VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 037
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 770
Явно не правиш разлика между омъжена жена с две деца, която претендира да е по-по най, и от необвързано момиче без деца, което между другото май е най-вип в тази къща, но сега не съм я чула да се определя като много, повече и най. Това е тънката разлика. Затова еднатана е К@@ва с главно К, а другата само споменава, че има приятел, но я го има я не. Та направо си е свободна.

Правя разлика. Едната е омъжена жена с две деца, която до тук съм я видяла да се усмихне няколко пъти кокетно на Наско и веднъж да го прегърне, за да му поплаче на рамото. Другата е млада, красива жена, дебело подчертаваща, че има приятел, която два пъти под завивките позволява на чужд мъж, пред цяла България да й бърка къде ли не и да опипва какво ли не. Ето това виждам аз. Ако ти си видяла Мира да прави нещо повече от това, което съм описала моля, сподели. Явно съм го пропуснала

За мен всяко едно младо момиче, което е на етап опознаване на мъже и неподписало брак (Не визирам дългогодишна връзка) е свободно да прави каквото си иска и където си иска. Тя сто пъти натърти че си има приятел. Не е споменавала, че и е сериозен. Сигурно е някой на когото едва ли държи. Така, че не мога да и кажа копче, кой къде и защо и бърка. Виж Мира се цели във висините. А и не си видяла, защото не са ти показали. Това не означава, че и Наско не е бъркал. Явно се е готвила жената.

# 1 771
  • Някъде в Матрицата
Ама докато чета темата, що ми се стори, че получавам дежа вю?
Бъг в матрицата ли има? 😂😂😂😂

Айде пуснете  за трети път, да затвърдим, че в соса плуват моцарелки. 🤭🤭🤭

# 1 772
Внушения. Ескалации. Ох, градации ..
ББ , излагаш се.
Трол такъв, басси ББ Joy

Божана-аз мисля че има къде да ги смести. За Ваня и спагетите. И Ева- и аз така мисля Hushed

# 1 773
Хайде още един път да ни покажат този откъс - 3 за щастие.

# 1 774
  • София
Помислих, че от отварата получавам дежа вю.  Crazy

# 1 775
  • София
Стефан е отвратителен.  ooooh!

Едно момиче от приятелския ми кръг има съпруг Овен... хем години го носи на гърба си /на висока позиция е/, хем непрекъснато се съобразява с него, защото той си има собствено мнение за всичко... и винаги е прав... винаги...  Crossing Arms

И този галфон Стефанаки - също! Направо да и завидиш на Гала...  Sick

# 1 776
Защо повтарят едно и също?
Няма материал. Кризаааа.

# 1 777
Ето ви мисия.
Петко и Стефан, капитани...смях в залата.

# 1 778
Едни лидери, няма какво.....Joy
Ох, Божке, мъжкари, бъгната ли съм, враждебна ли, не знам, но тези са всички друго, но не и мъжкари.

# 1 779
  • Варна
Не спря ББ да повтаря най-големи мъжкари,кое бе Брадъре им е мъжкото на тия кавали?

# 1 780
  • София
Ако ББ си мисли, че като повтори една измислица 100 пъти, тя ще се превърне в истина, сгрешил е. Confused

# 1 781
Миренцето сега няма ли да се натъжи, че не беше сред първите избрани

# 1 782
Кулагин трябва да прецака мисията. Длъжен е.

# 1 783
Гледам и мисля, че при Пепа ножицата е наложително да играе.

# 1 784
За мен всяко едно младо момиче, което е на етап опознаване на мъже и неподписало брак (Не визирам дългогодишна връзка) е свободно да прави каквото си иска и където си иска. Тя сто пъти натърти че си има приятел. Не е споменавала, че и е сериозен. Сигурно е някой на когото едва ли държи. Така, че не мога да и кажа копче, кой къде и защо и бърка. Виж Мира се цели във висините. А и не си видяла, защото не са ти показали. Това не означава, че и Наско не е бъркал. Явно се е готвила жената.

Бих приела, че си права само и единствено, ако е било показано нещо подобно, което поне да намекне, че се е случило нещо подобно. Но, при условие, че всичко това са свободни съчинения, които не се основават на нищо, не смятам, че Мира заслужава толкова крайна обида в национален ефир. Лично за мен тя не е направила нищо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт