RYANAIR -13

• 59 306
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря много,  clevermary!
Ще следя, надявам се да се появят - поне така беше обявено през есента, като ги спряха.

# 556

Аз купих двупосочни за Барселона за дати 7-9 февруари за 9.78 евро. Бяха само 2 билета на тази цена. Ние не можем да отидем, но кумовете ни ги лапнаха и ги купихме през моя профил. Както написах и преди - следете всеки ден търсачката за цени, задавайте максимален бюджет 20 евро, излизат големи попадения. Но - Барселона си беше за първи път.
Може ли линк към търсачката за цени където можеш да зададеш бюджет?

Не съм пътувала с тази компания , а обмислям Рим. Гледам , че цените от Букурещ са по изгодни, а и пътят ми дали е до София или Букурещ е еднакъв. Има ли някакви уловки за пътуване от Букурещ?

# 557
  • Пловдив
Какви уловки  newsm78
Ние ходихме в нач. на май и всичко беше ок.

# 558
  • На брега на реката
Уловка няма. Пътували сме еднакво добре и от София, и от Букурещ. Ние предпочитаме Букурещ, че ни е по-близкото летище, но цените не винаги са по-добрите. Всичко е въпрос на по-добра оферта Simple Smile
По повод чекирането с електронен билет чрез приложението: винаги си носим хартиените, но и приложението ми е инсталирано на телефона. Последния път мъжът ми успя да си загуби хартиения някъде след чек ин зоната, може и на лентата да го е забравил. Но без проблем го чекирах аз.

# 559
Благодаря ви. А паркинг около или на летището ?

# 560
цената за смяна на името на билет твърда ли е или е различна за различните дестинации?

# 561
Твърда е.

# 562
  • Пловдив
    Парк енд флай с безпл.трансфер до и от летището. Изпитан.

# 563
    • София
    Да, от няколко дни го рекламрат усилено по тв.

# 564
    Здравейте на всички!
    Имам един по специфичен въпрос относно валидността на личната карта.
     Днес трябваше да закупя билети за цялото семейство до Германия, но се отказах като видях ,че личната карта ми изтича в началото на февруари месец. Пътуването ще е чак през април. Ако сега закупя билети, а в момента на пътуването  ще съм със сменена лична карта, проблем ли ще е ?Моля, някой ако  е изпадал в подобна ситуация да сподели как да процедирам.
     Утре ще подам документи за смяна на лична карта, но ще е стандартна поръчка и ще е готова най-рано след 20 дена. Cry Искаше ми се да закупя билети по-рано...        Вече изпуснах една много изгодна оферта, а билетите започнаха да се покачват.

# 565
    • София (Възраждане)
    Номер на лична карта ти трябва чак при чекирането.

# 566
    Купувайте си билетите. Трябват ви само имена, първо и фамилия на пътниците. На по-късен етап когато чекирате билетите ще добавите подробностите. Това мисля, че може да се случи до няколко часа преди полета най-късно.
    Здравейте на всички!
     Днес трябваше да закупя билети за цялото семейство до Германия, но се отказах като видях ,че личната карта ми изтича в началото на февруари месец. Пътуването ще е чак през април. Ако сега закупя билети, а в момента на пътуването  ще съм със сменена лична карта, проблем ли ще е ?Моля, някой ако  е изпадал в подобна ситуация да сподели как да процедирам.
     Утре ще подам документи за смяна на лична карта, но ще е стандартна поръчка и ще е готова най-рано след 20 дена. Cry Искаше ми се да закупя билети по-рано...        Вече изпуснах една много изгодна оферта, а билетите започнаха да се покачват.

# 567
      Парк енд флай с безпл.трансфер до и от летището. Изпитан.
      Извинявам се , неуточних понеже по-горе коментирах летището в Букурещ.
      Отнася се за летището в Букурещ. Някой ползвал ли е паркинг там?

# 568
      Номер на лична карта ти трябва чак при чекирането.

Благодаря!

# 569
      Купувайте си билетите. Трябват ви само имена, първо и фамилия на пътниците. На по-късен етап когато чекирате билетите ще добавите подробностите. Това мисля, че може да се случи до няколко часа преди полета най-късно.
      Здравейте на всички!

Благодаря, IceIce!

Общи условия

Активация на акаунт