С какво ви дразнят свекървите - тема 99

• 33 046
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • MI
По болници всякакви солидни суми потъват, а и не мисля че е редно да се правят сметки с чужди пари и то не за нещо важно. И не ми казахте вие на вашите мъже подаръци, които само на вас харесват ли вземате? И бихте ли купили на близък подарък, който знаете че няма да му хареса?

# 556
  • при късмета
За процедури са отишли много повеме пари предполагам. И списващата има пълното право и парите та мъжа й да иска да отиват там. Даже да не й беше мъж, детето за което се борят е общо.

# 557
  • Насред хаоса
Дестинацията е особено популярна и вероятно на нея ѝ се иска да я посети, че да е и тя модерна   Sunglasses

Отвратителен селски, тарикатски номер. Значи човекът не харесва дестинацията и хал хабер си няма да ходи точно там, тя обаче да иде заради него, и то на чужд гръб. Толкова мисли и за него значи. Купи й една картичка с изглед от тая дестинация и я надпиши с пожелание един ден да иде там. Smiling Imp Ако е тази, за която си мисля, може и снимка на някоя бръмчалка оттам - из нета бол. А на свекър ти вземете нещо, което харесва и на което ще се радва. Празникът е негов, не неин, и заслужава нещо, което да го зарадва.

# 558
  • Canada
Горкия човечец. За Коледа часовник, за юбилея часовник...  Joy

# 559
Моята проектосвекърва е така. Като захапе един подарък, който се е харесал, до откат. Приятелят ми получи четири или пет чифта еднотипни кецове, един след друг. Да си има - до живот Grinning

# 560
Без значение свекървата ли ще е поставена в такава позиция, снахата ли, не е редно подарък да се изисква или да искаш нещо за подарък на друг и да поставиш условие трети  и пети да го плащат. Не е редно да разполагаш с финанси, които не са твои.

# 561
Ганели, ъпдейтче  има ли?
Аз ти изтървах снимката с роклята:-(
Похвали се с някоя бебешка новина, много ще се зарадвам за теб Simple Smile

# 562
Ганели, ъпдейтче  има ли?
Аз ти изтървах снимката с роклята:-(
Похвали се с някоя бебешка новина, много ще се зарадвам за теб Simple Smile

Кръщенето ще е на 21.10. Още малко търпение Wink

# 563
Момичета кръщенето е на 21 ,тоест тази неделя ,а за другото което питате незнам още в края на месеца ще разбера.Иначе минахме рутинните прегледи и всичко е наред пия фолиева киселина ако така се казва на български и чакаме. И още нещо ,понеже някой ми казаха че роклята е малко къса имам нова мноооого е хубава.Със свеки се засякахме веднъж но нищо мълчание и от двете страни.Беше се оплакала на мъжът ми че не съм я поздравила.

# 564
А ти беше ли?
Защото ако не си, права е да се оплаче!

# 565
А ти беше ли?
Защото ако не си, права е да се оплаче!
Ако се отнася за мен да не я поздравих ма само защото колкото и пъти да го направя тя се обръща на другата страна и този път реших да не си правя труда

# 566
Тя накъде се върти си е нейна работа и неин проблем. Доброто ти възпитание - твой.

# 567
  • при късмета
И аз ако поздравявам някой всеки път, а той всеки път се обръща на другата страна, и аз ще престана. То възпитание, възпитание, ама и от другата страна трябва да се отговаря с възпитание.

# 568
+1 за ма ко

Дай насам роклята де

# 569
  • MI
В конкретния случай не мисля, че това е най-интелигентния избор на линия на поведение, но всеки си знае. Така става епичен двубой между конфликтната и невъзпитана майка и конфликтната и невъзпитана съпруга, вместо лошата майка, която незаслужено трови прекрасната съпруга. Което дава храна за темата, но за участващите и наблюдаващите от първи ред надали е много приятно. Макар че знам ли, може на някой мъж да му е приятно, че жени се бият за неговата височайша особа.

Общи условия

Активация на акаунт