VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 219
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Щото е боец, като се захване с нещо, го прави. Такъв тип човек си мисля, че е.
Само дето няма кой да го оцени.

# 2 131
Офтопик - тая реклама на Карузо...ми бърка да не казвам къде. Да не е на Пепа творчество?

# 2 132
На Божа и е време да си ходи. Много я харесвах в началото , но е видимо неадекватна в пристъп на лоялност към Бигбоса. Не може така, не е здравословно.

# 2 133
За един “предател” питам. Доста чист въздуха тук днес. Троловете да не са в почивен ден? И сега ще кажете да не викам дявола. Не. Ще извикам Божка докат не масажира слабините на шефа си да ви сготви нещо. Пфу, отврат...

# 2 134
Накрая Кулагин и Петко ще си станат първи дружки - усещам аз. Като гледам как назрява скандал между Петко и Стефан, като нищо натам да тръгнат отношенията

# 2 135
  • Стара Загора
На Божа и е време да си ходи. Много я харесвах в началото , но е видимо неадекватна в пристъп на лоялност към Бигбоса. Не може така, не е здравословно.

То пък един Бос, пълен комплексар, а щом не може да губи значи не заслужава и да печели.

# 2 136
Миличкото ми Насенце....

# 2 137
Аз не разбирам също защо Кульо участва в тази мисия. Нали каза, че си има храна.
И въобще , изобщо и най- общо ...нищо не разбирам тази година от схемаджиите- ББ и участници.

# 2 138
  • Испания
Офтопик - тая реклама на Карузо...ми бърка да не казвам къде. Да не е на Пепа творчество?

Не знам, но ми напомня къщата. Петелът - Мутрагеньо и агитка "Росна китка" - кокошките.

# 2 139
Миричка е ревнала вече, ако трябва да мъкне тия дисаги.

# 2 140
За един “предател” питам. Доста чист въздуха тук днес. Троловете да не са в почивен ден? И сега ще кажете да не викам дявола. Не. Ще извикам Божка докат не масажира слабините на шефа си да ви сготви нещо. Пфу, отврат...
Ами чист е въздухът. Изглежда не знаят в коя посока духа вятърът:35: Joy Joy Раздвоени са: Петко или Стефко

# 2 141
  • София
Топките много леки изглеждат.

# 2 142
  • Испания
Аз не разбирам също защо Кульо участва в тази мисия. Нали каза, че си има храна.
И въобще , изобщо и най- общо ...нищо не разбирам тази година от схемаджиите- ББ и участници.

По регламент е длъжен да участва. Подписал е, преди да влезе в къщата.

# 2 143
  • Стара Загора
Хахах те гюлетата ще стигнат ли. Малко на садо мазо ми прилича.
Божана много щастлива нещо.... Загоряла доста или пак пияна?

# 2 144
Уау този е много готин.

Общи условия

Активация на акаунт