С какво ви дразнят свекървите - тема 99

• 32 419
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Ганели, ако като си права стига поне до коляното е ОК. Така не може да се прецени.
Ганели, ако като си права стига поне до коляното е ОК. Така не може да се прецени.
Много малко над коляното..

# 76
  • MI
Според мен е ОК, но най-лесно е да проучиш останалите с какво ще са облечени. Wink

# 77
И роклята, и ти сте много хубави, но за в църквата е малко късичка. За извън църквата е ОК.

АбсурТ, подозирам го в тайно муцане на месо около офиса преди да се прибере. Иначе. засега е вдигнал бялото знаме. Преди време Майката на Хамстера го приклещила в банята с машинка за подстригване в ръка и го докарала като Валери Божинов- бръснато отстрани, а отгоре една кръгла тюбетейка от коса. Чудих се аз защо Говендър, като дойде на аудиенция, стои с шапка, чудих се, па като свали шапката, разбрах защо предпочита да е с нея.  Mr. Green

# 78
Колко страници, нова тема, и все "италианската рапсодия" нищите....   Smiley

По снимката:тоалета е по-подходящ за вечеря в ресторант с компания, а не за бебешко "парти".Една идея по-секси ми е съчетано с "пантофките", отколкото трябва за бебе.

Ама това си е мое мнение.....

Скрит текст:
И за да не почнат сега "спекулации" от сорта "бабешко/консервативно/монашеско" и т.н., аз също нося късо, и екстравагантно, и нестандартно.И тоалета ми харесва.Просто не го намирам за подходящ за кръщене.

# 79
  • MI
Аз под съвсем малко разбирам един пръст, не една педя. Grinning Та, ако е точно над коляното не виждам голям проблем, ама ако е няколко пръста не става.

На мен ми е все по-любопитна веге-любовната история.

# 80
Хм, любопитно ѝ било. А Хамстерът всеки ден трепери да не завърши във фурната.

# 81
  • MI
Ахаха, вярно, горкото животинче... Те всъщност от колко време са заедно?

# 82
Някъде от юли, а живеят заедно от около месец.

# 83
На мен ми е забавно как Уиш ги описва, даже и на снахата веднъж симпатизирах, но ако наистина се бори с диетата на Говендър, хич не съм ОК. Чак такива подстрижки, хранителни режими и ограничения ми идват много.

# 84
  • MI
А бе, каква снаха тогава, какво водене при мама и т.н. Че те са пресни гаджета, нормално да е с розови очила и да не я е представил още. Ако стане някой ден малко по-сигурен в развоя на връзката, ще я доведе, иначе за какво да си го причинява?  Чакай да мине поне половин година и ще видим кой какви кюфтета ще Фърля.

# 85
  • София
Как да не се вълнувам, Куку? Две кила свински врат му изпекох миналата седмица. Иначе, само месо не ядяла Майката на Хамстера. А аз не съм карнивор, аз съм омнивор.
Ти си омнивор с рестрикции, нали избягваш хлебни и сладко?
Той осмели ли се да вземе за вкъщи или само при мама се намуа? Ама ти си готова за темата - правиш сечено на снахата. Обаче винаги можеш да излезеш с довода, че чията подувала.
Хамстерът дори и с главно Х не си заслужава печенето - нищо и никаква мръвка. Младежът да си хапва чия и любовта да върви, а мама ще го дохранва.

# 86
  • MI
Аз бих го посрещала с коприва и боб, че да се усети по-бързо. Няма да има нужда даже да казвам нищо, ще скъса сам синджира след някоя седмица. Joy

# 87
Ти си омнивор с рестрикции, нали избягваш хлебни и сладко?
Не ги избягвам. Направо съм ги отрязала.  Cry Нищо не си е взел, само се намуца до подмишниците. Как ще вземе? Нали ще хвръкне директно в кофата? Освен да си го скрие в офиса.  Laughing

# 88
  • София
Не ги избягвам. Направо съм ги отрязала.  Cry Нищо не си е взел, само се намуца до подмишниците. Как ще вземе? Нали ще хвръкне директно в кофата? Освен да си го скрие в офиса.  Laughing
И някоя колежка да го изтипоса в темата за Муньовците - как си носи ядене от МАМА...Май там имаше история за един, който си носел мусаката

# 89
И аз не бих се намесвала, обаче ако моята снаха/кандидат-снаха с такава лекота хвърля пари на боклука, ще си имам едно наум за наличието на мозъчни гънки и умствен багаж.
Предполагам, той работи за "мръвката" си, едва ли ходи и събира пари по улицата, та едно такова "Ай, ама хич не ми дреме, че си се трудил за тая пържола, мястото на парите ти е в кофата за боклук!" е меко казано, слабоумно.
Сори, Уиш, ама до тук, "снаха" ти никак не се представя като особено умна и интелигентна.   Smile

Дано единствената причина е младостта й и наличния инфантилизъм, неизживян още.
Щото иначе.....лоша работа.

Общи условия

Активация на акаунт