VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 507
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 170
Оххх, Стефкооо, никъде те няма, брооо!!! Айде, бегом под полата на жена си, че без нея си кръгла нула!
Подкрепям!

# 1 171
За Кулагин избраха тъпи коментари. И подкрепящият коментар беше слаб, защото беше пълен с епитети и звучеше злобно, а не беше аргументиран и логичен - така, както тук се пишат коментари.

# 1 172
Стефан, ако не вярва на коментарите - нека Галя да му каже/покаже. Той с руж ли беше по бузките? И как си личи, че не е подготвен, когато зададе въпроса, откъде знаели зрителите 😀

# 1 173
Може ли само да им кажат на милите ми прочути участници каква е действителната подкрепа за Кулагин в социалните мрежи и да ги спихне както навремето Ириниту се тюхкаше и не вярваше...
Айде сега, не може с лошо, ще напълнят Пирогов. Grinning

# 1 174
Не си е бъркал в носа Петко! Опитвал се е някоя мислА да улови!

# 1 175
Ох, изтървах как си бърка в носа този, сигурно злато къта там, а и може тримера да е сдал багажа и космоляците да  пречат.Joy
Добре,че съм го пропуснала докато ви чета.

# 1 176

И не само той, ама като излязат какво ги чака, жална им майка. Естествено, ако се запознаят с мнения, различни от тези на клакьорите покрай тях

# 1 177
  • 221B Baker Street
Ох, изтървах как си бърка в носа този, сигурно злато къта там, а и може тримера да е сдал багажа и космоляците да  пречат.Joy
Ами, като нищо! Той не го изтърва тоя тример от ръце, все го дават да се стърже някъде...

# 1 178
  • в резерват
Онази русата  жена, дето си пие кафето сутрин , заедно с онази лилавата , да си прибират точно този мъж, и дано дълги години  да не го виждаме на екран.

# 1 179
  • Ню Йорк
Циркаджията К. трябва да си ходи. Стига му толкова, наигра се. Искам да погледам малко и другите играчи, че от неговите драми ми дойде до гуша. Скучен ми е вече, прочетена книга е.

Изключително еднообразен, върти 5 реплики и до там.

# 1 180
Добре,че съм го пропуснала докато ви чета.
С цял показалец си бъркаше в едната ноздра, фокусира че е на екран и бързо го прибра ( кой знае къде Laughing )

# 1 181
Тия не сa у ред. Откъде хорaтa имaли нaблюдения. Хaхa. Откъде ли. Те хорaтa сa хвaнaти от горaтa, може би и нямaт телевизори и глaви нa рaменете си, едвa ли не.
Ох, кaк искaм дa прочетaт всичко зa себе си тия пропaдняци, белким се освестят мaлко, a дaно, aмa ...

# 1 182
Егати ноздрата, тя бездънна.JoyJoyJoy

# 1 183
Циркаджията К. трябва да си ходи. Стига му толкова, наигра се. Искам да погледам малко и другите играчи, че от неговите драми ми дойде до гуша. Скучен ми е вече, прочетена книга е.
Внимавай какво си пожелаваш, не са много за гледане. Wink

# 1 184
Галктическа принцеса, казваш че Кулагин върти пет реплики, а ти -една.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 23:03 от Rosita

Общи условия

Активация на акаунт