VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 748
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 060
От Кулагин ще излезе чудна снаха по БГ мама стандарт. Joy Нахълтва с гръм и трясък в чуждия дом и почва да критикува и пренарежда.

Точно, като снаха и свекърва са Кулагин и Ваня, още от оная мисия с робите. Joy

# 3 061
Кулагин да не е къртица, то направо някои негови коментари са все едно четени от тука Simple Smile
Това за бебето ли? И не за първи път. Получава се интересен синхрон между неговите мисли и написаното из нета Joy
Аз не разбрах точно какъв беше проблемът с банята - ако е само мокро не виждам проблем (банята е мокро помещение, а вентилаторите са за това), ако има косми и пяна е друг въпрос... Но спирам, че стана неприятно...
Сагата с матрака продължава...

# 3 062
  • София
Мале, ама тези уж вип-ове в кочина живели толкова време....
Потесена съм.

# 3 063
Чистката я гледахме вече, дайте друго брадърееее!

# 3 064
Дано дадат поне финала. Тогава прекъснаха точно преди ББ да обяви доволен ли е.

# 3 065
  • София
Манипулатор. Ваня си е в правото - не иска да съжителства с мъж, нищо че става дума за жена с прикачен с пенис - не й е приятно и толкоз. Какво неясно има ?!
Ваня ли е с прикачен пенис... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

# 3 066
  • Ню Йорк
Изкефи ме Биги, аз не гледах преди два дена!

Помогнете на К да премести целия тоя катун  Joy Joy Joy

# 3 067
  • България <3
Хахахха мизерници, чак биг брадър им го каза

# 3 068
Кулагин ме загуби мен. Вече не подкрепям абсолютно никой в този сезон.

# 3 069
Манипулатор. Ваня си е в правото - не иска да съжителства с мъж, нищо че става дума за жена с прикачен с пенис - не й е приятно и толкоз. Какво неясно има ?!
Ваня ли е с прикачен пенис... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy
Стига деее, Joy  ще се попикая от смях и ще събудя детето, то е в друга стая. hahaha Joy Joy Joy

# 3 070
Едно и също повтарят...толкова ли нямат какво да дават?  ooooh!

# 3 071
  • София
Да си имаме ВИПовете, Биги да ги подсети да си изчистят спалнята Joy

# 3 072
  • София /Абсурдистан
Еднакво противни са и Ричко, и Кулагин. На Розито КПД- то явно не и е много високо щом се натиска с Ричко - изключително елементарно същество. И наистина, как могат да живея в тази кочина, никой не си дава зор да поразтреби.

# 3 073
  • София
Рози и Ричи....ще има консумация и сле ВБ. Мдаааа....

# 3 074
Кулагин да не е къртица, то направо някои негови коментари са все едно четени от тука Simple Smile
Това за бебето ли? И не за първи път. Получава се интересен синхрон между неговите мисли и написаното из нета Joy
Аз не разбрах точно какъв беше проблемът с банята - ако е само мокро не виждам проблем (банята е мокро помещение, а вентилаторите са за това), ако има косми и пяна е друг въпрос... Но спирам, че стана неприятно...
Сагата с матрака продължава...
И за бебето, и за корените на Ваня. И за набожността й.

Вече съм на 110%, че си има сценарий специално за него и не е влязъл като редови участник Simple Smile
Това не значи, че не му симпатизирам де.

Общи условия

Активация на акаунт