RYANAIR -13

• 59 333
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
  • sf
Аз следя Барселона-София за точна дата , началото на февруари. От един месец се редуват две цени, през ден-два. Засега съм прецакана , ще рискувам още малко, но накрая или трябва да купувам на каквато и да е цена, или да мисля как да остана там 🤣

# 496
  • София
Аз следя Барселона-София за точна дата , началото на февруари. От един месец се редуват две цени, през ден-два. Засега съм прецакана , ще рискувам още малко, но накрая или трябва да купувам на каквато и да е цена, или да мисля как да остана там 🤣

Да, разбирам какво е 😂
Дано да имаме късмет 🍀

# 497
Ми аз за Барселона нещо не попадам на особено ниски цени, та не знам дали има шанс да спаднат
А какво мислите...запазила съм билети за 3 души- мен и децата, двама с приорити и куфари и едно дете без. Ама тва дете с приоритито да вземе, че да хукне тогава по друг места, и няма да идва. И аз какво, увисвам с един куфар, нали? А дали ще искат дами сменят лицето по резервацията, на което е приорити-то, или ще ми праснат такса нам си колко евро?

# 498
  • София
А аз дебна каквото и да е стига да е под 20 евро:)и да ми се ходи там. Миналата седмица имаше билети до Венеция по 2 евро. Докато се организирам, да се допитам до семейния съвет... и свършиха. Дали някоя съфорумка не се е сдобила с такъв билет?
Имаше добри предложения и за Барселона, ама нали знаете, ако търсите за конкретна дата... шансовете са по-малки.

# 499
Не, аз взех за венеция за Май месец, по празниците, ама не по 2 евро, ех...а за домочадието за Рим по 5 евро ли бяха, по 10 ли...да идат два дни да позяпат и те малко Simple Smile януари месец, дано не е мног студено
Аз не съм лакома, и по 10 евро ме устройват Kissing Heart
Ми пусто трудно излизам от работа, дори за ден Rage

# 500
  • sf
Ами Сф-Барселона го купих за 15евро, ама връщането ми зависеше от датата на един мач и сега е голямото дебнене 😂

# 501
  • Пловдив
Ееей по 10Е ли за Рим е имало  Crossing Arms Убава работа!
И моите не са от най-скъпите,де ама все пак  Grinning Обаче гледах да е тръгването в петък и ... именно поради отсъствието от работа.

# 502
Ееей по 10Е ли за Рим е имало  Crossing Arms Убава работа!
И моите не са от най-скъпите,де ама все пак  Grinning Обаче гледах да е тръгването в петък и ... именно поради отсъствието от работа.
То имаше и по 5 Евро Сега всичко се изкупи

# 503
  • Пловдив
Нищо,де...с фиксирани дати като търсиш е така,да  Grinning аз се оръсих по 80лв /двупосочно/на човек със запазени места.

# 504

Аз купих двупосочни за Барселона за дати 7-9 февруари за 9.78 евро. Бяха само 2 билета на тази цена. Ние не можем да отидем, но кумовете ни ги лапнаха и ги купихме през моя профил. Както написах и преди - следете всеки ден търсачката за цени, задавайте максимален бюджет 20 евро, излизат големи попадения. Но - Барселона си беше за първи път.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 16:48 от Змимка

# 505
Старая се да ви чета редовно и мисля, че въпросът, с който влизам, не е коментиран или поне не скоро.

Някой от вас правил ли си е застраховка за пътуване, която да покрива отмяна на полет, включително поради лоши метеорологични условия или стачка? Предстои ми пътуване през януари с Ryanair и ми се ще да се подсигуря срещу тези рискове.

# 506
Старая се да ви чета редовно и мисля, че въпросът, с който влизам, не е коментиран или поне не скоро.

Някой от вас правил ли си е застраховка за пътуване, която да покрива отмяна на полет, включително поради лоши метеорологични условия или стачка? Предстои ми пътуване през януари с Ryanair и ми се ще да се подсигуря срещу тези рискове.
Правя си редовно

# 507
Къде, би ли написала детайли

# 508
Къде, би ли написала детайли
Директно от тях
https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/help-centre/faq/travel-insurance#0-6
А може и външни
Както искате

# 509
На мен ми ги даваше, че за България не се прилага. Може пък аз нещо да не съм разбрала

Общи условия

Активация на акаунт