VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 245
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Стара Загора
Тъжна съм затова,  че сезона е скучен, но съм по-тъжна затова, че повтарят едни и същи кадри по няколко дена подред.

# 2 206
Кулагин към Ваня: " Ти си по- близко до това да ти затропа дъската" Joy  
Прав е, но Ваня е единствената в къщата, която се държи добре с него и пак има какво да я обиди. Ето точно това не ми харесва в Кулагин, че в един момент винаги обижда всеки и няма уважение към останалите. За мен той не може да бъде истински приятел. Ползва хората според ситуацията и нуждите си.

# 2 207
  • Испания
И това го гледахме.

От 24 часа не могат да сглобят по-малко от два часа. Импотенти!

# 2 208
  • София
Горкият Петко без секс, да беше споделил на Божанка че това е проблема щеше да помогне.
Тва беше адресирано до Янчето... "не съм правил секс", т.е. не съм оня в гръб от двойката в леглото... Sunglasses

# 2 209
Мъжът ми тази вечер гледа с мен, слуша и не вярва на ушите си.JoyJoy

Ваня да излиза, време е вече.
ММ ми разправя, че има забрана от психиатъра си да гледа това предаване Joy

# 2 210
Не могат ли да сложат на всички по едно гюленце за врата и да ги метнат в басейна?

# 2 211
  • Стара Загора
Горкият Петко без секс, да беше споделил на Божанка че това е проблема щеше да помогне.
Тва беше адресирано до Янчето... "не съм правил секс", т.е. не съм оня в гръб от двойката в леглото... Sunglasses

Хахах тя сигурно си го знае що за стока е. Ей го на пак с мъж в джакузито. Да се чуди от жени или от мъже да ревнува.

# 2 212
Ваня го разбра, че е слаб и веднага се почувства силна и започвя да показва рогата.

# 2 213
  • София
Много е тъпо...
Не знам как гледатв.
Това не е ли най скучния сезон? То няма и известни вътре.. 😂

# 2 214
Кулагин не е стока, но и Ваня е една...

# 2 215
  • Испания

ММ ми разправя, че има забрана от психиатъра си да гледа това предаване Joy

Кажи му, че гледането на ВБ е терапия. Гледаш идиоти и ги "закачваш" на стената "Не правете като тях да не станете за смях".

# 2 216
Тъжна съм затова,  че сезона е скучен, но съм по-тъжна затова, че повтарят едни и същи кадри по няколко дена подред.
Не си само ти в това положение. spoko

# 2 217
Кулагин какво ли крои. При него няма празни тегели. Ваня дали нЕма да вдигне накрая двойно кръвно Joy

# 2 218
Хахахаааа, Ваня го затапи! Simple Smile ))))
Тя е от стара коза яре! Вика му - от утре ще дойдеш. Да видя аз как се държиш и тогава. хахаха

# 2 219
Кулагин е изключителен манипулатор. В един момент може да е много мил и готин с някой, от когото има нужда, а в следващия момент, когато вече не му е нужен, само за 1 секунда се обръща срещу него и го разкъсва на парчета

Общи условия

Активация на акаунт