VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 814
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 655
Дубрутруту,пандишпанчета,мъфинчета и подобни сладости Simple Smile
Няма аутсайдери в къщата,бре. Всички са един дол... За да има такива, трябва да има Нещо Joy

К. няма група там. Те просто му трябват. Първоначално след игнора на всички,за да има просто с кой да бъбри ей,така ..И той е човек и явно не може без компания. Едно от слабите му места. И на него, както на Ричи-не му харесват вафлите,ама....
А сега вече ще ги ползва. Както и каквото му се получи...То с такива вафли не вярвам да се случи нещо свръх обичайно...но колкото-толкова. С такъв мат'риал..- това.

# 2 656
Добро утро, котарачета, и от мен.
Сутринта си мислех, че ако след излизане от Къщата Кулагин направи среща с феновете, съм първа там! Heart Eyes Simple Smile

Този човек има желязна психика, железни нерви. Ще ми се поне малко и аз да бъда като него.

# 2 657
Благодаря ти пандишпанче сладичко. Hug

Докато Кулагин "хранеше" Лоричка, както си и заслужава,
не забелязахте ли как последната си бърка между зъбите с нокът. Голяма вип личност, голямо нещо.
ББ дайте им клечки за зъби, че явно не си носят хигиенни принадлежности.

Божана се напила, като донски казак... hahaha

Много се надявам да се извърти вота, Божка да излезе, а Ричо да го запазят за още пълнеж, и евентуално да го махнат в други оспорвани номинации.
Гласувах в подкрепа на Кулагин, със всеки изминал ден ме кефи все повече и повече.

Смайлис, ще вдигнем холестерола с тези еченца. chef

# 2 658
  • sofia
Лора е някаква гротеска на тинейджър. Някак не ѝ прилича това поведение..
Мисля, че Кулагин ползва странната си група и за да заявява тезите си. Щото да приказва на камерите като МегС е жалко.

# 2 659
  • Испания

Смайлис, ще вдигнем холестерола с тези еченца. chef

Няма страшно! Една отварка + десетина страници от Библията и си като нова.

# 2 660
Защото Роузи и Ваня са от групата на Кулагин затова го номинираха, хей така другарски Joy
За мен това е начин “слабаците” да не се конфронтират с другите. Вече се убедиха, че К. Има подкрепа. Не случайно написах, че са аутсайдерите, но са плодородна градинка на К. Ще видите, че въпреки номинациите К. Ще продължи да си ги котка.

Аз съм съгласна с мнението ти. К. се опитва да създаде група, но не на слабаците, а на добрите хора, върху които наглостта му може да процъфтява и да му минават номерата. Обаче всеки човек си има граница - дори и добрите хора. Ваня вече достига границата си на търпимост - усети се, че добрината й към него не помага да го "излекува" от наглостта, а точно напротив - подхранва я. Снощната случка го доказа. Ето какво се случи всъщност:
1. Ваня му каза, че би го взела в стаята на Ева, АКО той престане да се драчи с другите.
2. К. каза "Добре. Ей сега идвам".
3. Ваня му каза "Не, няма да идваш сега. Искам да видя как първо преставаш да се драчиш с другите и тогава ще дойдеш. Утре ми докажи, че си се променил."
4. К. се рарзвряка  "Еее, така не е честно. Ти каза, че мога да дойда, а сега се и з в ъ р т а ш."
5. Ваня осъзна, че това, което му казва в т.1 и т. 3, е пренебрегнато и К. няма да се промени.
6. Поради т. 5, Ваня му каза, че не го иска в стаята на Ева.
7. К. пита "Защо?"
8. Ваня измисля фиктивни причини, защото осъзнава, че К. е неподдаващ не са промяна нагъл наглец и няма смисъл повече да се "бори за спасението на душата му".
9. К. се нанася в стаята на Ева.
10. Ваня се оплака на съквартирантите, където получи заслужени критики за поведението си на доброта към К., но и известна подкрепа - Наско изхвърли куфарите му.  Ваня осъзна, че вече не е долюбвана от съквартирантите и отиде да се оплаква на ББ.
11. ББ върна К. в старите му покои.

Рози вече окончателно премина в лагера на противниците на К. - не я номинираха, за да й покажат благодарност.
Ричи Рич ще бъде следващият изгонен от къщата.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 10:00 от DeltaAzimut

# 2 661
Добро утро. От изброените в анкетата, да се чуди човек за кого да гласува. В крайна сметка най-малкото зло - Божана, но и тя не ми харесва. Много мразя груби жени. Жената е създадена да бъде нежно и красиво същество, като ведно с това да се справя с трудностите, а не да бъде тип вечно пиян дървосекач в тундрата на Мурманск.

# 2 662
Обаче Кулагин съвсем не е топ-гримьора на България. Както сам се величае... Всички певици, чалгарки,актриси, водещи и т.н ходят при този, който наистина е номер едно в момента и се казва Цецо Андреев. Може да му видите Инстаграма. Препълнен със “звезди”
и това, че гримира всички чалгарки и кифли го прави ТОП ли ?
а неговата външност защо не обсъдите щом Кулагин ви идва гей ? този даже говори като гей ...

# 2 663
И на мен снощи Кулагин ми дойде в повече. В крайна сметка има си спалня и както той си е договорил определени условия, така и Ваня предполагам. Това си беше безцеремонно погазване на лично пространство. Ако има възможност никой да не спечели,ще е най - добре. Пълна отврат са ми всички до един.

# 2 664
  • София
Аз се събудих с идея! Нали повечето решихме, че няма да ходим на преглед при Наско. Намерих идеалната работа за него - телефонен оператор някъде, където се "въртят" импулси. С този бавен говор ще е любимият работник на шефа си.
 Joy

Импулсните телефони са създадени за него...   hahaha

# 2 665
  • София
При Гала коментират ББ. Изведнъж в кадър попада Стефан и тя възкликва "Аууу любимото ми момченце". Луда е тази жена, направо Joy Joy Joy

# 2 666
Котаараци, гледам Гала / днес реанимирам у нас/ и Патраш пак е захапала лагерите.
Чухте ли Гала преди рекламите как каза нещо , което се чу : " Ох , пуснете ми пак лагерите да видя Стефан"..като Флибена калинка е Blush
О, Щаци , ей кои сме баш клюкарките хаха.

# 2 667
И на мен снощи Кулагин ми дойде в повече. В крайна сметка има си спалня и както той си е договорил определени условия, така и Ваня предполагам.
Ако всеки спеше където му е отредено, Кулагин нямаше да има основание да иска да се мести.

# 2 668
И на мен снощи Кулагин ми дойде в повече. В крайна сметка има си спалня и както той си е договорил определени условия, така и Ваня предполагам. Това си беше безцеремонно погазване на лично пространство. Ако има възможност никой да не спечели,ще е най - добре. Пълна отврат са ми всички до един.
Ама в крайна сметка никой не си е у дома и всеки има равни права в къщата. Ваня не плаща наем за стаята, че да казва кой ще спи там. Тя си има договор само за нейното легло. ББ каза да се оправят сами, значи той не може да вземе отношение.
А на Ваня не и пречи, че ще спи с мъж в една стая. Както каза Кулагин, те дори в едно легло спяха. Пречи и, защото видя, че групата спря да я дундурка и започна да се обръща срещу нея, защото общува с Кулагин. Пренасянето му в стаята на Ваня, щеше тотално да ги настрои срещу нея, а това значи, че ще е номонирана. И тя е хитра, че няма до къде. Многострадалната Геновева, като извади този поглед все едно някой е умрял, направо всичко ми се обръща. Абсолютна манипулаторка.

# 2 669
Не вярвах, че ще го кажа, но следващата седмица предпочитам Ричи да остане, а Божана да изхвърчи с двеста. Вчера на номинациите само как се пулеше, викаше и им крещеше в лицата на номинираните. Много мразя шумни и кресливи хора, не бих я издържала и час. Ама Ричко и той и го върна, нещо от сорта да не и обръщат внимание на думите, че вечно била пияна. Предният епизод двете с Лорчето направо заваляха като говореха, пълен потрес. Ами хубаво пийнали, ами лягай си там и не се излагай.

Общи условия

Активация на акаунт