RYANAIR -13

• 59 356
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
Или правиш отделни резервации за хората с и без приорити.
Така е най-лесно за начинаещите.

Тогава няма ли вариант да се паднете на различни места ?

# 436
  • София
Местата се избират и купуват.
Иначе няма гранция, че ще сте един до друг.
Но пък и 2 часа все ще може да се разделите, ако не ви се дават по 3 -5 Е за място.

# 437
  • На брега на реката
Ако пътуват с деца под 12 г.възраст, така или иначе системата ще ги принуди да изберат места. Двама по двама не е фатално и се изтърпява някак.
А и както и да избираш места, винаги го правиш визуализирайки ти самолета, не е трудно да напаснеш 4 места дори и 2+2 да са купени.

# 438
Или правиш отделни резервации за хората с и без приорити.
Така е най-лесно за начинаещите.

Тогава няма ли вариант да се паднете на различни места ?

Всъщност Райън нарочно разделят хората от една резервация, така че ако направят две има по-голям шанс да се паднат заедно Grinning
Ако няма деца това не е проблем, аз със жената съм пътувал и с различни самолети Grinning

# 439
  • София
А ние със ММ си плащаме за различни места - той държи да е до прозореца. Там му било по просторно и хладно. Иска си на 29 ред. Аз пък държа да съм до пътеката. Винаги има човек между нас и предлага да се смени. Но ние отказваме. Последния път жената между нас  даже ме подпита тихичко  скарани ли сме.  Party

# 440
А ние със ММ си плащаме за различни места - той държи да е до прозореца. Там му било по просторно и хладно. Иска си на 29 ред. Аз пък държа да съм до пътеката. Винаги има човек между нас и предлага да се смени. Но ние отказваме. Последния път жената между нас  даже ме подпита тихичко  скарани ли сме.  Party
Simple Smile Simple Smile

# 441
Здравейте, да попитам, според вас има ли смисъл да чакам да намалят цени на билети за април?
Сигурно няма значение, но става въпрос за Италия.

# 442
  • На брега на реката
Извинявай, но за Италия има билети и по 19.99€, колко намалени още ги искаш? Защото на човек излизат по 40€ за двете посоки и както и да го мислиш, е нищо като цена.

# 443
  • София
а и април са двата Великдена - 21.04 - католически,  28.04 - православен.

# 444
  • На брега на реката
Ами да, сценариите, които разиграх за отиване и връщане за няколко италиански дестинации, бяха все покрай априлските празници.
Ти ако искаш си чакай по 9.99€, по 14.99€, но наистина не го смятам за съществена разлика при и без това евтините билети.
Виж, аз дебна да ми намалят билетите от 120€ на поне 49-50 за лятото и с основание се дразня, че цяла зима билетите за желаната дестинация са срамно ниски, а баш лятото са 5-6 пъти по-скъпи и не държат определена рамкирана цена целогодишно.

# 445
... и не държат определена рамкирана цена целогодишно.

преди 15 години бяха така
София - Лондон 250 евро, зима, лято, черен петък, няма значение

# 446
  • На брега на реката
И това не е гот Scream

# 447
На последния ми полет нямаше места за всички куфари в салона. Един от пътниците много се ядоса, защото уж е с приорити, а не може да се вземе куфара с него. Каза, че ще пише оплакване, интересно дали ще му бъде обърнато внимание.

То си го пише в общите им условия
Цитат
Пътници, които са си купили Приоритетно качване, няма да бъдат заставяни да оставят ръчния си багаж в каргото, освен ако не се налага по оперативни причини.
Няма място- няма да е при него, това е, да пише оплакване където иска.

Аз да ви кажа как гледах гишето за self-check на прибиране при последния полет.. като теле в железница.
В летището на Айдховен проверяваха багажа в кутии на Уиз

# 448

Аз да ви кажа как гледах гишето за self-check на прибиране при последния полет.. като теле в железница.
В летището на Айдховен проверяваха багажа в кутии на Уиз
имаше гише за самочекиране ли? Какво те притесняваше?

# 449
Добър вечер! Прибрах се в България за да сменя личната си карта и влязах да си извадя бордова карта. На отиване трябваше да въведа номера на личната ми карта а сега за билета за връщане не го поискаха. Въпросът ми е при положение че съм с нова лична карта и номерът ми е нов какво трябва да правя. Ще имам ли проблем да пътувам?

Общи условия

Активация на акаунт