VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 004
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 890
Бона не го вярвам това, за мен това е поза но вътрешно го разяжда, разбира се мое мнение.

Е, може пък да я обича. Гала е готина, въпреки, че ми се вижда малко властна... Точно заради това си мисля, че Стефан си е мъжкар - силните жени си избират още по-силни мъже. Едва ли ще си вземе чехльо, защото всяка жена има нужда от опора, дори и силната жена, а чехльото каква опора може да бъде?

А за Рози какво ще кажете? Може пък тя да спечели. До момента си изигра добре картите - скромна, възпитана, но и хитрушка, закачлива, приятно е момичето. Ще взема да стана за Рози... Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 23:45 от DeltaAzimut

# 1 891
Не мога да съм сигурна, но май обича най- вече себе си. За него Гала е ббила висока летва, искал е да я "скочи" и е успял.
Има си качества / не знам как да му нарека проявленията/ и е прозорлив. Ето, че сега се отграничи от "тълпата" , но нищо съществено не каза , въпросът беше да се направи на индивидуален.
Между другото , ще кажа нещо , за което ще ме анатемосате , но предпочитам, ако имам проблем в живота с някой сталкер, то той да бъде решен от персонаж като Петко, а не като Стефо.

# 1 892
По-добре да е решен от полицията (стига да се задейства, де).

# 1 893
  • Ню Йорк
Бона не го вярвам това, за мен това е поза но вътрешно го разяжда, разбира се мое мнение.

Е, може пък да я обича. Гала е готина, въпреки, че ми се вижда малко властна... Точно заради това си мисля, че Стефан си е мъжкар - силните жени си избират още по-силни мъже. Едва ли ще си вземе чехльо, защото всяка жена има нужда от опора, дори и силната жена, а чехльото каква опора може да бъде?

А за Рози какво ще кажете? Може пък тя да спечели. До момента си изигра добре картите - скромна, възпитана, но и хитрушка, закачлива, приятно е момичето. Ще взема да стана за Рози... Simple Smile

Делта, може и така да стане. Имам чуството, че това момиче разбира всичко, но се прави на застреляна, за да може после да има оправдание, ако нещо не е минало по план Wink

# 1 894
Какво наричате сталкер. Това е заглавие на велик руски филм.

# 1 895
Преследвач.
Скрит текст:
Имам дългогодишен горчив опит с такъв индивид /  не с любовни намерения/ и съм дала пълен игнор.
Просто нито полиция, нито никой не искам да замесвам, тя е безсилна в случая .
А Рози яко се изложи. Хубаво момиче, как можа да се даде на това нищожество Tired Face

# 1 896
За мен Роузи ми е странна. Не мога да я определя. Дали се прави на застреляна или си е... Клоня към второто. Или пък просто не е свикнала на тукашния манталитет..Неадекватна ми е в много ситуации. И много се води. Дали, заради езиковата бариера или си е така,не мога да преценя. Затова ми е все още никаква,някаква...ъф, изказах се и аз. Ама като за нея- приляга. Joy
Иначе да, фино момиче,хубаво,нежно и ..дотам

# 1 897
  • 221B Baker Street
ПраЯт се на интетесни.Trollface
Буквално значи "преследвач", от английски. Демек, ако някой ходи след тях, като Кулагин, да има по един Петко, да го " респектира". Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 898
Преследвач - някой (може да изглежда като смотльо, но да е опасен психопат - външният вид няма значение, при всички случаи е опасно животно), който следи обекта на желанията си както на живо, така и из социалните сайтове. Нещо като таен обожател))

# 1 899
Преследвач.
Скрит текст:
Имам дългогодишен горчив опит с такъв индивид /  не с любовни намерения/ и съм дала пълен игнор.
Просто нито полиция, нито никой не искам да замесвам, тя е безсилна в случая .
А Рози яко се изложи. Хубаво момиче, как можа да се даде на това нищожество Tired Face

Мисля, че даде на Ричи Рич да й мирише косата, за да влезе в обектива на камерата и да видим, че не е толкова заспала, а е освободена от предразсъдъци. Демек - волна птичка и непредсказуема. А Ричи Рич после рече, че не я харесва, защото всъщност май само му натисна педала, без да пуска ръчната.

# 1 900
Тез пак са сгафили май.

# 1 901
Нещо е станало, ББ ги е строил на вечерна проверка Grinning

# 1 902
# 1 903
  • Испания
Хайде да видим как Биги ще ни направи интересно включване и какво е прочел с разбиране.

# 1 904
Много хубав, велик бих казала, филм на Тарковски. Сталкер е преследвач, да. Идва от stalk, да следваш човек/животно без да те усети.

Общи условия

Активация на акаунт