С какво ви дразнят свекървите - тема 99

• 33 063
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Само свекърва може да си мисли, че има повече право на парите на сина си, от жена му и децата му. Тези на сина са си негови, но пък тези на снахата са общи, семейни

# 526
Треща как тънко ви работи точно по болната тема, а вие скачате като бик на червено Laughing

# 527
Бе, аз ѝ казах на Трещи, че ако децата ѝ имаха финансови, здравословни, репродуктивни или други проблеми, тя самата би отказала да приема пари от тях, ама тя си трае за това.

# 528
  • MI
 Интресен човек е тази свекърва, ако знае за репродуктивните проблеми, при това и на двете си деца и прави подобни изпълнения. Поне да беше избрала нещо, което би харесало на рожденника, ама то егоизмът не пита.

# 529
Е, защо сега пък да съм се налагала аз?!  Shocked
Часовник има един, който не му е удобен и го носи рядко.
Трябва му такъв, който да носи ежeдневно.
Дали, ако мъжът ми смяташе, че часовникът не е подходящ подарък за баща му, щеше да реши да му вземем точно часовник, а не да му подарим екскурзия?

Нали накрая ти ще си права. Нема нерви да спори човекът.

# 530
Треща как тънко ви работи точно по болната тема, а вие скачате като бик на червено Laughing
Ахам.
А мненията, че видиш ли синовете да си решават са направо смешни. Вашити мъже така ли харчат, без да ви питат?
Ба, та кой мъж харчи, без да пита жена си. Най-много да скрие 2 лв за една биричка. 
И коя жена харчи, без да пита мъжа си, нъл тъй? И скрити пари за случай на развод нямат ...

# 531
  • при късмета
Не тя подхвана темата за парите. Явно доста по-меркантилна и от снахите го подхвана
В последния случай не парите са главния проблем, а изнудването на свекървата над децата ѝ, да ѝ платят екскурзията. Нищо, че е прикрито зад юбилея на свекъра

# 532
Вземете му поне смартчасовник на човека. Да мери не само времето, но и кръвно, пулс... Особено ако е на възраст, ще се зарадва.
Иначе появата на внучета е най-хубавият подарък за един родител, мисля си аз.  Grinning

# 533
Не тя подхвана темата за парите. Явно доста по-меркантилна и от снахите го подхвана
В последния случай не парите са главния проблем, а изнудването на свекървата над децата ѝ, да ѝ платят екскурзията. Нищо, че е прикрито зад юбилея на свекъра

Много обичам да ми обясняват като на оУигофрен Heart Eyes. Ма, не се чувствайте длъжни да ми отговаряте, особено ако в поста ми няма зададен въпрос. Simple Smile

Така или иначе темата с екскурзията и подаръците е приключена. Човекът ще получи часовник, както и стотици други мъже, които имат юбилей..... и всичко е точно...

# 534
Аз разбрах свекървите обаче! Всичко ще става така, както снахата каже. Аз казах, хау!
Истината е, че на мамин златен му е все тая и всичко е въпрос на мерене между снахата и свекървата. Т.е. на тези, на които самочувствието им стига до там да си го мерят с другата.
Тук проблемът е никакъв, но има къде къде по-сериозни казуси, в които мамин златен може да се подведе по акъла на някое гадженце, какъвто е тук случаят очевидно.

# 535
  • при късмета
Кое точно е очевидното, че е "гадженце"? Или само ти си го виждаш?
На снахите не им се налага нищо да си мерят със свекървата, ако мъжа им не е муньо. А ако е, то със сигурност не е благодарение на жена му, но пък вероятността да е благодарение на майка му е доста голяма

# 536
Нищо не знаем в случая. Познавам мъж, подарявал много екскурзии на майка си. Има възможност, подарява. Той преценява, че има възможност, не гаджето обаче. Не говоря наизуст, ама хич.
А за гаджето - ако беше съпруга, веднага щеше да скокне и да каже, че е съпруга. Сега ще ме караш да ровя в профили, че да ти доказвам, егати ...
А, още една, която се подвизава почти само из телевизионния подфорум. Брех, как се изненадах.
И в туристическия.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 16:06 от Анонимен

# 537
На теб лично бих ти подарявала и по два околосветски круиза ежегодно, ако си ми майка, свекърва, гадже, съпруга ... или ако изобщо по някаква причина се налага да общуваме ежедневно.
Кое не разбра от това, че от 3 години се борим за дете и парите ни са необходими за това? Това е приоритет и за двама ни и когато бяхме "просто гаджета" и сега след като сме се подписали на оная хартийка и вече се водя съпруга.
Кое по-точно не разбра те питам или пишеш, колкото да има какво да правиш?

# 538
Какво да доказваш? Още преди няколко поста момичето каза, че са семейство! Пусто свекървенско въображение!

# 539
Нищо не знаем в случая. Познавам мъж, подарявал много екскурзии на майка си. Има възможност, подарява. Той преценява, че има възможност, не гаджето обаче. Не говоря наизуст, ама хич.
А за гаджето - ако беше съпруга, веднага щеше да скокне и да каже, че е съпруга. Сега ще ме караш да ровя в профили, че да ти доказвам, егати ...
Порових вместо теб
Тя го каза 2 страници назад

Пълна луна, след 10 години гаджосване, вече сложихме заветния подпис, така че и в представите на ССФ сме семейство. Може да дишаш спокойно, хилядарките са общи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт