RYANAIR -13

• 59 353
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Принципно 99 % никой не ги гледа тия данни, но може пък да извадиш късмет и някой да се заяде
Пиши им в чата

# 451
  • София
Да, може и  да има. Поне по моя маршрут проверяват личните карти.
Би трябвало да си направиш 2 отделни резервации и да си чекираш само идването тук.
А като вземеш новата ЛК да чекираш връщането.
Пиши на чата, обясни им, че си с нов № ЛК и те да я въведат. Дано оправят нещата.
След това си принтирай или свали бордната карта.

# 452
  • На брега на реката
Когато чекираш билет през системата им, те пита за коя посока искаш да го направиш, както и за кои пасажери, ако са купени билети за няколко човека от един профил. Ако си чекирала двете посоки със старите данни, най-добре се свържи с тях в чата. Не виждам как иначе да смениш информацията.

# 453
Те сверяваха личната карта с бордовата карта а на нея непише номера на личната карта.

# 454
  • София
Пише го, но не се вижда - в щрих кода е, имат си четци на летищета.
Пиши на чата и помоли да оправят номера.

# 455
Искам да добавя багажа от 10 евро в резервацията ми ,но в "промени на полета" не ми дава тази опция.Къде трябва да гледам,какво греша ?

# 456
Искам да добавя багажа от 10 евро в резервацията ми ,но в "промени на полета" не ми дава тази опция.Къде трябва да гледам,какво греша ?
Влизате в профила си => РЕЗЕРВАЦИИ => Добавете продукт. От там избирате какво да добавите (Добавяне на чекирана чанта).
Ако имате закупено priority, няма да може да добавите багаж от 10 кг към резервацията- той ще е с Вас в самолета.

# 457
А този багаж в кабината от 10 кг.има ли някакви допистими габарити,или само условие да влиза в багажното над седалката?

# 458
  • На брега на реката
Габаритите за малък чек ин багаж и за приорити багаж са едни и същи 55х40х20. Приорити е с вас и се слага в отделенията над главата, малкият чек ин се оставя на гейта обикновено и си го получавате на лентата след кацане. Ако пътувате без допълнителен багаж, ви се полага малък ръчен, с размери 40х20х25, който тр да влезе под седалката.

# 459
Чекираният 10 кг не се носи до гейта- дава се на чек-ин гишето.

# 460
От чакане да ми стане активен един рефънд за престой с райън, билета за Атина от 9,99 евро стана 28 и щях да пукна от яд Joy
Повече чакане и чудене- никога:joy:
Добре, че се усетих, че мога да взема 3 от билетите на 9,99, само четвъртия на 29 евро. Щото сайта любезно ми калкулираше и 4те билета на 28 евро в посока, хич не ми предлагаше 3 евтини и един скъп

# 461
  • Пловдив
Естествено, винаги така правят (ако не се усетиш да намаляш бройките според останалите билети на ниска цена) Simple Smile

# 462
  • На брега на реката
Чекираният 10 кг не се носи до гейта- дава се на чек-ин гишето.
Пътувахме предната седмица, взимаха ги на гейта.

# 463
  • София
Аз пък съм доста озадачена какво направиха с разписанието за полетите до Ханя, които стартират  от м.юни. Пуснаха билетите преди 20тина дни, като полетите бяха в четвъртък и неделя, а най-ниската цена 33 евро. На 01.12 скриха цените и смениха дните на полетите на вторник и събота. От днес вече има цени, като най-ниската е 39 евро, а в събота - са по 55-65 евро. Доста ми се объркаха плановете, защото с тези цени не могат да ми се вържат 10 нощувки. Но най-вече ме притеснява ако сега купя билети и другият месец пак ги променят... Нормална ли е такава ситуация или аз съм карък Worried Миналото лято бая нерви брах с едни фериботни разписания, та се чудя сега какво мога да очаквам.

# 464
Купих билет с 10 кг чекиран багаж за 8 евро, искам сега да добавя приорити , но немога.

Общи условия

Активация на акаунт