VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 850
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 180
  • Ню Йорк
Това, сбърканото, не спря да повтаря с каква козметика е и колко струвала... Егати сбърканата ценностна система! Не спря да дудне за душ-гелове и четки за зъби, за бани и маски за лице... Още по-жалкото е, че има хора от вън, които му викат "Давай, муци!". И тези - външните са по-страшни, по ужасни...
И... все още за България ли става въпрос? Щото този сбърканяк все повтаря как " цяла България ви гледа!" За коя България става на въпрос? За тази, дето масово хората живеят около и под прага на бедност и са виждали душ-гел, точно толкова, колкото и космите на гърба си без огледало? За тази България, в която магазините за втора употреба процъфтяват? За тази реална, покъртително ненормална ситуация - ей такива сбърканяци като Кулагин да са ВИП-ове и да мотаят щендери с маркови дрехи, а лекари, учители и научни работници да музерстват с 500-800 лв.заплати?

Не знам за вас, ама аз отивам да повърна!

И аз така  Sick

# 3 181
Розка не си е сложила чаршаф на юрганчето.
Божа е напълно извън контрол.

ББ сега защо се гаври, заради нас ли ?

# 3 182
Hushed Умряла работа тази вечер.
Божана с нейния подправен ентусиазъм ме побърква.
Всички се правят на утрепани за тези гюлета.

# 3 183
  • Испания
ББ се прави на интересен. Още снощи свалиха веригите.

# 3 184
Розка не си е сложила чаршаф на юрганчето.
Божа е напълно извън контрол.

ББ сега защо се гаври, заради нас ли ?

Ама как дрънчат с оковите... Явно ББ ги държи будни заради нощния лайф.

П.С. Ричи Рич го закъсА. Не мой си обу гащите. Мисля, че ББ го извика нарочно, точно заради това... Simple Smile )))

# 3 185
Ами иначе трябва да гледаме половин час как спят Joy както правим сега Joy
Айде Ричката нацелиха Joy

# 3 186
Щом са решили в този час да има живо излъчване , да измислят нещо преди храта да са легнали. Това беше тъпо с песничката и въобще този бигбрадъров неуместен вампиризъм.
Охо , Ричи ще говори Joy

# 3 187
  • Испания
Ами иначе трябва да гледаме половин час как спят Joy както правим сега Joy
Айде Точката нацелиха Joy

И като ни го повторят още десетина пъти, ще затвърдим материала.

Тюхо! Ваш Ричи ще се изповядва.

# 3 188
Петко не видях, дали той е избомбил вратите?

# 3 189
Офффф ..ни моа. .Joy
ББ да ходи се гръмне.

# 3 190
Чак сега светнах, че невястата му я няма, защото е в 4 вериги- обезвреден Ричко Joy

# 3 191
О, и двете! Извинете за двойния пост!!!
Всичко по две.

Дари, не ти знам проблемите и въобще целта на заяждането. Не ме и интересува. Ако намекваш, че съм трол, си губиш времето. Споделям си мнението като хиляди потребители. Гледам на запис и  се ядосвам. Нещо против? Дразни те, че засегнах социален въпрос? А, нима социалните въпроси не се крият в самото предване, което натрапва лайфстайла на Кулагин ежедневно на фона на много хора с достатъчно ниски доходи?

Жалка работа... Търсете под вола теле...Simple Smile
Лаф да става.

# 3 192
Тролове в темата я има, я няма.
Но в къщата има един. От Дубайска лампа като дух е изскочил! 😆😆😆

# 3 193
Ричи Рич ко речи? Охо...тайна майна.
Аз Рози си я харесвам. Кво, като Ричи Рич не е с най-блестящия мозък. Има тяло, а Рози няма да се омъжва за него, я.
Само я критикуват, че се бъзика с него. Млади са, сега им е времето да се бъзикат.

# 3 194
О , това трябва да се види - Ричко обува бермудите с топките - пъърво крака, после топките . Моозък на диета Joy

Общи условия

Активация на акаунт