VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 382
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 135
Оказа се че познавам от години хора, които го познават отдавна и доста отблизо и съм склонна да им вярвам.
ако тези хора са тип Петко/ Диона/ Наско ... нормално да имат такова мнение , като ти чета коментарите , май и ти си такъв тип ...
също така е много глупаво да се довериш на чуждо мнение за даден човек , без да си имала личен контакт с него и да се убедиш сама във всичките глупости, които говориш ...

# 136
Принцесо, не заради хора като Кулагин сме на дъното на всички класации, а заради хора като Петко, Насето и Ричиту. Странно ми е, че не го осъзнаваш.

Да вметна, че Кулагин не ми е супер симпатичен, ама поне не е толкова тъп като останалите в къщата.

# 137
Миглена Ангелова изглежда има положително отношение към Кулагин. Явно не всички отвън го мразят.

# 138
  • Испания
Да обобщя: Кулагин е гей или би, или "три" /една прЕАтелка казала на някой си/, ние сме простаци, затова България е на това дередже.

Да живее международното положение!

И ся кошъпрайм? За един прЕАтел питам, на мен, явно, не ми пука, защото съм цивилна.

Влязоха съкварЧирантитИ в къщата да си починат, да вземат едни пари, да хапнат на корем безплатно, а лошият Кулагин ги разбута, накара ги да покажат истинските си лица. Та и изкара някои по клинични пътеки.

Лош Кулагин, лош, лош!

# 139

Не знам дали да се смея или да плача. Едно е да видиш някой да се целува с друг, съвсем различно е да кажеш, че еди кой си проституира. Първото реално можеш да го видиш, но второто няма как да го знаеш, ако ти самата не си му била клиент. Това, че някой си ти бил казал, не значи, че е истина. Аз пък ти казвам, че съм спала с Енрике Иглесиас. Айде сега разправяй, че някоя си от бг мама е спала с него. Истина ли ще е?

Ами реално някой го е видял и ми го е казал. Ако ти кажа, че аз с очите си съм го видяла повече ли ще ми повярваш? Ами ако те лъжа? Много ясно че няма как да знаеш със сигурност нещо ако не си го видяла. Ама в колко кревата си се завирала за да видиш какво правят хората? Всичко се свежда до здрав разум от една страна, и от друга - дали ти изнася да повярваш или не. Аз вярвам, ти не. А дори да не спи със старци за пари пак не ми харесва - цялостната му визия, излъчване, поведение ми навява усещане за нещо много сбъркано в него. Дори само на снимка да го видя ме отвращава. Има си и хубави черти - красиви очи примерно и е умничък. Но цялостно ми е отврат.

# 140
Добре...шЪ си призная...аз спя с Г.Б.

# 141
Кулагин обясняваше, е си е договорил храна, фризьор и Мира го попита договорил ли си е секс услуги. Оня се обиди, занарича Мира с обидни епитети, Ваня се ядоса, вдигна кръвно и я заведоха в болница.
Имаха мисия игра с топки, Кулагин нацели Мира и Божана в главите нарочно, мъжете отвърнаха на удара.
Вечерта на живото ги даваха как купонясват, само Кулагин се беше барикадирал да спи в банята.
Толкоз с две думи.
А след промото за утре и агресията, ББ може служебно да анулира номинациите и всички да са номинирани.

Благодаря за темата!

Не се е обидил! Просто се направи на обиден, когато всички скочиха на простотията дето я изръси, след като тя си се пошегува. Просто се оправда с това, след като изля един куп помия и всички го наскачаха
Точно

# 142
  • Испания
Добре...шЪ си призная...аз спя с Г.Б.

Оп, оп, оп!
Скрит текст:

# 143
# 144
 Определено ми е симпатичен Кулагин. Направи всички други участници на смешници, и най-вече Мира, която циври и се тръшка.

Когато Ева беше казала за нея че е фалшива, Мира рева и даже попита Ева как се  е почувствала след това. След това, когато коментираше тя създала се ситуация между други съквартиранти заяви "Ами хората си имат мнение, не може всеки да те харесва". Значи другите не може всеки да ги харесва, но нея всеки е длъжен да я харесва, иначе ще реве и ще се тръшка.

А когато първа каза на Кулагин че си вкарвал секс партньори в къщата, и той я почна за флирта с оня с диалекта от село, пак започна да реве и да се прави на великата страдалка и жертва. Много се смях на лафа на Кулагин "торбички до сливиците". Определено е умен, оригинален и точен.

Петко е пълен неандерталец. И физиономията му е просташка, и речника, и мисленето. И пак изхвърляне на чужда храна и риба. Що за идиотщина е да развалиш/изхвърлиш чуждата храна нарочно?

# 145
Скрит текст:

Не се е обидил! Просто се направи на обиден, когато всички скочиха на простотията дето я изръси, след като тя си се пошегува. Просто се оправда с това, след като изля един куп помия и всички го наскачаха

Шегаджийката ми тя!

Скрит текст:
Като ми обясни Мутрагеньо как се чувствам и във форума ми обяснят какво виждам, едно спокойствие ме обхваща и без отвара...

Значи, някой като се пошегува с някого, веднага трябва да му се отвръща, така ли? Не се учудвайте тогава на съдбата на Кулагин - той не просто се шегувкаше със съквартирантите, а директно си ги обиждаше (до сега). Не признаваше личното пространство на никого, като доберман като захапеше, не пускаше. Няма как това да продължава вечно - след като виждаш, че хората не те харесват, ами оттегли се и си ближи раните. Намери си другарче, да не си сам. Но К. и на това не е способен - единственото си другарче Рози прогони под предлог, че й прави услуга, а Ваня, която му протегна ръка, също разкара най-демонстративно без да си даде сметка, че тя може да е всякаква, но остана да поговори с него като човек. Явно К. от добро не разбира. Тогава следва Ботевата методика във ВБ вариант - добрият - добро, лошият - с топка по главата. Mask

# 146

Ами реално някой го е видял и ми го е казал. Ако ти кажа, че аз с очите си съм го видяла повече ли ще ми повярваш? Ами ако те лъжа? Много ясно че няма как да знаеш със сигурност нещо ако не си го видяла. Ама в колко кревата си се завирала за да видиш какво правят хората? Всичко се свежда до здрав разум от една страна, и от друга - дали ти изнася да повярваш или не. Аз вярвам, ти не. А дори да не спи със старци за пари пак не ми харесва - цялостната му визия, излъчване, поведение ми навява усещане за нещо много сбъркано в него. Дори само на снимка да го видя ме отвращава. Има си и хубави черти - красиви очи примерно и е умничък. Но цялостно ми е отврат.
Тогава няма как да го използваш като достоверен аргумент, за да му даваш някаква оценка (специално за това, че проституира), защото това е СЛУХ и си остава такъв до доказването му.
Иначе това да не го харесваш, си е твое право. Никой не те задължава да го харесваш.

# 147
За мен, да развалиш семейството на някого нарочно, е също толкова лошо, колкото да се продаваш. Така че - моралът е много спорна тема.

# 148
  • Испания
Няма как това да продължава вечно - след като виждаш, че хората не те харесват, ами оттегли се и си ближи раните.

И аз това препоръчвам на някои /изключвайки Кулагин/. Но къщата на ББ е на всички съквартиранти, както и форумът.

# 149
Няма как това да продължава вечно - след като виждаш, че хората не те харесват, ами оттегли се и си ближи раните.

И аз това препоръчвам на някои /изключвайки Кулагин/. Но къщата на ББ е на всички съквартиранти, както и форумът.

А, стигнахме сега и до утрешния тейзър. Без да искаш, направи добра увертюра.
Къщата на ББ е на всички съквартиранти, в т.ч. и неговата стая и баня. Нали така?
Що рИве тогава, че му ходят в тоалетната и стаята? Да не би да я е купил тая тоалетна? И откъде накъде ще се барикадира в стаята? Тя е обща и няма право на това, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт