С какво ви дразнят свекървите - тема 99

• 32 074
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • MI
Колко голям град? Около Милано нищо щом си без самоучасиитие. Simple Smile Дори със за 400 ще си в предградията и то хубави ако имаш заделени пари. И ясно че няма вила д търсиш 200 кв..м., т.е. може но извън града. То в града не че и има много де, все апартамент - зависи какъв и къде. Иначе познавам жена, сама, дето й дадоха без самоучастие, но с търсена професия и гаранти родителите. Ние предпочетохме по-високо самоучастие и вноска, която да не те събори дори временно да имаш проблеми. Други предпочитат нещо в центъра или вила навън, но ще плащат 30 години и не могат да мръднат крачка настрани. Въпрос на приоритети, на мен тристаен в нормално предградие ми е напълно ОК.

То ако гледаме всеки като самостоятелна единица, никога няма да стане. А за сам човек или само с дете и 70 кв.м. са си супер. Аз идеята я дадох за да градят ДВАМАТА нещо, иначе да си вземемалък двустаен и да си гледа себе си. Мъж, здрав и прав на 40 да издържаш, че да си пуши и гледа кега смисъл не виждам.

Добавям за наемите - високи са. Под 700 за двустаен не знам какъв кокошарник трябва да е.

# 61
Колко голям град? Около Милано нищо щом си без самоучасиитие. Simple Smile Дори със за 400 ще си в предградията и то хубави ако имаш заделени пари. И ясно че няма вила д търсиш 200 кв..м., т.е. може но извън града. То в града не че и има много де, все апартамент - зависи какъв и къде. Иначе познавам жена, сама, дето й дадоха без самоучастие, но с търсена професия и гаранти родителите. Ние предпочетохме по-високо самоучастие и вноска, която да не те събори дори временно да имаш проблеми. Други предпочитат нещо в центъра или вила навън, но ще плащат 30 години и не могат да мръднат крачка настрани. Въпрос на приоритети, на мен тристаен в нормално предградие ми е напълно ОК.

То ако гледаме всеки като самостоятелна единица, никога няма да стане. А за сам човек или само с дете и 70 кв.м. са си супер. Аз идеята я дадох за да градят ДВАМАТА нещо, иначе да си вземемалък двустаен и да си гледа себе си. Мъж, здрав и прав на 40 да издържаш, че да си пуши и гледа кега смисъл не виждам.

Добавям за наемите - високи са. Под 700 за двустаен не знам какъв кокошарник трябва да е.
Ми този в който живеем нее никак кокошарник.100 квадрата ,две голями спални ,хол кухня две бани веранда и друг балкон от към спалните .Беше празен и аз си го обзавеждах по мой вкус вече 16 години живя тук

# 62
  • MI
Ганвли, за Милано и околности отговорих на въпроса. Знам, че е голяма разликата в цените - за съжаление, наше. Simple Smile Оф, да се оплача че днес съм помощник-майстор на мъжО. Persevere Откак сме се нанесли си намира периодично какво да майстори, а уж ремонт правихме.

# 63
Ганвли, за Милано и околности отговорих на въпроса. Знам, че е голяма разликата в цените - за съжаление, наше. Simple Smile Оф, да се оплача че днес съм помощник-майстор на мъжО. Persevere Откак сме се нанесли си намира периодично какво да майстори, а уж ремонт правихме.
Милата аз пък днес се отдадох на голямото чистене и интересно че и Джанни се включи ,изчисти уж хола и легна на дивана след пет минути хъркаше

# 64
  • София
Гугълче, добре си се завърнала! Ама наистина само ти отбеляза иронията на Уиш - ако веджи беше синът й, нямаше да е толкова интересно, обаче да се притесняваш дали няма да ти уморят от глад детенце  Mr. Green, дори и Говеднър да е

# 65
Куку, аз ли съм се притеснила? Кога? Вярно, че склерозата не ми прощава, но хем не помня да съм изразявала подобни притеснения, хем помня, че писах, че Говендърът ми се вижда със загладен косъм, което или ще да е от чудесата на чията и овеса, или от намуцването с мръвка около офиса, преди да отпраши да муцне и обяда, сготвен от благоверната. Та, ако ми опресниш паметта, ще съм ти изключително благодарна.

# 66
  • София
Куку, аз ли съм се притеснила? Кога? Вярно, че склерозата не прощава, но хем не помня да съм изразявала подобни притеснения, хем помня, че писах, че Говендърът ми се вижда със загладен косъм, което или ще да е от чудесата на чията и овеса, или от намуцването с мръвка около офиса, преди да отпраши да муцне и обяда, сготвен от благоверната. Та, ако ми опресниш паметта, ще съм ти изключително благодарна.
Не казвам конкретно за теб, но май така звучи, извинявам се. Имах предвид, че е ирония отявлена карниворка да се сдобие с такава снаха, макар и хипотетична.

Предвид заглавието на темата, ясно че е табу да се вълнуваш как я кара синът ти.

А майката на хамстера (МХ) само месо ли не яде или нищо животинско?

# 67
Как да не се вълнувам, Куку? Две кила свински врат му изпекох миналата седмица. Иначе, само месо не ядяла Майката на Хамстера. А аз не съм карнивор, аз съм омнивор.

# 68
  • MI
Аз да питам от чисто любопитство, как Майката на хамстера успява да готви всеки ден на обед на Говендър?

# 69
Нямам идея. Явно любоФФФта дава неподозирани сили. Предполагам, след като е студентка и не работи, лекциите ѝ не са много натоварени и успява. Знам ли.

# 70
  • MI
Хммм, според мен по-скоро иска да е сигурна, че  и на обед не кусва месо. Grin

# 71
Ок

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 12:31 от ganeli

# 72
.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 12:32 от ganeli

# 73
  • София
Нямам идея. Явно любоФФФта дава неподозирани сили. Предполагам, след като е студентка и не работи, лекциите ѝ не са много натоварени и успява. Знам ли.

Мен любопитство ме тресе- Говендърчо е вдигнал тотално бялото знаме или е изключил временно горната глава? newsm78

# 74
  • MI
Ганели, ако като си права стига поне до коляното е ОК. Така не може да се прецени.

Общи условия

Активация на акаунт