиш, грешна си, ама много. Въртиш чревца, а аз карам на марули, а и дебелея.

# 370
И кюфтаци, Даун, и кюфтаци.

Макооооооооо, тя писа, че си го знае как забравя. И освен това, хайде да не се потретям за съвместното празнуване до момента, което е създало известни стереотипи и очаквания, поради което трябва да информираш, че го прекратяваш/

# 371
Ама то дори и това не е нужно, тази година ще е на друга схема и готово. А свека ще се научи, че не е първа цигулка вече и че младите си имат собствен живот. Ще свикне.

# 372
  • София
Сигурно ще пращаt тайно на сина пратка с кифтета в офиса.
Както говори как няма да се меси на младите, така откак Г. и МХ. живеят заедно, се превръща в типичната бг свеки, която саботира всички попълзновения на снахата.

ganeli , накрая да не се преселят синовете й целокупно в България, че тогава свеки ще получи удар.
Използвай случая и му помрънкай как тя не те уважава, как ви прави спънки и т.н.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 17:42 от Cuckoo

# 373
Виж сега, с едно телефонно обаждане Ярето е могло да си върже гащите. Така тя се представя като възпитана, внимателна и загрижена и повече ангажименти няма. Ама е будала и не знае, че война не се печели като тръгнеш като руския цар с топа напред.

# 374
Сигурно ще праща тайно на сина пратка с кифтета в офиса.

ganeli , накрая да не се преселят синовете й целокупно в България, че тогава свеки ще получи удар.
Използвай случая и му помрънкай как тя не те уважава, как ви прави спънки и т.н.

Все по-малко я харесвам тази вещица Simple Smile.

Италианското кръщене ми е интересно. надявам се без трупове да мине.

Общи условия

Активация на акаунт