Дори със за 400 ще си в предградията и то хубави ако имаш заделени пари. И ясно че няма вила д търсиш 200 кв..м., т.е. може но извън града. То в града не че и има много де, все апартамент - зависи какъв и къде. Иначе познавам жена, сама, дето й дадоха без самоучастие, но с търсена професия и гаранти родителите. Ние предпочетохме по-високо самоучастие и вноска, която да не те събори дори временно да имаш проблеми. Други предпочитат нещо в центъра или вила навън, но ще плащат 30 години и не могат да мръднат крачка настрани. Въпрос на приоритети, на мен тристаен в нормално предградие ми е напълно ОК.То ако гледаме всеки като самостоятелна единица, никога няма да стане. А за сам човек или само с дете и 70 кв.м. са си супер. Аз идеята я дадох за да градят ДВАМАТА нещо, иначе да си вземемалък двустаен и да си гледа себе си. Мъж, здрав и прав на 40 да издържаш, че да си пуши и гледа кега смисъл не виждам.
Добавям за наемите - високи са. Под 700 за двустаен не знам какъв кокошарник трябва да е.
Откак сме се нанесли си намира периодично какво да майстори, а уж ремонт правихме.