RYANAIR -13

• 58 278
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Можеш и с негова карта ако ти има доверие. Аз преди няколко дни след неуспешни опити да купя с моя карта, платих с карта на майка ми. После ходих да се разправям в банката. Картата ми е viza, ама някаква друга, май viza pay беше, сега я сменям заради това. Казаха ми, че ако точно този модел не бил посочен в начините за плащане, няма как да платя с нея.

Преди 3 седмици платих билети за Барселона с такава карта, явно са променили нещо, но в букинг не можах да платя и аз ще ходя да си сменям картата.

# 736
Здравейте,
имам следното питане: преди малко си направих регистрация в райан, след което си попълних данните, платих билета. Всичко е ок. На имейла ми се върна потвърждение, за информация и най-отдолу има един активен бутон регистрирай се сега. Трябва ли да го натисна? И да не би това да е самото чекиране? За първи път си взимам билет.
Благодаря
Да- това е чекирането. Ако имате места, може да се чекирате от 60 дни до 3 часа преди полета.

Можеш и с негова карта ако ти има доверие. Аз преди няколко дни след неуспешни опити да купя с моя карта, платих с карта на майка ми. После ходих да се разправям в банката. Картата ми е viza, ама някаква друга, май viza pay беше, сега я сменям заради това. Казаха ми, че ако точно този модел не бил посочен в начините за плащане, няма как да платя с нея.

Преди 3 седмици платих билети за Барселона с такава карта, явно са променили нещо, но в букинг не можах да платя и аз ще ходя да си сменям картата.
С моята VISA V Pay си плащам най- редовно и в Ryan и в Wizz. Изобщо не е от картата. И в booking плащам с нея. Вчера купувах билети също.
Има една допълнителна защита- вкарва се парола накрая след като се потвърди плащането.

# 737
Здравейте,
имам следното питане: преди малко си направих регистрация в райан, след което си попълних данните, платих билета. Всичко е ок. На имейла ми се върна потвърждение, за информация и най-отдолу има един активен бутон регистрирай се сега. Трябва ли да го натисна? И да не би това да е самото чекиране? За първи път си взимам билет.
Благодаря
Да- това е чекирането. Ако имате места, може да се чекирате от 60 дни до 3 часа преди полета.

С моята VISA V Pay си плащам най- редовно и в Ryan и в Wizz. Изобщо не е от картата. И в booking плащам с нея. Вчера купувах билети също.
Има една допълнителна защита- вкарва се парола накрая след като се потвърди плащането.
Обикновено плащам с виза електрон без проблеми. Ама сега бях купила и други неща и нямах достатъчно пари вътре, затова се наложи да използвам тази карта. Чак ме накараха да се замисля дали не съм си изхарчила парите и да съм забравила, защото рядко я ползвам. Да, точно v pay е картата. Ами по-добре да я сменя, за да не се случва пак.

# 738
Здравейте,
Благодаря

Да имам запазено място, тоест мога да изчакам и ден преди самия полет и да чекирам бордната си карта тогава. Няма да объркам нещо....

# 739
  • Sofia
Имам питане, ако може да ми дадете съвет. Имаме четири ваучера по 50 евро за полети на Райън. Билетите ни струват 120 евро. Какво става с останалите 30 евро. Как мога да не ги изгубя? Някой ползвал ли е такива ваучери?

# 740
  • На брега на реката
Ако за 120€ ви е с места и багаж, по-добре използвай ваучерите за 100 и доплати.
Иначе слагаш екстри. Друг вариант не виждам. Имай предвид, че таксуваха и за използването на ваучер, т.е. с някакви € ще се качи леко цената. Не помня точно колко бяха.
Ползвах ваучери през ноември, но с доплащане.

# 741
Да имам запазено място, тоест мога да изчакам и ден преди самия полет и да чекирам бордната си карта тогава. Няма да объркам нещо....
Няма нищо да се обърка, но защо ще чакаш ден преди полета? То няма значение  всъщност, но аз не чакам до последно. Понякога сайта се бъгва нещо и предпочитам да не се чудя какво да правя в последния момент.

# 742
Няма нищо да се обърка, но защо ще чакаш ден преди полета? То няма значение  всъщност, но аз не чакам до последно. Понякога сайта се бъгва нещо и предпочитам да не се чудя какво да правя в последния момент.

Тоест ме съветваш направо сега да си го чекирам и да съм спокойна. Ако го направя още сега ще получа веднага бордната карта нали? И живот и здраве на деня за полет директно на летището.

# 743
Точно така- ще я получиш веднага. Приготви си документа, с който ще пътуваш, за да се чекираш (може с лична карта или паспорт). Прегледай си внимателно данните и дишай спокойно. Simple Smile Приятен полет!

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 15:33 от Galettta

# 744
Точно така- ще я получиш веднага. Приготви си документа, с който ще пътуваш, за да се чекираш (може с лична карта или паспорт). Прегледай си спокойно и внимателно данните и дишай спокойно. Simple Smile Приятен полет!

Благодаря Galettta за информацията Simple Smile

# 745
Здравейте,
Аз продължавам да имам проблем с добавянето на багаж за полета на връщане... От Препоръчано за вас (което излиза под полета) имам опция само за 20 кг багаж. Ако няма възможност за приорити и чанта 10 кг защо тогава на отиване ми ги смята в резервацията. Все пак трябва и да си го върна този багаж... В момента в резервацията ми стоят три багажа само за полета на отиване и толкова съм и платила - 18 евро...
Човечецът от раянеър ми обясни, че при чекирането можело да се закупи багаж, но не ми се искаше да чакам до последния момент... А и наситина ли може. Някой купувал ли си е багаж в последния момент и то само в едната посока...

# 746
Я покажи какво си купила
Доста е странно
Ако не може приорити, защото е свършил, не може ли поне чекиран 10 кг да добавиш? Щом ти дава направо 20, да не би все пак да си си купила и за връщане?

# 747
  • в света на неограничените измерения
Като сме на тема багажи да попитам и аз.

Искам да добавя закупуване на приорити с багаж до 10кг., но само за единия пътник.
Не мога да открия такава опция. Направо ми предлага приорити и допълнителен
 багаж до 10 кг. за двамата пътника отиване и връщане.  
А ние искаме да вземем само още една чанта до 10 кг.

Има ли някакъв начин да закупя само една чанта без значение на кой от двама ни.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 16:54 от vanvel

# 748
vanvel, опитай през приложението. И през сайта по принцип става, но не знам защо не позволява сега.

# 749
Като сме на тема багажи да попитам и аз.

Искам да добавя закупуване на приорити с багаж до 10кг., но само за единия пътник.
Не мога да открия такава опция. Направо ми предлага приорити и допълнителен
 багаж до 10 кг. за двамата пътника отиване и връщане.  
А ние искаме да вземем само още една чанта до 10 кг.

Има ли някакъв начин да закупя само една чанта без значение на кой от двама ни.

Купувала съм през приложението за който пътник си искам в която посока си искам, така че може.

Общи условия

Активация на акаунт