VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 962
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 355
Ваня му каза, че може да се премести, сега си била сменила мнението. Сега да го търпи тогава, като не може твърдо да казва " Не, неможе" , а все се прави на много добра.
Тя го беше приютила напук на къщата , когато беше в изгнание. Ама тогава можеше да изпъкне героично. Сега го играе жена, имаща нужда от самостоятеллен нужник Joy

# 2 356
  • София
Нора има отделна спалня, колкото и Кулагин, просто са преградени със стъкла, иначе са в едно помещение. Затова не иска, дали ще е в неговото или в на Нора е едно и също.

# 2 357
Някой има ли теория защо Кулагин отказа на Мира предложението той да отиде в "аквариума" на Нора?

Предполагам, че не иска, защото там също няма да го оставят да спи, защото пак ще е при тях. А при Ваня никой няма да влиза през нощта и да му обръща матраците или да го тормози по друг начин.

# 2 358
Божана е хитра. Усетила, че може да е пак номинирана и не номинира Кулагин,защото той ще си бъде и без това номиниран. Ако са с Ричи на номинация, тя знае че той ще излезе.

# 2 359
Нора има отделна спалня, колкото и Кулагин, просто са преградени със стъкла, иначе са в едно помещение. Затова не иска, дали ще е в неговото или в на Нора е едно и също.

Да, просто иска отделната стая. Той НЕ иска да е с останалите, а на тях пък уж им е все тая.

Ваня е много долна и страшно много се излага. Ники да не ни обяснява как се бил "натресъл", след като тя го покани едно хиляда пъти. Хем добра, хем зла.

Ужасно изглежда в изповедалнята тая жена бе, едно към едно с Мира бе, все страдат бе, все кахърни бе,
уффф, не мога да ги понасям.

# 2 360
Аааааааааааааааа,ето защо снощи имаше разместванье.

# 2 361
Не знам, обаче дайте на Петко сутиен. Има спешна нужда.

И на Ванчето, че  и при нея нуждата е оЧоизбодна Joy чак ми образува стрес буква Ш Joy

# 2 362
  • У Диспансера ...♥♥♥
Брадъра и той като Ванчето, нямало да се меси пък вечерта го премести Кулчо .

# 2 363
  • Испания
Божка мълчи заради случая "В легло с Мутрагеньо".

# 2 364
Не знам за вас, но аз чух "Спалнята на ЕБа"...ScreamRelaxed

# 2 365
Ийх кво рамо от ББ към Ваня.
Ти да видиш.....

# 2 366
Ваня е кака Лили 2.0. Същите номера и пози.

# 2 367
Така е то, когато "коткаш" простак. Ваня, Ваня....не го ли видя, че К. е простак и зло куче. На зло куче добро да не правиш.

# 2 368
Е долна си Ваня, долна си лелко. #2gunfire

# 2 369
  • Испания
"Шти пипам кот си искам" - каза -ът и се шмугна в храстите.

Общи условия

Активация на акаунт