VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 047
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за темата Flowers Rose

Гласувах, че Божана ще си тръгне.

# 61
Аз със сигурност не лъжа щото така ми казаха. Дали оня лъже няма как да знам, ама не ми изглежда лъжец. Поне до сега не съм го хванала в лъжа
Думи без доказателства за празни думи. Всеки може да напише, че има познат, който му е казал.

# 62
Който никога не е лъгал,никога не ще познае дали него го лъжат Simple Smile
Само Кулагин си знае истината.Такива градски легенди,мерси.

# 63
  • София
Къде го гледате този купон?
Даваха го в късното издание в петък, а и на някоя от предните страници има линк.  Peace

# 64
  • Испания
Аз със сигурност не лъжа щото така ми казаха. Дали оня лъже няма как да знам, ама не ми изглежда лъжец. Поне до сега не съм го хванала в лъжа

И на мен ми казаха едни лоши неща за теб, но няма да ги напиша, защото не участваш във формата и не си интересна.

Хайде тези жълтини ги отправи към жълтата преса!

# 65
Предлагам който има информация за Кулагин, да си посочва източника. Бил проситуирал. С вас ли, колко му платихте, останахте ли доволни?
Останалото са клюки, или измислици на хора които не го харесват.

# 66
Хайде и аз да се включа в новата тема, за която благодаря.
Мернах това като анонс във ФБ страницата

Цитат
Дами и господа, ето я 👇🏼МИШЕНАТА в Къщата!🏹🔴
Как Съквартирантите ще се опитат да докарат Кулагин до ръба?
Гледайте в понеделник от 20:00 по NOVA!

Продължавам да мисля, че ББ и съквартирантите прекрачват границата на интересното и допустимото, а за двойните стандарти да не говорим.
Защо сега не затворят "агресорите" в лудницата, в която пратиха Веселин, Божана и Кулагин? Въпреки, че Петко и компания заслужават директно да затворят вратата от външната ѝ страна.

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 14:43 от _Radi

# 67
И тепърва започва, не само за Кулагин, за всички ще излезе по нещо мръсно, но дали е вярно е друг въпрос.

# 68
Благодаря за темата. Много интересна топ снимка.
Скрит текст:
Като гледах как чичо Петко се кокори и размахва ръце на промотата, ми заприлича на Луи Дьо Фюнес - сложих снимката и във Фб. Естествено, приликата е бегла - Луи е бил забавен(поне във филмите) и талантлив.

# 69
  • Испания

Защо сега не затворят "агресорите" в лудницата, в която пратиха Веселин, Божана и Кулагин? Въпреки, че Петко и компания заслужават директно да затварят вратата от външната ѝ страна.

"Лудницата" не съществува в официалния формат. Тя е плод на болното въображение на импотентните сценаристи и продуценти.

А при подобни ситуации /посягането на Плачков, посягането на мякащото/ - все физическа агресия, която е категорично забранена -

# 70
Кулагин /от видяното досега/ матира и ББ. Защото ако трябва да спазва правилата,които трябва....един човек няма да остане вътре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71
Скрит текст:

NotesMicrophoneMusical Keyboard

# 72
  • Испания
Кулагин /от видяното досега/ матира и ББ. Защото ако трябва да спазва правилата,които трябва....един човек няма да остане вътре Stuck Out Tongue Winking Eye

Точно това Кулагин каза на Розмари в разговора, преди да влезе в изповедалнята /онази вечер по време на живото включване/. Розмари казваше, че ББ трябва да реагира.

# 73
  • sofia
https://Само на Петко липсва "Оп-оп"...

# 74
  • София
Joy Joy Joy
Трябва да се издаде един речник на бисерите в Брадъра.
Хайде, когато са простовати участниците някак е очаквано, но тези са с претенции, пък и единия е поет
 "просветител на нацията" Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт