VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 124
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 785
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пак им участва в мисиите, и пак му се подиграват тъпаците.
Ако знаете вие какви папагали сте, че само едно и също знаете .

# 1 786
Много тъпа мисия.

# 1 787
Ще останат по трънки Joy

# 1 788
Що за идиотска мисия Hushed

# 1 789
Изключително тъпа мисия, кой ли ще се предаде пръв?

# 1 790
  • Варна
Петко егати мекия бадем

# 1 791
Кой ги мисли тези тъпи мисии?

# 1 792
Добре де, защо този сезон мисиите са толкова отвратителни. Целене с топки, заливане с помия, сега и това. Много тъпи мисии - мозък не е достигнал на някои хора май май

# 1 793
  • София
Много идиотско е това със студената вода в слабините.

Божана се държи мега просташки.

# 1 794
  • Испания
Егати тъпите игри!

# 1 795
  • София
Тази мисия е тъпа, а и е вредна. ББ да се гръмне вече.

# 1 796
Тая година е имало пари само за кофи и всички мисии са с кофи. И топки, да.

# 1 797
Скрит текст:
За мен всяко едно младо момиче, което е на етап опознаване на мъже и неподписало брак (Не визирам дългогодишна връзка) е свободно да прави каквото си иска и където си иска. Тя сто пъти натърти че си има приятел. Не е споменавала, че и е сериозен. Сигурно е някой на когото едва ли държи. Така, че не мога да и кажа копче, кой къде и защо и бърка. Виж Мира се цели във висините. А и не си видяла, защото не са ти показали. Това не означава, че и Наско не е бъркал. Явно се е готвила жената.

Бих приела, че си права само и единствено, ако е било показано нещо подобно, което поне да намекне, че се е случило нещо подобно. Но, при условие, че всичко това са свободни съчинения, които не се основават на нищо, не смятам, че Мира заслужава толкова крайна обида в национален ефир. Лично за мен тя не е направила нищо лошо.
Лейди, на влизане Мира каза, че може да си хване гадже. После даваха как казва, че не е правила секс отдавна и тя душа носела или нещо такова. На стиховете на Наско се лигондреше като ученичка и т.н. и т.н.
Роузи милата вятър я вее, и мисля че приятеля и, ако има такъв я знае каква е.

# 1 798
След тази мисия Стефан и Петко могат спокойно да си ходят по гащи пред камерите - изобщо няма да ме притеснят този път Joy

# 1 799
  • Варна
Спряло да му тече , ооо да!

Общи условия

Активация на акаунт