VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 060
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Брюксел / София
Ох, пак Кулагин в центъра.
Той си каза, че е вътре за пари. Защо трябва заради тези амеби да си изгуби хонорара?!
Дано сега като се появи интрига между Петко и Стефан, да го изкарат Кулагин и да се приключи тази одисея негова.

# 1 846
Цитат на: DeltaAzimut link=topic[b
[/b]=1067278.msg37487386#msg37487386 date=1539113359]
Мда, ще номинират и Ваня май. Ева си тръгна и сега Ваня е на пангара. Ева беше естествения щит на Ваня, отбиваше атаките срещу нея, обаче вече я няма...
Има щит. Не могат да я номинират.

# 1 847
Ваня има щит. Да напомня ли, че уж гледате,а не виждате?

# 1 848
В новатв има хора на хонорар, които ни четат...убедена съм....по тоя случай, още чакам мисията за Пепа да мие тоалетните, Брадъре!

# 1 849
  • Варна
Гледам и все повече не харесвам леля Ваня (без да искам да обидя някого) - прекален светец и Богу не е драг.
А що го метнаха Стефчо не разбрах... Не е като да са си супер близки приятели, просто са си удобни сега. Правилно си каза - не му пука кой какво... Всичко е театър!

# 1 850
Мда, ще номинират и Ваня май. Ева си тръгна и сега Ваня е на пангара. Ева беше естествения щит на Ваня, отбиваше атаките срещу нея, обаче вече я няма...
Няма да е утре. Ваня има щит.
Добре стана с мисията, утре ще има интересни номинации.
Лека от мен, котарачета.  love001

# 1 851
Eх, докато се класирам, свърши. Чух само противоречивата реч на Ванчето, която отпрати Кулагин да си ходи и коментарите на Мира.
Кога качват епизода в Нова плей?

# 1 852
  • София
Че всички вътре са за пари, да не би някой да е отишъл за благотворителност Simple Smile

# 1 853
Цитат на: DeltaAzimut link=topic[b
[/b]=1067278.msg37487386#msg37487386 date=1539113359]
Има щит. Не могат да я номинират.

Ах, да, забравих. Е, нищо, по-следващата седмица. Никой и нищо не е забравено в къщата.

# 1 854
  • София
Ох, пак Кулагин в центъра.
Той си каза, че е вътре за пари. Защо трябва заради тези амеби да си изгуби хонорара?!
Дано сега като се появи интрига между Петко и Стефан, да го изкарат Кулагин и да се приключи тази одисея негова.
Не разбирам... и да спечели някой от останалите ли?  Кой? Flushed

# 1 855
НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ако може Гала да коментира утре в "На кафе" пожеланието на Стефанаки към зрителите да пукнат.

# 1 856
Имало е секс, но аз гледах с едното оче и изпуснах мекичката на Ричиту. Доволна ли остана Роузи?

# 1 857
Ако Кулагин беше излязъл по-рано, тези мъжкари щяха да се самоизядат. Даже вече почнаха. Папи каза подигравателно ''Защото шефа е там."

Нали? А уж било "женско царство"... Може пък Лора да спечели? Имам едно подозрение, че призът "Любимец на България", връчван от ВБ може и да се купува. А баща й пълни два пъти Арена Армеец, не е като да няма възможност да й подари едно призче. Но може и да греша, ще видим какво ще стане.

# 1 858
НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ако може Гала да коментира утре в "На кафе" пожеланието на Стефанаки към зрителите да пукнат.
Да направим мексиканска вълна на този призив Joy Пък знаеш ли ..може да смотолеви нещичко жената...

# 1 859
В новатв има хора на хонорар, които ни четат...убедена съм....по тоя случай, още чакам мисията за Пепа да мие тоалетните, Брадъре!

Мислиш ли, че нашите тролове в темата са платени от предаването newsm78 Има логика Thinking

Общи условия

Активация на акаунт