VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 044
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ако може Гала да коментира утре в "На кафе" пожеланието на Стефанаки към зрителите да пукнат.
Това няма как да стане, щото Гала не е чула и такова нещо няма.
 Нищо, че ние го чухме.

# 1 861
Всичко си заслужават гадовете 😄
И сега вече място не си намират с тия 85% в негова полза 😉
Сега Розката я оставиха, ще лепнат Ваня .
Ето човека си казва защо остава, иска да си вземе парите .
Колко е веща в обработването Мира 🙂

Хич не е веща тя,ами онези са басси пластелините  Joy
НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ако може Гала да коментира утре в "На кафе" пожеланието на Стефанаки към зрителите да пукнат.
Това няма как да стане, щото Гала не е чула и такова нещо няма.
 Нищо, че ние го чухме.

Мхм, легнала си е на двете уши.

# 1 862
Да уточня за неразбралите- Ваня има щит и не могат да я номинират.

# 1 863
Имало е секс, но аз гледах с едното оче и изпуснах мекичката на Ричиту. Доволна ли остана Роузи?

То беше толкова кратко, че може и да не е разбрала какво става. Ричи е прав, че ще остане в историята на ББ- с краткоста обаче Joy

# 1 864
Ако Кулагин беше излязъл по-рано, тези мъжкари щяха да се самоизядат. Даже вече почнаха. Папи каза подигравателно ''Защото шефа е там."

Нали? А уж било "женско царство"... Може пък Лора да спечели? Имам едно подозрение, че призът "Любимец на България", връчван от ВБ може и да се купува. А баща й пълни два пъти Арена Армеец, не е като да няма възможност да й подари едно призче. Но може и да греша, ще видим какво ще стане.

Няма страшно, тя е толкова зле, че никакви връзки не могат да й помогнат.
ВБ ще го спечели Кулагена, защото същите олигота, които избираха Гошо Розата два пъти, врачанското ромче Тото и тем подобни знайни и най-вече незнайни герои, ще впрегнат сега всички сили, както и финансовият ресурс на мама и тати и ще го обърнат в СМС-и за К. 😀

# 1 865
Според мен, ВИП Брадър трябва да е културно предаване - да си общуват любезно, без да се обиждат, и без да си правят практически шеги, и ако евентуално се разсърдят, да бъдат гонени за проява на открита агресия, а не на физическо насилие (нямам против да спорят интелигентно и да се гледат лошо, нито да ронят сълзи - само да се въздържат от агресия). И мисиите им да са културни, а не като онази женската с духането и тазвечерната Simple Smile

# 1 866
За Стефан в предаването на Гала или добро или нищо. Как очаквате, че ще коментират утре изказването му да пукнат зрителите? Естествено, че няма да има коментар

# 1 867
Делта,Принцесата и останалите ...те си се знаят. Да запитам- абе, кви са тези проценти в анкетата? Joy

# 1 868
  • Ню Йорк
Ако Кулагин беше излязъл по-рано, тези мъжкари щяха да се самоизядат. Даже вече почнаха. Папи каза подигравателно ''Защото шефа е там."

Нали? А уж било "женско царство"... Може пък Лора да спечели? Имам едно подозрение, че призът "Любимец на България", връчван от ВБ може и да се купува. А баща й пълни два пъти Арена Армеец, не е като да няма възможност да й подари едно призче. Но може и да греша, ще видим какво ще стане.

Няма страшно, тя е толкова зле, че никакви връзки не могат да й помогнат.
ВБ ще го спечели Кулагена, защото същите олигота, които избираха Гошо Розата два пъти, врачанското ромче Тото и тем подобни знайни и най-вече незнайни герои, ще впрегнат сега всички сили, както и финансовият ресурс на мама и тати и ще го обърнат в СМС-и за К. 😀
За съжаление ще излезеш права. Между другото, кой е Гошо Розата?

# 1 869
  • Варна
Чакаме  нетърпение сутрешната седянка и най-вече СтефЪновица

# 1 870
Ричи като купи блок и стане до 2 години милионер, никой няма да му засича времето на секса. Joy
Сега, вместо да запълни едно предаване, какъвто е самохвалко, то не разбрахме " закачваха ли се", какво стана, ако той не беше споделил със Стефан.
Joy

# 1 871
  • София
Рози и Рич защо пак спят в едно легло, като мисията с господарите  свърши?

# 1 872
Аз не мога да си обясня защо ви впечатли наглото изказване на Стефо. Ами той с цялостното си поведение и възгледи за живота , пък и личната му история го доказва, че това е един егоистичен кариерист, който няма грам емпатия. А, и това за любимата си на плажа ббеше много обидно за Гала според мен, докато му пукаха стафидите. Изобщо , този човек е брутално безочлив. И не , няма да го коментират. така скатаваха и на Утко пропуските. Нова ни "образова" как да сме обективни Blush

# 1 873
  • Испания
Да направим мексиканска вълна на този призив Joy Пък знаеш ли ..може да смотолеви нещичко жената...

Имаш я:

# 1 874
Голяма работа, Стефан пожелал на зрителите да пукнат. Аз също нямам нищо против, ако той...

Общи условия

Активация на акаунт