VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 025
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 995
Не съм сигурна, но едно време сцените със секс не ги ли излъчваха само в късното издание? Помня, че ги анонсираха, но не ги даваха в самия епизод, а като че ли отделно.

# 1 996
Ричко е на акъла на 16 годишно пишлеме в гимназията. Отрежеш го, ама той отива и разказва пред приятелчетата как те е опънал, ама да си мълчат нали. Да не стигне мълвата до теб...жалка история...наистина смятам, че там има някакво умствено изоставане.
Лора я виждаме само като се нафирка. Тя  и Божана в леглото на Петко с чашите и със завален говор. Плюха си и те на претенциите, да наричат шефе един прост селяндур и чалгар.

# 1 997
Преди ми беше жал за Ричко, а след неговите стратегии ми е гнусен Sick На Розито можех да и простя, ако се беше натискала с друг, но точно с този плазмодий...трябва да е много отчаяна от живота newsm78
Кириак Стефчо и на мен ми е като мазен далавераджия, даже по-неприятен от Петко Naughty

# 1 998
  • София
Да, и на мен тъкмо беше започнало да ми става жал за Хаяско, че е толкова прост, но снощи тотално се омаза.  Confused

# 1 999
  • София
И на мен ми беше жал за Ричко, щото си викам този се е родил прост, обаче то и гадно човече.
Няма как повече да ми е жал за такъв индивид.

# 2 000
  • Ню Йорк
Не знам какво точно са правили Ричко и Рози, ама той беше изчезнал под завивката, а тя попъшкваше, така че подозирам, че поне тя е останала доволна Wink

# 2 001
Ричко е плазмодий гаден, обаче Рози вместо да го изрита от леглото му търпя опипванията и сега той наляво и надясно раздува какви чудеса е правил нощес....още малко и в изповедалнятат ще поиска от Брадъра бонус за интересно поведение, водещо до по-висок рейтинг. Секс за рейтинг, жива да не бях....

# 2 002
  • Ню Йорк
Ричко е плазмодий гаден, обаче Рози вместо да го изрита от леглото му търпя опипванията и сега той наляво и надясно раздува какви чудеса е правил нощес....още малко и в изповедалнятат ще поиска от Брадъра бонус за интересно поведение, водещо до по-висок рейтинг. Секс за рейтинг, жива да не бях....

В тоя сезон и това може да дадат Wink

Ваня нали обясняваше, че диабет има, а все хляб набива и се оплакваше, че захарта и била висока. Нещо не ми е ясно  newsm78

# 2 003
# 2 004
За мен лично, на Кулагин сега му се отваря шансът на живота. Да зареже тия дребни заяжданки - кой миришел, кой се сресвал, на кого му висели торбичките. Ей сега да излезе в цялото си великолепие пред неговите 84 % подръжници, ей баш сега, както мало и голямо го защитава пламенно из фейсбуци и форуми, както всеки го обича, хвали, както всеки го горкосва за мъките тилилейски вътре и както всеки дамгосва насилието над Кулагин - ха да излезе сега и в ефир да каже: Приемете я тая Истанбулска конвенция, бе! Спасете ме, защитете ме! Подписвайте я и да се свършва вече с туй чудо! Ха да свърши една полезна работа, така и така и борец срещу незнамиазкакво…
(Аз съм ЗА Истанбулската конвенция! Моля, да не се хабят тука защитниците на Кулагин. Аз съм ЗА жените, децата, хората от малцинствата, включително и тези, които не се определят по пол, да са с равни права на другите и да са защитени от закона. Както искам Кулагин да е защитен от обиди и агресия, така искам и Мира да е защитена от това да й казват в лицето, че е загоряла к*рва.)

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 14:00 от Маpи

# 2 005
Родата на Ричко не харесва клипа - коментирали са, че е много тъп и бездарен Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Аз пък съм против ИК, защото имаме добри съществуващи закони, които не се прилагат. Следователно е нужна съдебна реформа и контрол, а не да се приемат още закони.
И между другото - наистина е противоконституционна - това е обикновен факт, а не обида или проява на хомофобия от страна на съда; за да се приеме, трябва да се промени Конституцията, а за да се промени Конституцията, трябва да се свика Велико Народно събрание и това е само началото... Толкова усилия, за да се приеме една конвенция? Просто не си струва, независимо за какво се отнася.

# 2 006
Скрит текст:
За мен лично, на Кулагин сега му се отваря шансът на живота. Да зареже тия дребни заяжданки - кой миришел, кой се сресвал, на кого му висели торбичките. Ей сега да излезе в цялото си великолепие пред неговите 84 % подръжници, ей баш сега, както мало и голямо го защитава пламенно из фейсбуци и форуми, както всеки го обича, хвали, както всеки го горкосва за мъките тилилейски вътре и както ВСЕКИ ДАМГОСВА насилието над Кулагин - ха да излезе сега и в ефир да каже: Приемете я тая Истанбулска конвенция, бе! Спасете ме, защитете ме! Подписвайте я и да се свършва вече с туй чудо! Ха да свърши една полезна работа, така и така и борец срещу незнамиазкакво…
(Аз съм ЗА Истанбулската конвенция! Моля, да не се хабят тука защитниците на Кулагин. Аз съм ЗА жените, децата, хората от малцинствата, включително и тези, които не се определят по пол, да са с равни права на другите и да са защитени от закона. Както искам Кулагин да е защитен от обиди и агресия, така искам и Мира да е защитена от това да й казват в лицето, че е загоряла к*рва.)
ама къде отиде ти ?! 🤣

# 2 007
Тайна, нищо не разбирам? За докладване ли е постът ми? Какво лошо казах? Аз не намирам за странно или пък укорително това, че се сетих покрай програмата за този аспект на проблема?

За Ричи мнението ми е само възвишено, в стихотворна форма (той по друг начин не може да бъде описан):
Ричи, малкото мекичИ,
пак със слава се окичи.
Нещо дръпна, нещо стисна,
нещо Розиту му писна.
Нещо смачка се,
какво ли?
Дъл ней фишек с бонбони?
Пък на сутринта се хвали,
двама с Рози лук са брали,
лук са брали, че и яли,
всичко друго, не и - спали!
Тъй е тя: живот-лотария!
В едно легло с Мистър България!

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 12:37 от Маpи

# 2 008
  • густо майна Филибето
Понеже скачам директно на тази страница, може ли някой да ми обясни противниците на Кулагин ли докладвате, че да се подготвя с достатъчно гнусно изказване за ТОВА НЕЩО, та поне да има защо. Grinning  Снощи в късното излъчване си изясних защо Ричи  му е приятел. Не успях да му преброя закачалките и най-вече обувките на нещото. Голяма работа трябва да е. Хипер дипер ВИП! Joy
Оценям вече и ББ като експеримент.  Веднага проличава ценностната система на мнозинството. Не са нужни никакви социологически проучвания. Остава ми да се надявам, че 84% са само от тези, които гласуват, а не от всички хора, защото иначе е отишъл коня у ряката.... Никога не бих дала и стотинка за простотията ББ. От реклами им стига да лапат.

За пореден път се убеждавам, че прибързаните заключения много често са грешни. Образът на Ваня се разви, и вече разбирам, защо не е харесвана от колегите си. А в началото й симпатизирах.

# 2 009
хмм, това дали е случайно ? или Гала тъничко настройва хората срещу Кулагин заради "посягането" към жените ?!

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 15:45 от elle.n

Общи условия

Активация на акаунт