VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 388
  • 4 308
  •   2
Отговори
# 1 380
  • Варна
Големи са разбирачи всички при Гала днес, какво винаги де. Явно няма да канят излезлите, дават само кратко интервю.

# 1 381
На мен пък никак не може да ми дожалее за Кулагин, това че другите са абсолютно дъно, особено мъжката част, не може да ме накара да НЕ виждам какво безбожно плямпало е Кулагин и всъщност, колко е непоносим и той. И доста си съчинява, има фантазия определено.

В момента най-симпатична ми е Роза. Май.

# 1 382
Кулгин с държанието си показва точно, че има проблем с главния
Много правилно започнаха да го коментират
в "На кафе"

# 1 383
Цитат на: Lady Cassiopeia Duval
[/quote

п.п. А Рози защо така се извъртя и започна да избягва контактите с Кулагин? Нали след инсценирания им скандал пак бяха приятели, а сега я гледам, че се лепна за групата на гащниците и го избягва съвсем откровено. Уж държеше дистанция от лагерите и не се поддаваше на манипулациите на Петко - какво се промени?

Прогледнала е

# 1 384
Може да се е поддала на манипулациите на Преподобна Мира... Simple Smile те бяха свръхелементарни, но от сърце.
Последното, което помня като кадри е как Роузито все още си говореше с Кулагин...

# 1 385
  • Варна
Според мен Роузи гледа да се спаси от номинации, затова лавира, хитруша си е.

# 1 386
Роузи ще е следващата изгонена.
Според мен, освен Кулагин, в сряда ще бъдат номинирани Роузи и Ричи.

# 1 387
  • София
На мен пък никак не може да ми дожалее за Кулагин, това че другите са абсолютно дъно, особено мъжката част, не може да ме накара да НЕ виждам какво безбожно плямпало е Кулагин и всъщност, колко е непоносим и той. И доста си съчинява, има фантазия определено.

В момента най-симпатична ми е Роза. Май.
Моето мнение е 1:1.

Вчера си спестих лайфа, от фейса разбрах, че Ева е напуснала. Останалите глупости са ми крайно неприятни и натоварващи вече.

# 1 388
Скрит текст:
Преди доста време симпатизирах на Мира Добрева. Спомням си, че харесвах участието и във Вип Денс и чак ми беше жал, че се заяждаха с нея. Люба Кулезич тогава защитничка на Милен Цветков я беше захапала като питбул и не пускаше. Спомням си, че бях много възмутена как може да се заяждат с такова нежно, красиво и мило създание. Такава виждах Мира тогава. А, виж тя каква била всъщност. Или си е била такава винаги или много се е променила или тук в къщата не успя да скрие истинското си лице, но вече грам не я харесвам.

Ваня също не одобрявам в настоящото и амплоа на милосърдна сестра-християнка, която си мени мнението и позицията според моментното си настроение. Тази жена веднъж не застана твърдо зад мнението си. А винаги съм я харесвала, най-вече като певица, но и като човек от това което беше показвала за себе си в медиите и си бях изградила мнение за нея, че е добър и стойностен човек с прекрасен ангелски глас. Но, ето, че и тя се разкри. И то не в положителна светлина.

Кулагин пък обратно, в Черешката не го харесах. Но тук в Къщата останалите му направиха страшна услуга и успях да го видя и в друга светлина. Сега не го намирам за лош. Виждам, че под повърхността се крие едно нормално момче, което си е изградило защита срещу външния свят, който сигурна съм не е бил добър и благосклонен към него. Умен е, научил се е да устоява, да опонира и да се пази. И е възпитан, макар да го упрекват в обратното. Ако иска може да се държи перфектно. Играта му в шоуто е на много високо ниво. Докара ги до ниво шестокласници тормозещи беззащитния си съученик с различно поведение от тяхното. Само дето аз съм видяла такива "тероризатори" какво става от тях като пораснат - малките боклуци стават големи боклуци, а тормозеното беззащитно момче успява благодарение на тяхната школовка да достигне висини, които те дори не са и предполагали. Пари, изяви, добро образование. За съжаление наранената душа трудно се лекува и отпечатъка остава за цял живот и дава отражение в поведението и отношението към другите. Защитния гард никога не пада, дори и гледайки се в огледалото.

Скрит текст:
ПП Патрашкова пак влезна в роля.

Аз пък си затвърдих мнението за К., което имах за него от Черешката.
Вероломна личност, вълк, който не се свени да облича овча кожа, когато го устройва.
Типичен домашен насилник - винаги така извърта нещата, че той излиза сух от водата, а околните се гърчат. Такъв човек е способен да разклати психиката на по-лабилните хора. А тези, които са със здрава психика, да доведе до степен на проява на физическо насилие спрямо него. Това, което ми е интересно е, има ли К. партньор в живота? Май няма, което говори доста за неговия характер - явно е нетърпим. Той не се свени да обсъжда личния живот на хората, но когато дойде до неговия личен живот, скача като ощипана мома и се крие зад гейската си същност с цел никой да не се рови в него. Гнусно ми е такова поведение - да вадиш кирливите ризи на хората от позиция на съдник, но съдник без покритие. Няма доброта у него. Преди да сочи сламките в очите на хората, трябва да извади гредата от своето.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 10:24 от DeltaAzimut

# 1 389
Патрашкова била чела. Започна с диагнозите на Кулагин.
Добро утро!
Беше чела Патрашка. Най-вече тук при нас, за да разбере, че дадената от нея диагноза е за деца. Не виждам как някой може да претендира за интелигентност и да се впуска да дава диагнози и предписания в съвършено чужда му област по прочетеното "снощи". Това е все едно да се лекуваш по написаното във форум.
Замислих се Юлиян Константинов като е бил такъв голям певец защо не си е продължил световната кариера?
Иначе коментарите при Гала бяха традиционно аплогетични за МАжовете и унижаващи за К.

# 1 390
  • София
Аз не гледах снощи, защото ми беше неудобно и гнусно да гледам тази гавра в национален ефир в най-гледаното часово време. Мисля, че е редно СЕМ да се намесят и да наложат глоба. Никога не е имало толкова долно предаване. Халваджиян се изложиха тотално като продуценти.

# 1 391
Снощи изпаднах нейде по трасето аз Rolling Eyes
Бях на ръба дет се вика, на ръба, на ръбаааа и хоооп, паднала съм в креватЯ Laughing

Минах за тестери сабалям на ранина, сега ще доизгледам предаването, няма да съм нахална кат Лъкито и да искам да ми го разказвате...

Ивекс, Мекицата ли ти е на аватарчитУ, душко...под таз капела не мога да го разпозная Flushed

# 1 392
  • Испания
Аз не гледах снощи, защото ми беше неудобно и гнусно да гледам тази гавра в национален ефир в най-гледаното часово време. Мисля, че е редно СЕМ да се намесят и да наложат глоба. Никога не е имало толкова долно предаване. Халваджиян се изложиха тотално като продуценти.

Халваджян какво общо имат?

# 1 393
DeltaAzimut, не мога да се съглася, че когато един човек няма партньор в живота - това говори доста зле за неговия характер. Говори зле повече за този, който мисли и пише такива неща. Какво ще кажеш за тези, които живеят с насилник и търпят - какво говори това за техния храктер, но сигурно са с хубав характер, щом имат партньор в живота, макар и насилник?
Съгласна съм, че Кулагин прекалява, но не мисля, че има психически проблеми. Нямаше да се владее до такава степен, ако имаше. Който е по-умен - ще отстъпи. Никой не отстъпва на този етап. Кулагин съзнава, че може да ги побърква и натиска педала, от което те се активират още повече, но не усещат, че са манипулирани. Те можеха да се справят с Кулагин, ако бяха умни или поне добри.
Навярно трудно бих изтърпяла да съм в една къща с Кулагин, но не бих могла да понеса да съм с Мира, Насето, Папи, Ваня, Божана, Лора, Петко, особено с всички накуп. Това явно говори доста зле за моя характер, а като добавим и че нямам партньор в живота, направо трагедия.

# 1 394
Роузи се опитва вече да избегне номинации, затова избягва да говори с Кулагин. Но това едва ли ще я спаси.

Общи условия

Активация на акаунт