VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 166
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 025
Този Брадър ми прилича повече на Сървайвър , но нещо тип "как да оцелееш в екстремни условия ,заобиколен от откачалки".

# 2 026
  • София
Каканиженето на Ваня е като бял шум - монотонно и непрестанно. Даже не искам да знам как се издържа такова нещо.  Confused

# 2 027
Следващата седмица няма да ѝ простят на Ваня. Дано, че и ние да си починем.

# 2 028
  • София
Което означава още две седмици.

# 2 029
Може пък "лидерите" да се скарат повече и да започнат да се номинират по лагери.
А кога ще стигнат до този етап на играта, когато се изкарват по двама души?

# 2 030
Гала все повече заприличва на травестит,едвали е от грима ,всички на седянката са гримирани
по - добре е от Гринч 😁

На мен Мира не ми е грозна на тази снимка. Прилича ми на Пипи, изиграна от Ингер Нилсон, което е мило.
Харесва ми, че Мира е смела достатъчно да се показва без грим. Всеки има своите силни и слаби снимки.
http://www.umgasmagazine.com/pippi-longstocking-inger-nilsson/

И Гала не ми грознее. Дай Боже всеки на 50+ да изглежда така. Лесно се говори, когато си млад и зелен още.

# 2 031
Мира не е грозна, но в никакъв случай не е първа младост и фаталната жена. и е хубаво да се държи малко по-зряло. Това е. То и Ваня сигурно може да ходи да яде банани с момчетата, ама не го прави, нали?

# 2 032
Еее, номинациите пак очи в очи, така не е библейско! Трябва да са в изповедалнята и после да им ги излъчат и да връчат на Мира пакет носни кърпички.
Само да уточня,че  един пакет няма да са достатъчни за тази ранима,нежна и чувствителна душа.Да приготвят кашон носни кърпички и медицински екип в готовност.Едно успокоително и за Насьо.

# 2 033
Много искам да изкарат Кулагин под някакъв претекст. Искам да им лъснат истинските физиономии, без да имат общ враг вътре.

# 2 034
  • София
Много искам да изкарат Кулагин под някакъв претекст. Искам да им лъснат истинските физиономии, без да имат общ враг вътре.
Аз пък не искам. Не е нужно да изкарват Кулагин, за да им лъснат физиономиите.
Мисията в момента и разделението по отбори предполага точно това.
Всеки си избра неговите хора.
Е Кулагин попадна при Петко. Късмет Joy

# 2 035
Гала все повече заприличва на травестит,едвали е от грима ,всички на седянката са гримирани
по - добре е от Гринч 😁

На мен Мира не ми е грозна на тази снимка. Прилича ми на Пипи, изиграна от Ингер Нилсон, което е мило.
Харесва ми, че Мира е смела достатъчно да се показва без грим. Всеки има своите силни и слаби снимки.

И Гала не ми грознее. Дай Боже всеки на 50+ да изглежда така. Лесно се говори, когато си млад и зелен още.

Изобщо не прилича на Пипи. Пипи има заоблено и кръгло лице. На мира лицето е опъвано или си е била разни работи. Не съм наясно с тези процедури, но си личи яко че има  чужда намеса. Оределено е заприличала на травестит, както става с почти всички, които прекаляват с тези процедури. На мен лично ми прилича на жокера от филма маската.

# 2 036
Не зная дали е разисквано, но прави ли ви впечатление, че Кулагин разказваше как преди влизане в къщата е говорил и с Нора, и с Плачков, как общи стратегии на номиниране са се изготвяли и прочее. Той на практика знаеше много неща за всеки участник, с които да го злепостави, а коментаторите се възхитиха, че "влизал подготвен". Наред с другите издънки на ББ - това не е ли против правилата, нали е тайна велика кой ще участва, какви са тези наговаряния и запознавания и коалиции преди предаването?

# 2 037
Скрит текст:
по - добре е от Гринч 😁

[/quote]
Мирето ако спре да се носи с плитки като тинейджърка и не се прави на ощипана, няма да дразни толкова и да и се коментира възрастта.

# 2 038
Скрит текст:
по - добре е от Гринч 😁

аз не съм казала, че е грозна!
по - млада е от Гала, а изглежда по - зле ...
а относно Гринч - преди бях казала, че ми прилича на него 😉

# 2 039
  • sofia
При Мира грозотата извира отвътре. За това прилича на Гринч. Е и неумелите интервенции си казват думата. На 45, тя изглежда ужасно!

Общи условия

Активация на акаунт