VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 187
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 90
Спомням си, че намесата на Стефан ми направи много грозно впечатление - двама се карат,а други двама-трима(сред които Стефан) се подхилкват от страни. А четвърти човек (Мира Добрева) се навира насред спора, за да цитира библията.
Стефан е рядко подмолно същество. Нахвърля се само на слабите, в случая Кулагин и Диона. Имаше видео как говори на Плачков зад гърба, че преигравал, обаче не посмя да му държи сметка, така както на Диона.
На Мира също не посмя да и каже в очите, че мисли, че е слаба водеща, защото и тя има не малко поддръжници в къщата. Интересно ми е обаче, защо като Атанас чу какво е говорил не отиде да го попита защо говори така, обаче като Кулагин каже нещо за възлюбената му, веднага му се нахвърля. Просто отвратителни двойни стандратни има в тази къща. Правят едни и същи неща, обаче едните са най-лошите, другите някак си минават между другото.

# 91
Blackbling
Цитат
Нахвърля се само на слабите, в случая Кулагин и Диона.
Или на Нора.
Т'ва е все едно да риташ умряло куче.

Адски му е недостойно поведението.

# 92
  • Пловдив
Не гледам много, защото агресията и простотията ми идват много и не са ми интересни. Хвърлям по едно око заради темата, защото е интересно как коментират хората.
Само на мен ли ми прави впечатление ужасно дразнещия, назидателен глас зад кадър който ни обяснява какво трябва да виждаме  Rolling Eyes
Все пак публиката има очи и глави на раменете си Crossing Arms
Едно, че по принцип е тъпо някой да ти обяснява какво виждаш, друго, че и тоя глас е много пристрастен, което е още по-дразнещо. Все Кулагин е черен (зор да убедим зрителите!), а другите се "шегуват".

# 93
Аз пък не съм на 100% сигурна какво се опитват да постигнат с натякването, че Кулагин е грешен, а останалите са светци и герои. Дали пък не искат да ядосат зрителите, за да ги провокират да гласуват?
С ядосването се справят - мисля, че намразвам Александра Сърчаджиева; но няма начин да ме накарат да им дам 1 лв. И 20 стотинки не бих им дала.

# 94
  • Пловдив
Цитат
А четвърти човек (Мира Добрева) се навира насред спора, за да цитира библията.
JoyJoyJoy

# 95
Добър ден, плаши-котарач'та

Изповядохте ли се?
Гаврътнахте ли отварата?
Кръвното кЪк е?
За моя ишиас скатахте лука, нЪли?
Нищо, той Онзи отгоре гледа!!!

Смайли, благодаря Kissing Heart

Демо...купонираш ли? Тазовото дъно добре го кършиш ... JoyJoy

Лъки...шта лупна с библията по главата...с тоз мир вам...

# 96
Аз също мисля, че провокират гласуване
Другото е, че явно по сценарий и договор Кулагин е трябвало да е мразеният дразнител. Все едно шеф Петров. Обаче не са предвидили, че ще допадне на зрителите, а другите ще се изложат. И тук пак бонус, щом го харесвате- гласувайте Wink
Уви, и аз не гласувам Simple Smile

# 97
Аз бях от тези, които в началото бяха твърдо против Кулагин. Всъщност не харесвам и ритането на топката от негова страна и вулгарните думи, които използва в последния епизод, разбирам го в случая, но не го оправдавам. Дудненето му също може да ме побърка ако ми е на главата. Обаче цялата работа е в начина, по който така наречените випове му отвръщат. Можеха да го направят за смях, можеха да го игнорират, можеха хиляда други неща да направят, но за които нямат капацитета. От там и ескалацията, безпомощни са и отговарят по изключително примитивен начин, който ги поставя на еволюционната стълбичка някъде между амеба и еуглена.

Затова и той стана такъв любимец на публиката. Гласа зад кадър просто му носи и допълнителни точки.

# 98
  • София
Колкото и Брадъра да е имало до сега, такъв като Кулагин не е имало. Говоря като типаж. Ще се помни този, дори и да не спечели.
Както се помни Миглена примерно, някой сеща ли се сега за Джино какъв беше, онзи победител от последния ол старс. Никой.
Помня аз лично Здравко като пръв, Миро ревящия к.н, Миглена и с това се изчерпва.

# 99
Аз пък още от началото си го харесвах Кулагин, просто ми прави кеф да гледам как дразни тези,неприятни за мен хора.

# 100
  • в резерват
Кичка си спомням аз. Лас Вегас,  големите зали, където е пяла.....
 Ах, какви виайпита гледахме тогава, то Ритон, то Преслава, Гъмов…. дойката Люси. ...

# 101
  • София
То ако се направи ретроспекция на всички участници до момента, ще се намерят доста чешити, но и доста дето хич не се помнят. Миманс. Ама някои и от миманса печелеха.

# 102
Просто си има култови персонажи, които се помнят и около, които се върти конкретния сезон, не е задължително да са победители. Останалите са просто пълнеж.
Иначе по-скоро и Луна може да застане до шеф Петров и Кулагин, като човек, който е изкарвал всички хора от собствения си сезон, извън кожата. На мен тя ми беше забавна. Grinning

# 103
Вулева!

Тук прави Гала и Патрака луди, заедно с майка си.

Подозирам, че ако Кулагин излезе преждевременно и види как го оплюват (и ако го поканят, де) - ще се получи нещо подобно.

# 104
Аз със сигурност не лъжа щото така ми казаха. Дали оня лъже няма как да знам, ама не ми изглежда лъжец. Поне до сега не съм го хванала в лъжа
Думи без доказателства за празни думи. Всеки може да напише, че има познат, който му е казал.

глупости. Ти ако си видяла гаджето си да се целува с някоя ама не си успяла да ги снимаш за да документираш и му кажеш Видях те че се целуваш с друга и той да ти каже Докажи и ако нямаш докачателства значи говориш глупости.
Освен това от Калугин крещи Аз съм гей - само идиот може да го отрече. Може би има някаква вероятност да е бисексуален, но се съмнявам - той е отблъскващ за нормалните жени. Тия които спряга за гаджета настоящи и бивши предполагам са му само приятелки, а не секс партньорки.

Общи условия

Активация на акаунт