VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 858
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 955
Той можел всичко да направи?
Успокооой се, успокооой се.

То не са пози, то не са истерии.

# 2 956
Ваня иска да се навре при Роузи, ама там е заето, мекичко, мачка ...

# 2 957
Голям егоист е Кулагин. Всико се прекарва през неговата призма.
Да обиждаш другите и да ги сравняваш със земята не те прави с нищо по-добър от тях. Жал ми е за него.

# 2 958
Тази пък Ваня, Кулагин щял да и плюе по дрехите. Той и е умрял за нейните дрехи.
Той е много нагъл наистина, но за всичко тя сама си е виновна в тази ситуация.
И двамата не ги харесвам.

# 2 959
тука страшно бързо се пише...….

# 2 960
Усещам, че Кулагин ще направи Ванчето дива калинка. Денонощно ще й къса нервите. Ама тя си е виновна - като си го покани, сега да си го слуша

# 2 961
Обърка се, Ванче. Други плюха, ама ти се направи на ни чула, ни видяла. Злобичка е. Съчувствам ти, снахо (ако ни четеш)

# 2 962
Нещо съм изпуснала 🤔 Нов трол ли имаме?

Чудно ми е Мира от къде е придобила такова самочувствие. Предаването и толкова ли е известно и тя толкова ли е добра. Или околнитд така и втълпяват. Истината е някъде там. 🤣

# 2 963
Защо се хванАхте за торбичките на Мира? Тя навлиза в критическа възраст, задържа вода и пр. Но когато е с грим, все още е много красива. Във ВБ тя ходи без тежък грим и дами, бъдете готови, всички жени, след определена възраст, започваме да изглеждаме меко казано леееко кофти. И не само жените. Та не се оглеждайте толкова във външността на една 45+ жена. Ако го правите означава, че все пак сте впечатлени от нея.

Имат значение и професионалистите, които работят върху лицата на звездите. Не знам, нашите доктори ги правят като по калъп. Според мен се прекалява с филъри, ботокси и пр. Просто трябва съвсем леко да пипат тук там за лек естетичен резултат и най-вече излъчване. Според мен, хидратирана и свежо изглеждаща кожа е по-красива от опъната и без никакви бръчки по нея. Миловидността си отива с годините, но при добра поддръжка, това може да бъде отложено във времето.

Не е точно само възраст ,нито ген (майка И изглежда по-млада от нея) .Некадърна намеса просто.
Никой нямаше да я обсъжда ,ако не беше смешното И самочувствие на неземна красавица и принцеса.

# 2 964
Ричко ще влачи матрак срещу храна .
Така и блок ще вдигне тоз стратег хаа Joy

# 2 965
Ужасна е Ваня, толкова отровен човек. Та нали тя го коткаше едната вечер в леглото си? Ама духна вятъра на групичката лекичко и айдеее, отнесе я барабар с цялата ѝ поза и глупост.

# 2 966
Ричард все не се е наял.Joy

# 2 967
Ваня ще съжалява, не знае с кой си има работа. Joy hahaha

# 2 968
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аууу Ричко колко е нагъл, гладен бил пак .
Изнудва го за рибата му, няма една хапка да му дам не цялата си порция .

# 2 969
  • София
Ричко е гладен.

Общи условия

Активация на акаунт