VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 160
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 605
Ваня така се извъртя - стана поддръжник на Кулагин. Подочула е тя разни неща отвън и сега се опитва да се хареса на драгия зрител.

# 1 606
Скрит текст:
Ваня си намери кауза. Ни кръвно вдига , ни я трови храната , приготвена без любов към нея.

Ае, защо Божа не готви - нещо пропуснала ли съм ?

Когато Добринка вдигна скандала за костилките и заяви, че няма да яде нищо, което е направено от Божка, защото не е направено с любов, Божка каза, че няма да готви повече.
Мерси. Пф, тя Мира е цялата отдадена на любовта към ближния . Joy

# 1 607
Аз съм под 170 и днес реших да не гледам Simple Smile
Пуснахме си филмче, и ви чета Simple Smile Пишете ако стане нещо особено интересно и неочаквано

# 1 608
  • Испания

Аз ще пийна една отвара срещу уроки за всеки случай, да не ме закачи нещо през екрана.  Laughing

Пийни, сестро, пийни! Аз така съм накачулила монитора с чесън, че гледам само през една дупка. За всеки случай.

# 1 609
Ваня е полезна за Кулагин.Даже си мисля-добре че е тя.
Нищо му няма. Дори му вреди. И на себе си -също. Непоискано добро си е равно на зло. Кой знае какво се върти в кратуната и.

# 1 610
Ваня нали беше в болница една вечер. Информирала се е на къде духа вятъра и за това подкрепя Кулагин.
Много добре, че получи  щит, сега поне 2 седмици ще им пили нервите. Laughing Laughing Laughing

# 1 611
  • София
Хайде, де къде са Спароу и Барбоса.
Държа към "Спароу" да е Кулагин, иначе  на това фалшименто няма да му се получи.

# 1 612
Ричо обаче узря за колектива.
Чакам закачките с Рози.

# 1 613
Те всички са чули, обаче тъпо и упорито продължават да се излагат.

# 1 614
  • София
Само една вметка. Ваня отказа да носи рибката на К. ,защото Петко я нави така...Ако помните.
Точно така беше, ама тя да не би да е танцьорка в заведението му... а и Петко ли и разтрива краченцата или Кулагин... Mr. Green

Скрит текст:

Когато темата беше задръстена от хомофобски постове, някои доста вулгарни, информирах модератор и... нищо не последва...  newsm78

А днес на шеговития ми пост, че не трябва да игнорираме троловете, а да им отговаряме с по няколко мнения на техен пост, за да им се налага да пишат непрекъснато и да ги спрем, като ги омаломощим... постът ми беше изтрит... само моя... тролските си останаха!  Wink
И без това всеки дотук го е правил, почти непрекъснато, дори и тези, които се изказаха в полза на игнора!

Ами, благодаря... почувствах се като Кулагин, да ви кажа... гордея се със себе си...  Joy

Да живеят тролването и хомофобията...  newsm53

# 1 615
Само една вметка. Ваня отказа да носи рибката на К. ,защото Петко я нави така...Ако помните.
Точно така беше, ама тя да не би да е танцьорка в заведението му... а и Петко ли и разтрива краченцата или Кулагин... Mr. Green

Скрит текст:

Когато темата беше задръстена от хомофобски постове, някои доста вулгарни, информирах модератор и... нищо не последва...  newsm78

А днес на шеговития ми пост, че не трябва да игнорираме троловете, а да им отговаряме с по няколко мнения на техен пост, за да им се налага да пишат непрекъснато и да ги спрем, като ги омаломощим... постът ми беше изтрит... само моя... тролските си останаха!  Wink
И без това всеки дотук го е правил, почти непрекъснато, дори и тези, които се изказаха в полза на игнора!

Ами, благодаря... почувствах се като Кулагин, да ви кажа... гордея се със себе си...  Joy

Да живеят тролването и хомофобията...  newsm53
Спокойно и мен метоха днес, не сме удобни на някой.

# 1 616
На това ми прилича " свекървата" в къщата
Скрит текст:

# 1 617
  • София
Пийни, сестро, пийни! Аз така съм накачулила монитора с чесън, че гледам само през една дупка. За всеки случай.
Моя чесън го дадох на една съседка да си прави отвара, затова ще се спасявам с подръчни материали. А и само го слушам, и то не през цялото време. Дано така не хваща.  Laughing

# 1 618
  • София
Пускам тв на Нова и ко да чуя? Рич конкурира Валерко по мисъл. Joy
Изречението "наистина до вчера се чудих дали е правилно така да го натискаме един човек, но (кима одобрително) мисля, че е правилно така да го натискаме...", ми прозвуча като "когато знам какво ми е, само аз си знам какво ми е".
Важното е мисъл да се лее. Joy

# 1 619
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много е сменшен Ричко, ни клин ни в ръкав се изказа 😄
И Света Мира веднага се намеси😡
Тая направо страшно ме напряга .

Общи условия

Активация на акаунт