VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 989
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 520
"ЖИна, която е сИмейна". Охлюв.
Ми ако не беше, кво ли щеше да му роди мозъчето на женски доктор 😷

# 2 521
Кули, с една единствена тениска и 1 чифт гащи само на хотел в Дубай. Душгел и шампоан - ползва хотелските. https://www.instagram.com/p/BeedUk4HyKe/?hl=en

# 2 522
Да, без Ричи ще е скучно, но му трябва един голям ритник на него, иначе ще се мисли за голямата работа и за нещо повече от която и да е жена.

# 2 523
След поредния пост от потребител с ейтаканахвърляничисла в ника....разбрах изеднЪж смисъла на думата -чубан/ по Насьету/. И ми се прииска...

Не знам за вас,ма сЪ притисних аз.. За Петкоту...Божана както е на таван...може да му скочи като стой та глявай тис найТ...И той щото нали секса нещо не му достигал,както и мозък бай дъ уей...И............................ Да не станат на пандишпан...че и Библията не може ги спаси...

# 2 524
"ЖИна, която е сИмейна". Охлюв.
Ми ако не беше, кво ли щеше да му роди мозъчето на женски доктор 😷
Като му слушах визитката в първия епизод от сезона, направо бях настръхнала от срам и си мислех, че никоя нормална жена няма да отиде при този потенциален гинеколог, ако ще и да има голямо чувство за хумор.

Пълен лешпер.
По-добре да продължи с музикалните напъни и гоненето на различни бабички, от които може да получи облага.
Тая работа с медицинската кариера не я виждам.

# 2 525
Кули, с една единствена тениска и 1 чифт гащи само на хотел в Дубай. Душгел и шампоан - ползва хотелските. https://www.instagram.com/p/BeedUk4HyKe/?hl=en

Е, Мари...предупреждавай де. Кажи, че не е препоръчително за хора с консервативен морал. Ама че гадна снимка... Sad

# 2 526
Нора има отделна спалня, колкото и Кулагин, просто са преградени със стъкла, иначе са в едно помещение. Затова не иска, дали ще е в неговото или в на Нора е едно и също.
И да не забравяме отделната  тоалетна и баня.

# 2 527
Мира Добрева изтрила ли си е акаунта в Инстаграм? Може ли някой с профил да погледне, че ми стана интересно? (аз не го намирам, но може да ме е блокирала - не съм "на ти" с този сайт)

# 2 528
  • Стара Загора
Гласувах, че подкрепям Божана. Обаче...що народ е подкрепил наглеца К., ужас.
Не мога да ви разбера, честно. Какво му харесвате? Вие бихте ли се натресли на място, на което ви се казва в прав текст, че не ви искат, особено ако самите вие не харесвате този, който не ви иска там?

Той е там заради парите (каза си го в прав текст), при това положение ще търпи и ще седи независимо дали него го харесват или той ги харесва. Все едно да си на работа, да не се разбираш с колегите, но да седиш защото заплащането е добро и ти трябва.
Друг е въпроса, че ако са толкова ВИП всичките не би трябвало да са жадни за пари, но...

# 2 529
Мира Добрева изтрила ли си е акаунта в Инстаграм? Може ли някой с профил да погледне, че ми стана интересно? (аз не го намирам, но може да ме е блокирала - не съм "на ти" с този сайт)
Не си го е изтрила, там си е.

# 2 530
Не си го е изтрила, там си е.
Да,това да напиша и аз. Игнорнала те е нещо Joy Дан сЪ притисниш ся?

# 2 531
Значи съм блокирана. Сигурно и другите, които й бяха написали откровени коментари, също са. Жалко, надявах се да реагира по някакъв начин, не да се преструва, че нищо не е станало. Сигурно и за стотиците коментари във Фб ще се престори, че не съществуват, или са написани от руски хакери.

# 2 532
  • София
Бееееееее...ама наистина май не се изкарват лесно пари в Дубай,затова са влезнали във ВБ.
Но не съм убедена къде е по-зле.Ше питам Моника Валериева Simple Smile
Питай и Кульо по колко изкарва там? Помня снимките му в инстаграм от терен точно като озари хоризонта като звИздЪ в черешката.
Охоо... имало и по-върли фенки на Кулагин... от години му следят инстаграма...  Mr. Green

# 2 533
И аз искам мъжът с тежестите Grinning
    И аз и аз хаха.

# 2 534
Гласувах, че подкрепям Божана. Обаче...що народ е подкрепил наглеца К., ужас.
Не мога да ви разбера, честно. Какво му харесвате? Вие бихте ли се натресли на място, на което ви се казва в прав текст, че не ви искат, особено ако самите вие не харесвате този, който не ви иска там?

Той е там заради парите (каза си го в прав текст), при това положение ще търпи и ще седи независимо дали него го харесват или той ги харесва. Все едно да си на работа, да не се разбираш с колегите, но да седиш защото заплащането е добро и ти трябва.
Друг е въпроса, че ако са толкова ВИП всичките не би трябвало да са жадни за пари, но...

Аз имах предвид поведението му спрямо стаята на Ваня и Ева. Ваня в прав текст му каза, че не го иска там. Той обаче се натресе, без да му пука за нейното мнение. А дори не я харесва и реши да я използва, защото беше единствената, която говори с него и му обръща някакво внимание. Супер наглец.

Общи условия

Активация на акаунт