VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 077
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На кой викате Добринка Костова, на Ваня ли??Защото наистина имам позната Добринка Костова и даже си помислих,че е писала нещо тук и за нея говорите тук?

# 76
# 77
Благодаря за новата тема!  bouquet

Групичката провокира Кулагин, Кулагин отвръща на удара! Логично е!
Но групичката показа колко са лоши и какви са в действителност тези същества!  Mr. Green
Ще се радвам ВБ да им наложии санкция, защото това е грубо нарушение на правилника за пребиваване в къщата. Та те си превишават правата!
С това си поведение, групичката доказа,че е по-слабата от Кулагин!

Не разбрах какво са направили на Кулагин

# 78
Някой по-напред в темата се възмущаваше на гласа зад кадър, който коментира с лошо Кулагин и се опитва да насажда мнение.
Дразни ме и мен.
И как презентират Петко като "алфа-мъжкаря". Какво му е алфата на този селяндур безподобен?

Смешно е също, как за да не остане Стефун назад, са склонни да спрягат, че има "двама лидери" в къщата. Което просто не е така.
Петко наистина са го изтипосали като неформален лидер в групичката, Стефо само наблюдава и може би, като излезе Петко, ще се опита да покаже някакво мъжество и той.
Въпреки, че според мен другите не го възприемат кой знае колко добре.
Личи му, че е много пресметлив човек и мъничко интригант. Може би и в къщата се усеща. Плюс садизма му и желанието да уязвява.

# 79
  • Враца
Лора ме стресира с песните си.
Нямам думи да опиша тази бездарност..  ooooh!

Надявам се, Божана да излезе.
Неприятна ми е.

# 80

Не разбрах какво са направили на Кулагин
Той сам каза в лудницата, че не са му дали шанс. Преди това, още Нора мисля, че беше в къщата, седяха на масата и той каза, че му е писнало да го питат за сексуалната му ориентация и като излезел по къси понталонки да му подсвиркват подигравателно (явно неща, които не са излъчени). Според мен от тук тръгва всичко.

# 81
Да, и аз мисля, че не се знае кой е почнал пръв, тъй като не се знае какво не са излъчили. Сигурно селтака Петко му е подмятал нещо и оттам е тръгнала цялата драма...

# 82
  • Испания
Стефо само наблюдава и може би, като излезе Петко, ще се опита да покаже някакво мъжество и той.
Личи му, че е много пресметлив човек и мъничко интригант. Може би и в къщата се усеща. Плюс садизма му и желанието да уязвява.

Това пък откъде?

# 83
В интерес на истината и Кулагин от самото начало влезе като провокатор, карайки се преобилно с Нора пред очите на всички.
При скандала с леглото (къде ще спи Нора), ще тогава подметна нещо на СтефанГалкин, че е мъж на жена си, и т.н.
Истината е, че самият той влезе с кубинките още в самото начало на формата. Но другите тогава така или иначе не заеха отношение, а уж са много праведни. Напълно допускам, че са му подмятали разни неща също. Но това мнение го пиша заради вътрешната ми потребност да се опитвам да съм обективна, а не да идеализирам.

Така или иначе, на фона на тези идиоти там, много бързо се издигна в очите на зрителите, които в началото също бяха доста негативни към него (съдейки от ФБ постовете в началото на формата). Но той се показа като мнго истински и доста справедлив в оценките си.
Ако се поразровите за негови интервюта в youtube, се вижда, че той си е бил такъв винаги. Което не може да се каже за много хора, преминали през формата.

Смайли, на мен така ми изглежда, такова излъчване има, на садист. Например, като каза, че "мразил Нора" - на мисията с кутиите. Направи го за едни 10лв, според мен просто за да каже нещо остро, да се покаже като много искрен, да я уязви. С Диона не ми хареса как си поднесе иначе конструктивната критика. Настроението ми изглеждаше отново като просто желание да я смачка, а не да й бъде полезен.
Стратегическите номинации, с които искаше да внесе смут, също за мен за доказателство за садизъм, интригантство. В кутията на номинираните Божана и Лора също попитаха въпрос, с които изглежда, че го смятат за нарочно рязък човек.
Просто такъв vibe ми носи Стефан Галкин.
ПЛЮС, че когато разказваше за Гала, все не си спомняше как точно са се запознали, увърташе, докато разказва, май не си спомняше и какво е работил. Това не може да е честен и почтен човек. Социопатче ми бие.

# 84
Спомням си, че намесата на Стефан ми направи много грозно впечатление - двама се карат,а други двама-трима(сред които Стефан) се подхилкват от страни. А четвърти човек (Мира Добрева) се навира насред спора, за да цитира библията.

# 85
  • Испания

Смайли, на мен така ми изглежда, такова излъчване има, на садист.

А знаеш ли значението на думата?

Цитат
САДЍСТ м. Човек, който проявява садизъм.

http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%81%D1%82/

Цитат
              САДЍЗЪМ, -змът, -зма, мн. няма, м. (фр.). Книж. Ненормално изпитване на наслада от измъчване или убиване по жесток начин.

http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC/

Не харесвам Стефан, но подобни квалификации са прекалени и неотговарящи на истината.

# 86
Аз също не идеализирам Кулагин, нищо,че така изглежда.
А за това кой кога е влязъл с ботите напред,също споменах.
За мен, към него от самото начало има преднамерено отношение.
Трябва да си клинично луд, за да покажеш такова отношение към някого без причина. Без.
Обвинявали са ме в омраза и злоба...само защото съм влизала с бутонките, след/След/ като съм виждала и усещала кофти о-ние към себе си, породено от "славата" ми на голяма устатница. Без да ме познават,без нищо. Ей така. Щото чули. И? Какво се очаква от мен. Подминаваш, премълчаваш..Колко? Не много. И после...Не можело така. Може. И ги боли. Тях. А мен-не. Що тъй?

# 87
  • София
Иии ама какво стихче точно за блока на Мекичко ми се завъртя пред очите в нета Joy
“Настана сутрин,
слънце изгрее,
мекици обсипят въздуха пресен,
бормашина зашуми,
прахосмукачка повее,
блокът на Ричко пее неделна песен!” Joy

# 88
Смайли, имам чувството, че има някаква тенденция да се опитваш да ме апострофираш.
Отлично знам значението на думата. Професията ми го изисква.
Садизмът е психопатна черта, намираща се на СПЕКТЪР.

Т.е. човек може да е садистичен, но леко, умерено, тежко, и т.н.

Стефан на мен ми идва садистично типче, в лека форма, разбира се.
Поведението му, или поне това, което показват, е като на човек, на когото му харесва да уязвява, което Е проява на садизъм Simple Smile Макар и в лека форма.

пс. Бтв това може да се каже и за Кулагин, ако го разглеждаме поведението чисто научно. Все пак доста обижда и си позволява квалификации, но при него все пак има някакъв мотив за самозащита.

# 89
Някой по-напред в темата се възмущаваше на гласа зад кадър, който коментира с лошо Кулагин и се опитва да насажда мнение.
Дразни ме и мен.
И как презентират Петко като "алфа-мъжкаря". Какво му е алфата на този селяндур безподобен?

Смешно е също, как за да не остане Стефун назад, са склонни да спрягат, че има "двама лидери" в къщата. Което просто не е така.
Петко наистина са го изтипосали като неформален лидер в групичката, Стефо само наблюдава и може би, като излезе Петко, ще се опита да покаже някакво мъжество и той.

Признавам без бой, че аз се възмущавах. Може и други да има.
Заради това, а и заради коментарите на Алекс и Азис, както и събралите се "интелекти" в студиото на Гала написах, че Стефан и Петко са протежета на ББ.
С просто око се вижда посоката, в която се опитват да направляват зрителското мнение.

Общи условия

Активация на акаунт