RYANAIR -13

• 59 342
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
  • София
А на детето как сте купили, като само дете не може? Сигурно сте му дали невярна дата за раждане? Тогава защо не сте се обадили да я поправят?
И аз това се чудя. опитвах се да купувам билет само на дете и въобще не ми го прие т.е. бройката на възрастен не може да е по-малко от 1 във всяка резервация.
Явно е купен билет като за възрастен и сега възниква проблем при чекиране, защото датата на раждане не пасва.
Нямам личен опит как се оправя това, но съм чела и за двата варианта - безплатно в чата и срещу пари.
Аз бих опитала първо през чата, пък ако не стане - ясно е и няма да е евтино.Neutral Face

# 481
  • sf
А какво ще стане ако някой излъже/обърка възрастта и се чекира с грешни данни. Ще го оставят на летището? Ще го глобят? Ще има проблем на паспортната проверка?

# 482
Ми ще го карат да плати...не знам всъщност друго какво ще стане

# 483
не мисля, че някой гледа дали съвпада възрастта, освен ако става въпрос за малко дете или на границата дете/възрастен

аз лично бих пробвал дали ще мине така, вместо да плащам за смяна, като си оставя доста време на летището да се разправям и да си платя, ако се окаже проблем

# 484
не мисля, че някой гледа дали съвпада възрастта, освен ако става въпрос за малко дете или на границата дете/възрастен

аз лично бих пробвал дали ще мине така, вместо да плащам за смяна, като си оставя доста време на летището да се разправям и да си платя, ако се окаже проблем
Ами, ако проблема го направят точно на влизане в самолета, на гейта?

# 485
  • Пазарджик
Може ли в ръчния багаж да се носи електрическа машинка за подстригване/ бръснене?

# 486
  • София
Да може.

# 487
Здравейте, искам да попитам позволено ли е в ръчния багаж да се пренасят лекарства - около 6 опаковки, като 4 -ри от тях ще са антибиотици. Необходима ли ще ми е рецепта от лекар или касовата бележка за покупка е достатъчна.

# 488
Аз носих доста лекарства,4 опаковки еднакви, закупени от Италия, и отделно други, и нямаше никакви проблеми. Но не знам дали е изключение или правило. Според мен няма проблем,ако не са течни. За течни си важат правилата за течности.

# 489
  • На брега на реката
Нито едно лекарство не са ми проверявали. За течностите просто си важи правилото за 100мл. Старателно загледаха само веднъж флакон ФР за нос, който изглеждаше тумбест и обемен, видяха, че няма 100мл и го върнаха при лекарствата ми.

# 490
  • София
Здравейте. Ако сме се чекирали вече без приорити може ли да добавя на прилична цена 10 кг багаж по някакъв начин, защото не успявам да открия такава опция в мобилния ми профил? Единственото което виждам е за 40 евро- 20 кг багаж.

# 491
  • Шумен
Здравейте,
сбълсках се със следният проблем и се интересувам дали има някакво по-евтино решение.
Купихме си преди месеци два билета на възрастни до Германия, като на следващият ден реших да добавя и едно дете. Билета беше закупен от същият профил и смятах, че това е достатъчно.
Сега при чекирането отхвърля детето, тъй като не е вързано за профил на възрастен. Искат по 30 лири за да се върже към билет на възрастен, можело до 24 часа безплатно при резервацията, не знам дали е по 30 лири и за двете посоки.
Има ли как да се избегне това плащане и дори и да ги вържа, това означава ли, че ще трябва да платя и за място задължително, въпреки че детето е на 9 г и в уизеър примерно си ни разпределиха с децата без да плащаме за място?

Ами трябвало е 24 часа след покупката да се обадите, тогава промените са безплатни.
А на детето как сте купили, като само дете не може? Сигурно сте му дали невярна дата за раждане? Тогава защо не сте се обадили да я поправят?
Иначе може да пробвате така на летището, с грешната дата на раждане, но си оставете време да има да платите, ако ви спрат.
При Райън избор на места се плаща, за дете е безплатно и един възрастен плаща задължително, за да се гарантира че са заедно. Като сте на отделни резервации просто ще ви разпредели поотделно.

Здравейте

Това означава ли,че ако реша към вече направена резервация да добавя резервация на дете, в рамките на 2-3 часа, ще е безплатно?

# 492
При уоз не можа изобщо да се добавят хора към съществуващата резервация. При Райън може ли?

# 493
  • София
Следя си за билети до Рим за края на март, но от 1 седмица даже и повече, въобще не мърдат цените Pensive

# 494
Еми май някои са ги изкупили вече https://okeania.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B7%D0 … CqJiFtO3p545hsXGw Ако искаш пробвай през тази агенция... вижда ми се нормална цена за билет+хотел...

Общи условия

Активация на акаунт