VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 987
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 980
Добру иютро, Wink
Аз нали все съм на запис , та сутрин по-добре да осмислям ...хаха
 Определено Ваня е много добре накована с инфо отвън. Лично за мен поведението й се промени. В началото все беше мн хрисима, говореше с равен монотонен глас като хипнотизирина, без никаква реакция спрямо събитията. А сега...охоооо... Вече се проявява като по-смела, отстоява нейното виждане, действа така както смята за добре, и хич не иска мн да се води по акъла на групичката, а иска да се хареса на " драгия зрител". Осъзна ,че никой недолюбва безхарактерните и желаещите да са угодни на всички. Но има още да видим от нея...хммм има наченки да се покаще като диктатор в къщата ако и дадат време за изява Wink Simple Smile
  Ааа и всичко от снощния епизод имам чувството, че са събития от преди 10 дена. Има  има нещо странно в последователността на монтиране и някак си затова взаимоотношенията на моменти са адски нелогични. Ричко и Роузи....повтаряят от онзи ден. Но тогава имаше мн друго драми не можаха да го одъвчат, та сега да ни го напомнят, но с други сцени. Младежите  се забавляват, няма лошо....Според мен Рози никак на сърце не си го слага, прави си кефа, за да не й е скука....някак си еднодневния с@кс навън не е болка за умиралка, а в къщата...ауууу ама как так, къде й е морала.. Simple Smile Simple Smile
Най- интересно ми стана как под привидния колектив на съквартирантите, тлеят якоо скандали... Дано Кули запази мълчание ощр няколко дни , та да избият и да се самозакопаят. Лорка е доста потайна, но май си има хммм твърди позиции...скоро и нейните думи ще заискачат ...хаха

# 1 981
  • Испания
Аз никакъв секс не видях. Само се обарваха. На Ричко мекицата не става за тая работа. Те анаболите не прощават.

Само? Втриса ме, само като си помисля, че "само" може да ме докосне този охлюв.

# 1 982
  • София
Оо не сте ме разбрали, не защитавам Роузи, за мен е като ботор това момиче. За Ричи имах предвид, че понеже знае, че някои били интересни със секса, вижда че той няма с какво да изпъкне и решава да го използва. Обаче понеже Роузи не даде, се постара да изглежда на камерите, че уж нещо се случва.. ама аз никъв секс не видях. То си личи като има секс, та дори и на тъмно. Той може да и е чоплил нещо крачето или да се е търкал в дупето и ама до там според мен 😁 И аз искам ББ да покаже как се хвали запис на Роузи и ще разберем за какво иде реч. А и плюс това не чух ББ да казва, че секса не е мираж или нещо такова, май и те не му вярват на мекичко 😃

# 1 983
  • София
При Гала до момента ни пу, ни ме за ББ, а обикновено с това почват. Нямам нерви да и изгледам цялото предаване, че да чуя дали изобщо ще кажат нещо.

# 1 984
При Гала до момента ни пу, ни ме за ББ, а обикновено с това почват. Нямам нерви да и изгледам цялото предаване, че да чуя дали изобщо ще кажат нещо.
аз затова чакам да качат клип само с коментарите ...
и аз мисля, че това са старите кадри на Рози и Ричард ...

# 1 985
Уж нещо обсъждат при Гала , ама се въртят около Ричко. Трябвало ли мъжете да се хвалят и имало секс за една нощ. Стефан можел да губи и Гала не се притеснява. Петко не можел да губи. Гала бързо ги върна на Ричко. Ю. Разказва вицове само да не говорят за Стефан.
Това беше всичко - сега са вече на Ева Лонгория.

# 1 986
Сега във Фб ми излезе реклама, свързана с ВБ: https://www.facebook.com/Silabg/photos/a.333000887098/1015597705 … ype=3&theater
Сигурно фирмите вече съжаляват, че са се вързали с тези...

# 1 987
Сега във Фб ми излезе реклама, свързана с ВБ: https://www.facebook.com/Silabg/photos/a.333000887098/1015597705 … ype=3&theater
Сигурно фирмите вече съжаляват, че са се вързали с тези...

Сигурно...Сериозните хора в тази държава, не обичат да гледат глупости и простотии.
Аз във ВБ желая да гледам истинска подмолна игра. Такава, каквато е в корпорациите, в политиката, дори в научните и артистични среди...Сблъсък на хитри и/или умни и/или интелигентни хора, истински играчи, които не се обиждат директно в очите, но си правят мръсни номера зад гърба, за да постигнат това, което искат. Истински Макиавелита, кукловоди, 100%-ви лицемери и манипулатори - това искам да гледам. Защото с директни обиди всеки може - излезте на улицата, засечете някой с колата и гледайте какво става. Така и баба може, като К. и няма да стигне далеч - три-минутна слава.

Истинските играчи са като Ваня, фурнаджийски лопати, хора, които така ще те изманипулират, че няма да се усетиш и ще те направят кукла на конци. Това искам да гледам, това ще ми е интересно. Защото такива хора, които описах до сега, наистина успяват в живота. В този смисъл Стефан в къщата ми стана интересен, Ваня - много интересна, Рози има още какво да даде в това отношение, Петко горе-долу и той натам се е запътил. Въобще, трябва да се даде възможност на истинските играчи да поиграят в шоуто. Щото К. с неговите глупости и драми, не дава възможност на другите играчи да се развихрят. Радвам се, че го неутрализираха, но загубихме много време...

# 1 988
А аз искам да гледам мисии, които са забавни, но не са груби - не да се замерят с топки и да си правят сексуални намеци.
Да играят театър, да участват във викторини (да познават столиците на съседни държави), да се състезават и т.н. Ако искат нещо по-просташко и "опасно", да измислят нещо по подобие на Такеши касъл..

# 1 989
ама Лора направо се скъса от помагане ...

# 1 990
Тезата на Ричко, че "като пГавиш секс в къщата и печелиш автоматично" ми е толкова отвратителна, този не бих го допуснала на 10 метра от себе си. Млади хора, седнали да разсъждават какви ползи ще имат ако се...... нали ме разбирате. Това любов, разни неща от романтичните времена - остават някъде далеч назад във времето. Сега се прави секс по интерес явно. Отвратена съм.

# 1 991
ама Лора направо се скъса от помагане ...
Скрит текст:

Ми да, що пък да се пОти. Скрита лимонка е тя...Въобще не можем да я опознаем все още. Загубихме много време...

# 1 992
  • София
Сега гледам от вчера.. толкова неудобно ми става от тоз Ричко. Голям кеф, че правил се*с (ако е правил), голяма радост, стана велик, че го е направил във Вип брадър.
А Розмарито нещо не ми харесва, погледът й винаги е някак си празен и нещастен.
Лора е пияна и сутринта ли? Та тя фъфли.. с Божка двете са като две стари пияници.

# 1 993
  • Някъде в Матрицата
Тезата на Ричко, че "като пГавиш секс в къщата и печелиш автоматично" ми е толкова отвратителна ....

и погрешна. Trollface Аз се замислих, дали някой от правилите секс в предаването (през всичките му сезони), стана победител. Rolling Eyes И не успях да се сетя. Някои се добраха до финала, но за победител не се сетих.

# 1 994
Да, всъщност Ваня сега стана по-интересна, като се ограмоти малко. Рози и тя скрита лимонка Wink. Но Петко се изчерпа като участник, той няма да се промени, а всъщност той всява цялото напрежение в Къщата ссъс скандалите и обидите към Кулагин. Дори Кулагин показа повече гъвкавост, ако трябва да сме честни. Сменя тактики, роли, пазари се и т.н. Но Петко не.
Стефан не мога да го харесам, наистина създава впечатление на мошеник и далавераджия, но би било интересно да го оставят да се излага незасенчен. Но тогава ще монтират и изрязват...
Божана наистина я покриха та покриха

Общи условия

Активация на акаунт