VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 935
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Испания
Предлагам: мозъчна импотентност.

# 2 641
К. се облича като циркаджийски клоун. Simple Smile ))) И нон стоп се гледа в огледалото. Липсва му само червения нос.
Идеален си е. То щото рекламната тениска на Пепа, дето Офгала я беше навлякъл много фешън.

# 2 642
  • София
Гледам със закъснение... и току-що свърши този половин час от който ще направят поне 2 дейлита... а другите 23 часа и 1/2 изчезват в небитието... аман!  ooooh!

# 2 643
Любувам се на Кули, чудесен грим, излъчване праска тоя пич, красив ми е, има достатъчно грозни психопати под път и над път, удоволствие е да се гледа. Пък другите овци, да си блеят вътре срещу него. Лорка запя и сгреши, ръкоплясканията са за това, че спря. Божка е нямам думи, как да я предатавиш, даже Петкан се усети, че е напечено и се махна от нея. Тя навънка ще го преследва да го изнасилва, закУевам се. Папи гледа тъпо и уж разочарован от нещо, обаче не спира да гледа Стефанаки, определено е би. Лорчето я какво хубаво се разбира с Насето, нали му е и кака.. Само стефанаки е замислен какво го чака следващите дни, а Кули както обещава на Ричката, дали Бб ще му тръгне по свирката нз, едва ли ще махнат солташака на Петкан.

# 2 644
Да,К. е свеж въздух сред тези въздухари вътре. Ексцентричен е. Това е. Все едно от  Майкъл Джексън да си плюят в пазвите някои потребители тук. А той, Джексън беше поп идол на 20 век,ръйш ли.. Не е като да е нещо невиждано К. От ощипани,аман.
Работя в хр.магазин и всекидневно се сблъскваме и си имам работа с такива персонажи като в къщата/без К. Stuck Out Tongue Winking Eye, разбира се /. И много, ама много ми е писнало от такива.
И да си излея мъката. Яд ме е и ми е обидно чак, на Ева и Ваня. Всички техни песни ме свързваха с детството. А най-любимата ми, за моя град Бургас,вече няма да е същата. Cry

# 2 645
Само аз ли виждам, че Ричи е гей и Кулагин си го е харесал за отвън и затова му помага?

# 2 646
Като нищо Божана ще изхвърчи, за да отслабне групата на лидера Петкан и да се засили тази на протежето им -лидера Стефанаки.
Ричито може да го запазят и отново да погъделичка Розито... все пак рейтинга им вдига и не са много мъжете осмелили се да правят секс в брадъра. Simple Smile
Предполагам,че от всеки човек се очаква да има определена роля и ако не се придържа- излиза.
От Ева и Ваня се очакваше да направят панаир, но тъй като това не стана Ева излезе, а сега Ваня хептен ще я очернят.
Кулагин беше много прав за Ваня- като е болна да не влиза, ама не е болна да си вземе парите.

# 2 647
  • sofia
На лайфът снощи нищо неочаквано не се случи. Освен, че Розмарин номинира Кулагин, а Ричи-не.
Божана-пияна яко се излага...Пие много и пиянството ѝ е от грозните!
И на мен Кулагин ми допада визуално. Ако оправи походката ми е идеален!

# 2 648
Обаче Кулагин съвсем не е топ-гримьора на България. Както сам се величае... Всички певици, чалгарки,актриси, водещи и т.н ходят при този, който наистина е номер едно в момента и се казва Цецо Андреев. Може да му видите Инстаграма. Препълнен със “звезди”

# 2 649
Божана май е пияна,

# 2 650
  • Испания

Сън не ме хвана. Пред очите ми - погледът на ваш Ричи. Остана гладно това момче.

# 2 651
  • Бургас
Браво на smileys! Кафе за котарачетата направила, яйчица за Ричи изпържила. Ало можеше някое да е с два белтъка щеше да е идеално, но не е имало късмет момчето да получи повече протеини на закуска.
Аз се събудих с идея! Нали повечето решихме, че няма да ходим на преглед при Наско. Намерих идеалната работа за него - телефонен оператор някъде, където се "въртят" импулси. С този бавен говор ще е любимият работник на шефа си.
Ако има мисия зрителите да им се обаждат и да задават въпроси или изказват подкрепа колко ли обаждания ще успее да приеме това момче?

# 2 652
Добро утро! На мен снощи за пръв път от много време К. Ми дойде в повече с тази си настойчивост да завземе стаята на Ева. Чак в тоалетната на Ваня успя да се набута. От примера с Нора трябваше да знае какво ще стане. Или ББ го е подтикнал за пълнеж. Еле като каза, че ще завзема парче от комуна...К. Поддържа Ричи за баланс. Дали Стефан има група не знам, но К. Има- на аутсайдерите- Роуз, Ричи, Ваня. Заедно е него са 4 души. Стефан да има, да има Пепа и Наско. Петко е с Бож и Лора. А Мира се рее във величието си като свободен атом. Т.е. Макар и пасивна групата на К. Е най- голяма. Хубав ден!

# 2 653
  • София
Защото Роузи и Ваня са от групата на Кулагин затова го номинираха, хей така другарски Joy

# 2 654
Защото Роузи и Ваня са от групата на Кулагин затова го номинираха, хей така другарски Joy
За мен това е начин “слабаците” да не се конфронтират с другите. Вече се убедиха, че К. Има подкрепа. Не случайно написах, че са аутсайдерите, но са плодородна градинка на К. Ще видите, че въпреки номинациите К. Ще продължи да си ги котка.

Общи условия

Активация на акаунт