VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 271
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за темата. Много интересна топ снимка.
Скрит текст:
Като гледах как чичо Петко се кокори и размахва ръце на промотата, ми заприлича на Луи Дьо Фюнес - сложих снимката и във Фб. Естествено, приликата е бегла - Луи е бил забавен(поне във филмите) и талантлив.
Ии ужас, моля без обиди за Луи дьо Финес, той ми е любим  Purple Heart актьор

# 106
  • София
Че аз съм нормална жена и го харесвам. Намирам визуално Кулагин за много хубав мъж.

# 107
И ако е гей, какво следва? Ще спиш ли спокойно вече?
Да ви имам терзанията за личния сексуален живот на други хора!

# 108
Ако той не е облечен странно и прическата му е по-традиционна, и не си върти задника, докато ходи, изглежда симпатичен.

# 109

той е отблъскващ за нормалните жени.

А аз пък смятам, че трябва да си ненормална за да не ти харесва. И са кво коia е нормалната аз или ти. Ама като ги пишете тия глупoсти мислете бе.

На мен ми харесва странното му обличане. Той е в такива среди, че е почти задължително да има свой стил и да е уникален сaм по себе си

# 110
Все ми е тая какъв е Калугин и с кой спи, ама поне да не лъже за очевидни неща. А той хем лъже хем настоява да е най-истинския в шоуто. И хем самият той проституира, хем напада другите за по-безобидни неща. Визуално ми е отвратителен - няма нищо мъжко в него.

# 111
Мен не ме привлича. Гласът му ме смущава...не е типично мъжки. И тънките краченца...те по-тънки от моите.

# 112
Все ми е тая какъв е Калугин и с кой спи, ама поне да не лъже за очевидни неща. А той хем лъже хем настоява да е най-истинския в шоуто. И хем самият той проституира, хем напада другите за по-безобидни неща. Визуално ми е отвратителен - няма нищо мъжко в него.

Ама как си на 100 процента сигурна какъв е и какво прави. На мен едно птиче ми каза че и ти си гей и проституираш. Това прави ли го истина?

# 113
  • София
Е от моите крака не са по тънки. Все пак на височина 1,73 и 55 кг, няма как.
И гласа му ми харесва, да намери само начин да се съхрани до финала.

# 114
  • София
Освен това от Калугин крещи Аз съм гей - само идиот може да го отрече. Може би има някаква вероятност да е бисексуален, но се съмнявам - той е отблъскващ за нормалните жени.
И какво, ако е гей? По какъв начин това ти нарушава душевната хармония? А това за проституирането го заявяваш с такава убеденост, че оставам с убеждението, че си му била клиентка.  Rolling Eyes

# 115
Физически никой от тях не ме привлича, уви Simple Smile
Работя с млади хора, има гей и дори транс, има много провокативни и много скромни. Ако съдиш по облекло обаче не винаги можеш да разбереш кой какъв е Simple Smile

# 116
  • Ню Йорк
Не мен ми стига факта, че кульо в реалния живот няма нито един приятел и всички , които го познават станят от него. Вие пак си го харесвайте, но ако имате шанс да сте около него бас хващам, че няма да го издържите. Иначе е много лесно да се гледа отстрани сеир и да се обвиняват другите, а той да бъде оправдаван.

# 117
Не мен ми стига факта, че кульо в реалния живот няма нито един приятел и всички , които го познават станят от него. Вие пак си го харесвайте, но ако имате шанс да сте около него бас хващам, че няма да го издържите. Иначе е много лесно да се гледа отстрани сеир и да се обвиняват другите, а той да бъде оправдаван.
ти познаваш ли го ?

# 118
Не мен ми стига факта, че кульо в реалния живот няма нито един приятел и всички , които го познават станят от него.

А ти как с такава сигурност го заявяваш?

# 119
  • Ню Йорк
Оказа се че познавам от години хора, които го познават отдавна и доста отблизо и съм склонна да им вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт