VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 031
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Всеки има право на мнение и за мен Ева не беше непоклатима скала. Ако беше, щеше да си застане зад думите, а не да се гъне пред Мира и да измисля онова безумие.

Безумие ама го измисли, каза го убедено и го твърди до дупка. Сигурно и тя си има слабо място ама за сега държи фронта и не го показва
Ами измисли го, ама кой и повярва. Точно никой, ей за това си излезе. А  имаше потенциал в нея.

# 2 086
Обаче, според мен, точно тя е създала драма - сега пак изгледах промото. Скарала се е с К. и "момчетата", начело с Наско са се заели да изхвърлят неговите куфари от нейната спалня... Поне аз така го разбрах. А тя ги насърчава, ама й е жал за куфарите..

# 2 087
  • София
 Ваня и тя не знае какво иска. Знае колко е харесван Кулагин, то си пролича по мазното и държане, хем да не се скара с другите.
Е такова животно няма. Избираш или или.
Ще се търпи още две седмици, това е положението.

# 2 088
Рози може да лъже, че има приятел, защото знае, колко лесно пуска.
Ако беше обявила, че е свободна, до сега щяха да са я минали поне Ванко и Папи. Може и от продукцията да са ги вкарали двамата с Ричи с идеята да правят секс, тъй като и двамата бяха неизвестни преди да влязат.
А помните ли в един Ол старс вкараха по някое време един фитнес инструктор Стоян Дудов, който обяви,че ще прави секс в къщата до ден-два след влизането. Никоя не му пусна и след няколко дни го изкараха. Уж бил вътре като гост, а не равноправен играч.

# 2 089
Ако беше обявила, че е свободна, до сега щяха да са я минали поне Ванко и Папи.
Joy
Винаги ме е изумявала категоричността, която витае из форума.

# 2 090
  • Варна
Гала днес ни дума ,ни вопъл ,ни стон за поведението на Козела от снощи.Флашки и Патрашки също-пълен минус ,нищо не се е случило.
Много са елементарни,ама много !Всеки ден групова излагация в ефир...

# 2 091
  • София
Какво е станало между маданската мекица и германския щрудел?...пак
няоя душа може ли да ме светне , че не гледах снощи

Според мен нищо не е станало ПАК!
Даваха старите кадри, които вече бяха коментирани сто пъти ... ама никой не им дава нов матрЯл, на другите сгафили в леглото не щат да им разкриват простотиите, и те така  !  Stuck Out Tongue Winking Eye
Peace

Ако повторят още няколко пъти тия кадри /с цел наистина да замажат оня гаф с другата спИцЯлна двойка/, скоро тук ще има версия, че Розка е бременна с тройка близнаци от тъпака-подляр...  Joy

# 2 092
Много ме е яд на Рози, хем знае как ще я приказват и пак се върза на Ричко.

# 2 093
Май няма да мога да ви дочета днес.
Но съм сигурна, че всички от вас са писали умни работа, изключая троловете.

Промото за днес изглежда много интересно и нямам търпение.

# 2 094
  • Испания
Пак нещо не се връзва. Снощи Кулагин се изнесе от "апартамента" на Добринка. Днес ще ни показват как се изхвърлят куфарите му, освен ако не ги изхвърлят от къщата, но прилича на обителта на Ваня. Облечени са с други дрехи, не с пиратските.

# 2 095
Да. Явно вчера през деня са хвърляли куфари и снощи в живото предаване ги наказаха. Трябваше пак да си ги наредят. Който е хвърлял си ги пренесе отново  Simple Smile

# 2 096
  • София
Много ме е яд на Рози, хем знае как ще я приказват и пак се върза на Ричко.
Joy

# 2 097
Еййй, кво нещо е животът..
Ако ние тука оплакнем окото с мъж по плочки и му обсъдим нюнюто, ний сме си само едни прости ССФ.
Ако Мира обаче изкоментира Наско пикантно, да ходи да доказва, че няма сестра... 😃

# 2 098
Ваня голям играч. Писна ми да я гледам.
Искам Лорчето да се изяви. Фикус злобен.

# 2 099
  • Испания
Как пък заради Кулагин измислиха оковите за номинираните!

Общи условия

Активация на акаунт