RYANAIR -13

• 59 372
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Веднага щом направя плащането получавам смс ит банката ми за заплатената сума, движението е отразено и в сметката ми.
Ами парите са ми по-малко  Grinning обаче не виждам отразена самата транзакция  Thinking

# 421
  • На брега на реката
При мен понякога седи само като задържана сума, вижда се дата и час на плащането, но след някой друг ден се изписва информация за къде е направено плащането.
Това е за всичко платено с карта, не само за Райнеър.

# 422
  • Пловдив
При мен понякога седи само като задържана сума, вижда се дата и час на плащането, но след някой друг ден се изписва информация за къде е направено плащането.
ок,ама вече 3-ти ден е така.  Simple Smile ще почакам още.

# 423
Веднага щом направя плащането получавам смс ит банката ми за заплатената сума, движението е отразено и в сметката ми.
Ами парите са ми по-малко  Grinning обаче не виждам отразена самата транзакция  Thinking

от колко време ползвате карти?
обикновено минават 2-3 дена, докато се появи в извлечението

# 424
ок,ама вече 3-ти ден е така.  Simple Smile ще почакам още.
И повече съм чакала да се осчетоводят. Спокойно, ще ги видиш.

# 425
Ако искаме да пътуваме семейно с една резервация, но искаме само 1 или 2 малки куфара, кое е по добре, да взема за един или двама priority и куфарите на борда, или да взема 1- 2 чекирани. Проблем ли е само част от пътниците да сме с priority? За цената ми е ясно, питам от гледна точка на хм, практически има ли проблем

# 426
единствено това, че ако сте с приорити куфарите ще са с вас и веднага можете да излизате след пристигането, а в противен случай ще чакате част от багажа си на лентата

# 427
  • На брега на реката
За последното ни семейно пътуване (2 възрастни с 2 деца), взехме приорити само за мен и мм. Децата си минаха с нас и никой не го е правил на проблем. Смятам и за в бъдеще такава процедирам. За мен е удобство куфарите да са с нас на борда, особено щом ни стигат два ръчни къфара багаж за 4 човека.

# 428
  • София
На последния ми полет нямаше места за всички куфари в салона. Един от пътниците много се ядоса, защото уж е с приорити, а не може да се вземе куфара с него. Каза, че ще пише оплакване, интересно дали ще му бъде обърнато внимание.

# 429
  • София
А как успяхте да сложите priority само за част от пътуващите? На мен ми даде да закупя за всички. Нямаше вариант куфар или priority само за двама.

# 430
Първончалано не го купуваш, а го добавяш като ти предлага места и други екстри...ли обратното- добавяш за всички, а преди да платиш, го модифицираш. Иначе то подло ти го предлага постоянно за всички, аз затова се зачудих с тия деца дали няма да сгафя нещо, ако само част имат...

# 431
Или правиш отделни резервации за хората с и без приорити.
Така е най-лесно за начинаещите.

# 432
  • I want it all and I want it now.
Имаш ли право след като си закупил приорити да си дадеш багажа на гишето?

# 433
# 434
Имаш ли право след като си закупил приорити да си дадеш багажа на гишето?
аз съм го давала.. даже ми се зарадваха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт