Търся електронна книга - тема 22

• 119 882
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте търся Жестока любов на Колийн Хувър. Ако някой я има ще ми я изпрати ли. На atanasovaedi@gmail.com Мерси Grinning

Здравейте!

Бих искала и на мен да ми изпратите книгата Жестока любов на Колийн Хувър на имейл : neli_petrova88@abv.bg

Благодаря предварително!

Изпратена е.

# 676
Връщам ви назад във времето :
https://bg-mam.ma/p/848969/31607627

(Търся книги на Лариса Ренар. Най-вече : Изворът на женската сила )

Може ли така любезно да ме ориентирате как или от къде да я намеря в електронен вариант (по-удобно ми е да я чета на таблета, докато съм на работа).

psy_zone@abv.bg

Ако нямате ревниви съпрузи - ще пием по бутилка вино:)

# 677
  • Под кленовите дървета

Ако те срещна ще те разцелува за тази книга! Хиляди благодарности, хиляди, хиляди!!! Виждам, че имаме подобен вкус, ще се радвам да разменим някой трилър, психотрилър или подобно.
Ако се чудите на реакцията ми, гледайте филма Стая, актрисата спечели Оскар 2016.

# 678

Ако те срещна ще те разцелува за тази книга! Хиляди благодарности, хиляди, хиляди!!! Виждам, че имаме подобен вкус, ще се радвам да разменим някой трилър, психотрилър или подобно.
Ако се чудите на реакцията ми, гледайте филма Стая, актрисата спечели Оскар 2016.

Чета поредицата на Престън и Чайлд за агент Пендъргаст. Другите им съвмести романи също си ги бива. Харесвам Том Егеланд,  Глен Купър, Джош Малерман, Дийн Кунц. За по-нататък съм набелязала Йорген Бреке, Карин Гердхарсен, Крис Кълъмбъс. Много ми допадна и поредицата на Рейчъл Кейн за Вампирите от Морганвил, но от 5 или 6-та книга са изглежда любителски превод и се четат трудно. Илса Бик с поредицата Сенки. Евгений Гуляковски със Сезонът на мъглите и Дългият изгрев на Ена... Напоследък все по-трудно си намирам книги, които да ме грабнат. Мразя дългите и подробни описания кой какво казал, как погледнал, колко била зелена тревата..., тия неща ги попрескачам. Ако можеш, ще се радвам да препоръчаш нещо Simple Smile

# 679
Търся книгите от поредицата Дъблин стрийт на Саманта Йънг и Поредицата "Коктейл" на Алис Клейтън.
Благодаря предварително! 😊ninacvetkova07@gmail.com

https://dox.abv.bg/download?id=d0c4245e00# -> линк за сваляне
https://dox.abv.bg/download?id=12ed86493f# -> линк за сваляне
Алис Клейтън

Благодаря ви!

# 680
Някой случайно има ли  Магическа експедиция от поредицата Долината на драконите на Елена Звездная? на български език   
atanaskamarinceva@gmail.com

# 681
Здравейте!Мога ли да помоля за книги на Колийн Хувър,ще бъда благодарна Simple Smile Грозна любов и Споделени тайни ги прочетох и останах очарована от писателката. tin23g@yahoo.de

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 13:44 от tini78

# 682
    Търся ''Истанбул'' и ''Музей на невинността''от Орхан Памук.Моля ако ги/я/имате-изпратете ми ги/я/-unikat2005@abv.bg
     Благодаря

# 683
Здравейте
Може ли да ми пратите поредицата на "След" на Анна Тод
manuelanikolaeva@abv.bg

# 684
Здравейте
Може ли да ми пратите поредицата на "След" на Анна Тод
manuelanikolaeva@abv.bg
Изпратих поредицата. Приятно четене

# 685
Здравейте!Мога ли да помоля за книги на Колийн Хувър,ще бъда благодарна Simple Smile Грозна любов и Споделени тайни ги прочетох и останах очарована от писателката. tin23g@yahoo.de

Имаш поща Simple Smile

# 686

Имаш поща Simple Smile

Имаш поща Simple Smile
Благодаря много!

# 687
Може ли пак да ми пратите "След" на Бела Тод защото ги няма книгите в пощатa
Lw.georgieva@abv.bg

# 688
  • Пловдив
Здравейте, търся книгите на Нарине Абгарян.
Намирам само "Три ябълки паднаха от небето", ако някой има и другите ще е супер.

Здравейте!
Присъединявам се към тази молба!
Благодаря предварително и желая красив и топъл снежен ден!
mimi_shopova@mail.bg

# 689
Пратих ги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт